pozdrav curke, nije me bilo neko vrijeme ali sam čitala i pratila svebila sam na godišnjem i puno se kupala i mogu reći napunila baterije. vidim ovdje na forumu i lijepih i manje lijepih događanja, želim nam svima jednu dugicu nakon kiše i to što prije
mi smo ovaj ciklus trebali u prirodni fet, dakle pratili smo moju ovulaciju. na 16dc nije bilo vodećeg folikula i ja sam zaključila da ništa od ovog ciklusa, nisam više dolazila na folikulometrije već sam čekala da se moj doktor vrati s godišnjeg da se dogovorimo za dalje. međutim ovaj vikend sam primjetila ovulacijsku sluz, lagana probadanja i u nedjelju čim sam došla kući pišnem LH test kad ono pikčinasutradan kod svog dr na uzv i on potvrdi da je ovulacija bila, tako da smo iipak dogovorili fet za ovu subotu. mogu reci da jedva cekam jer sam napokon malo odmornija od svega.
xoxokako si mi ti ? di si se naručila za konze ?
odlično super vijesti 😍💃🏻❤️ javi se kako je sve prošlo pa ćemo krenit sa odbrojavanjem 😁😁 kod mene ovaj misec ne pratim ništa, ne gledam ništa, imala jesam sluzi ovih par dana pa je možda O i bila nekad, sutra san na prvom pregledu u Hormone, u planu mi je tamo obavit i prohodnost u 9 misecu.. vidit ćemo šta će rec i šta će bit sutra ću znat i jesam li imala prirodnu O iako se ne nadam vele 😁
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 ⏳
xoxo da iskreno stvarno se nisam nadala, odlucila sam bila probati jos ovaj put u 8mj i ako ne upali pauzirati do 12.mj, i onda kad nije doslo do ovulacije bas sam se stufala ali evo izaslo je nepredvidivo dobro
super u Hormone koliko znam radi dr Marušić, ona je prije radila u KBC tako da vjerujem da će te ona dobro uputit ako te ona dopadne.. javi obavezno kako je prosao pregled
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Pozdrav curke, zanima me ako ima ima netko da se razumije u nalaze.. cini mi se kao da nisu bas okej hormoni, lh i eastradiol su poviseni nego inace kad vadim.
Imam policisticne jajnike.. Vadjeni su 4. dan ciklusa.
Hvala😊
https://ibb.co/9cMxY3h
👰🏼♀️23(PCOS)
🤵🏽♂️27 oligoasthenozoospermia
Pokusavamo od 04/2022
06/2022 spontani 6tt
07/2023 spontani u 10tt
Ja sam dobila M. Kasnila je tjedan dana ali je došla. Očito dojenje još remeti svašta. Baš sam čitala da ako i bude ovulacija da prolaktin moze omesti oplodnju i implantaciju. Tako da mi se sve više čini da dok dojim neću moći ostvariti novu trudnoću
12/2023 dječak 💙
xoxo da iskreno stvarno se nisam nadala, odlucila sam bila probati jos ovaj put u 8mj i ako ne upali pauzirati do 12.mj, i onda kad nije doslo do ovulacije bas sam se stufala ali evo izaslo je nepredvidivo dobro
super u Hormone koliko znam radi dr Marušić, ona je prije radila u KBC tako da vjerujem da će te ona dobro uputit ako te ona dopadne.. javi obavezno kako je prosao pregled
nadam se da neće bit uopće potreban taj dio plana u 12 mjesecu i da je to to ovaj mjesec 🫂🙏🏻❤️mozda ti je taj preokret bia potreban 😁😁 hoću javim sve 😁 malo san nervozna zbog njega 🤣
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
FET 07/25 ⏳
xoxo nisi nista pisala kako je prosao pregled ? zelimo sve detalje
♂️ astheno
sin 💙
Odlicno, bas sam zadovoljna. Ovaj mjesec normalno bez tableta nema nista od O, nakon sto dode M javljam se i idem obavit HSG 5-12 dc i nakon HSG cemo vidit da li idemo na insemenacije ili odma na IVF ovisno kakvi jajovodi budu. Dobila sam Siofor za inzulinsku i sad samo ceka da dode M ali s obzirom da je anovulacijski ciklus bojim se kad ce 🤣🤣 ugl bitno mi je da odma krecem dalje nema cekanja i odlucila sak
se HSG radit u Hormone, stvarno predobar pristup i toliko razumjevanja.. odusevljena 😁😁😁
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
FET 07/25 ⏳
Odlicno, bas sam zadovoljna. Ovaj mjesec normalno bez tableta nema nista od O, nakon sto dode M javljam se i idem obavit HSG 5-12 dc i nakon HSG cemo vidit da li idemo na insemenacije ili odma na IVF ovisno kakvi jajovodi budu. Dobila sam Siofor za inzulinsku i sad samo ceka da dode M ali s obzirom da je anovulacijski ciklus bojim se kad ce 🤣🤣 ugl bitno mi je da odma krecem dalje nema cekanja i odlucila sak
se HSG radit u Hormone, stvarno predobar pristup i toliko razumjevanja.. odusevljena 😁😁😁
E i da moram jos hormone izvadit jer su moji stari godinu i po 😳 malo me strah toga .. da nebi bilo nesto sta ce me ubit u pojam 😔
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
FET 07/25 ⏳
E i da moram jos hormone izvadit jer su moji stari godinu i po 😳 malo me strah toga .. da nebi bilo nesto sta ce me ubit u pojam 😔
ajme to su super vijesti da ides odmah dalje je li ti bila na kraju dr Marusic ili ? nemoj se cudit budu li ti hormoni malo poremeceni zbog pcos-a, meni nikad nisu skroz uredni.. uzimas li mioinozitol za pcos? to je meni pomoglo bar koliko toliko sa reguliranjem ciklusa, i ja uzimam glucophage za IR. super da si se odlučila za privatno hsg, stvarno je velika razlika u izvođenju zahvata u našem kbc i bilo gdje drugo privatno. rade li oni tamo iui/ivf ili bi to išla u bolnicu ? jesi uzbuđena, prepadnuta?
♂️ astheno
sin 💙
ajme to su super vijesti da ides odmah daljeje li ti bila na kraju dr Marusic ili ? nemoj se cudit budu li ti hormoni malo poremeceni zbog pcos-a, meni nikad nisu skroz uredni.. uzimas li mioinozitol za pcos? to je meni pomoglo bar koliko toliko sa reguliranjem ciklusa, i ja uzimam glucophage za IR. super da si se odlučila za privatno hsg, stvarno je velika razlika u izvođenju zahvata u našem kbc i bilo gdje drugo privatno. rade li oni tamo iui/ivf ili bi to išla u bolnicu ? jesi uzbuđena, prepadnuta?
Da, jesam jesam, odlicna je 😁 prestručna i pristupačna. Ma prosle god mi je samo testosteron bia povisen, sve ostalo okej, malo me strah tog AMH, prosle god je bia dobar ali mi M nisu bile ovako neredovite. Koristim Catafertyl, ma da ja isto mislim da je to opet drugacije, em sto mi odma to mogu napravit vec u 9 vec mi nekako sve djeluje bolje. Mislim da nisu, ali vidit cu i za to sve opcije koje mogu. Mozda bi prvo probala iskoristit sto imam u bolnici. Hahaha preuzbudena jer napokon idem dalje i imam nadu i nekako sam pozitivna 💃🏻💃🏻🎉🎉
Jesi ti spremna ? 😁😁
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
FET 07/25 ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji