Hrabrica Nissam sad ispratila pad do kraja al inace mi bude kao na ovoj slici cd10 ili cd12 di se malo bolje vidi. Uglavnom mi se uvijek vidi a brijem to ovisi i o jacini trakica
https://ibb.co/Fhtjwdb
Curica 6/23 🩷
Bok curke,
usprkos onom ludom krvarenju od 5 dana usred ciklusa, ja sam danas napravila test za trudnocu i dosao je pozitivan. Muka mi je vec danima pa sam odlucila provjerit. Jako slabo se vidi crta ali se vidi, dosta sam rano napravila test jer bi menstruaciju u nedjelju trebala dobiti. Sad cu kontaktirati doktora da li mogu ici vaditi krv da potvrdimo.
U poliklinici Betaplus odlucila sam se za paket obrade neplodnosti (uzv, papa, brisevi, hormonski status, spermiogram i bakterioloska analiza za partnera te konzultacije s lijecnikom).
Obavili smo sve osim konzultacija. Rekli su nam da odaberemo doktora pa da ih nazovemo. Ukoliko se odlucimo za daljnje postupke, taj doktor bi obavljao inseminaciju ili embriotransfer. Imate li mozda preporuku za doktora unutar Betaplus poliklinike? Puno bi nam znacilo
Mislim da ti je najbolje da provjeris sa curama u onoj drugoj temi potpomognuta opl. .. one ce ti vjerovatno znat 😊
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 ⏳
E još jedno pitanje, koliko dugo blijedi ta famozni druga testna crtica? Ako sam dobro skuzila ona se uvijek vidi ali bude ful slaba, više kao sjena, jel tako?
Milsim da ti to ovisi od osobe do osobe, meni je sad na Premom ocitavalo nakon O 0,40 pa je ostatak ciklusa cc 0.20 😊 sretno !
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
FET 07/25 ⏳
Bok curke,
usprkos onom ludom krvarenju od 5 dana usred ciklusa, ja sam danas napravila test za trudnocu i dosao je pozitivan. Muka mi je vec danima pa sam odlucila provjerit. Jako slabo se vidi crta ali se vidi, dosta sam rano napravila test jer bi menstruaciju u nedjelju trebala dobiti. Sad cu kontaktirati doktora da li mogu ici vaditi krv da potvrdimo.
Mozda si rano napravila pa ti je zbog toga svijetla, svakako poprati bete s obzirom na krvarenje koje si imala 😊
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
FET 07/25 ⏳
Od mene izgleda ipak nista. Provela noć na hitnoj..počela jače krvariti i nenormalno boljet i ispalo da je jaki urinoinfekt. Sumnjam da se mrva može uhvatiti u tak lošim uvjetima..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Ajme Hrabrica bas mi je zao.
Jel ti danas bar bolje?
Ja sam nestrpljiva i jedva cekam jos 2-3 dana za prvi test😅
Curica 6/23 🩷
U poliklinici Betaplus odlucila sam se za paket obrade neplodnosti (uzv, papa, brisevi, hormonski status, spermiogram i bakterioloska analiza za partnera te konzultacije s lijecnikom).
Obavili smo sve osim konzultacija. Rekli su nam da odaberemo doktora pa da ih nazovemo. Ukoliko se odlucimo za daljnje postupke, taj doktor bi obavljao inseminaciju ili embriotransfer. Imate li mozda preporuku za doktora unutar Betaplus poliklinike? Puno bi nam znacilo
S njima oprezno. Dobri su ali po meni veliki nedostatak je što ne rade nedjeljom (bar je tak prije bilo). Moja blastica je smrznuta 6. dan jer je 5. dan padao na nedjelju. Automatski su joj šanse pale na 25%. Čudom Bozjim se primila i evo je zdrava odmara na kauču ❤️
Prekrasno 🥰
Da, i dalje ne rade vikendom. Mozes li mi reci koji doktor je radio embriotransfer?
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔♂️ 35 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// ⏳ 06.2025. 💉 Rekovelle + Ganirelix 💊 vitamin D, melatonin, q10, omega
S njima oprezno. Dobri su ali po meni veliki nedostatak je što ne rade nedjeljom (bar je tak prije bilo). Moja blastica je smrznuta 6. dan jer je 5. dan padao na nedjelju. Automatski su joj šanse pale na 25%. Čudom Bozjim se primila i evo je zdrava odmara na kauču ❤️
Prekrasno 🥰
Da, i dalje ne rade vikendom. Mozes li mi reci koji doktor je radio embriotransfer?
Predivna vanjska doktorica koji više nije u Hr 😬 Ali i taj dio s transferom je bio nategnut. To je još bilo doba korone i do samog prvog transfera u sali nisam znala koliko embrijia smo dobili. Tek kad sam sjela na stol su mi rekli koliko ih ima, koliko bi ih vratili i koliko imamo za smrznuti. Šokirala sam se načinom kao da se muža to ne pita. Otišla po mobitel, vratila se u salu i njega na spiker da sudjeluje u dogovaranju (nije im bilo drago). Interesantno, nije im smetalo da dođe kad je trebalo platiti ..tad ih nije bilo strah korone.....Baš je bilo nekoliko gafova zbog kojih mislim da ne bi više kod njih..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sortiraj odgovore