Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Martha31
    03. Listopad 2024. 16:44

Pozz curke, 
    Nova sam ovdje iako u zadnjih godinu dana često čitam ovaj forum. 
    Moja priča je da vec dvije i pol godine moj m i ja radimo na bebi. S tim da zadnjih godinu dana sam na humanoj u Petrovoj. M spermiogram je oligoastheno , ja imam blagopolicisticne jajnike. Bila sam dva ciklusa na letrozolu i ciljanim odnosima medjutim bezuspješno. Nakon toga mi je nadjen polip pa sam u 7 mj bila na histeroskopiji i sada je dr preporucila da pokušamo jos tri ciklusa sa letrozolom i ciljanim odnosima a ako ne uspije idemo na neki dalje postupak. 
    U utorak sam bila na folikulometriji 11. dan ciklusa, na lijevom jajniku folikul 20, desni  14 i 18. Dr me poslala vaditi lh i kasnije me zvala i rekla obavezno u ut i srijwdu odnos. 
    Ja sam u utorak popratila i lh trakicom i dobila peak. Pokrili smo i utorak i jucer. A jucer ujutro su me probudili bolovi lijevi jajnik znaci da je ovulacija bila tada pretpostavljam. Medjutim kasnije popodne bol se pojavila i na desnoj strani.
    Sad je cekanje 2 tjedna pa cemo vidjeti nadam se da ce se i nama posreciti
    Eto imala sam potrebu malo se izjadati. 
    Želim vam svima plusice sto prije, a vi koje ste vec dobile plusic čestitam 🥰😃

👩🏼‍🦰31 PCOS
    👨🏻‍🦱33 oligozoospermia
    Pokušavamo od 12/21

Xoxo23
    03. Listopad 2024. 17:31

greta10

A sta je rekao zasto toliko kasni? Jel ti dao nesto da je potakne?
    Mene i dalje cice uopce ne bole, testici lijepo tamne, vadila progesteron i dobar je. U prosloj T cice su mi bile jedini simptom a evo sad ni to. Sutra je dan menge a u pon cu zvat gina za pregled🤞.
    Jasamjajel ima jos smedjarenja? Si zvala gina?
    Xoxojesam dobro upamtila da ti cekas nalaze?
    Eni, Riri kak ste vi?

hej ja sam nalaze dobila i obavila HSG, još su mi ostali brisevi i idemo u postupak 😁 kako si ti? kad je prvi pregled ? 😍

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

• Martha31
    03. Listopad 2024. 19:17

Hvala tii 🥰 
    Pa nadam se da bude napokon, stvarno se nadam. Samo sad mi je najgore ovo iscekivanje ovih dva tjedna ce bit kao godina 🤣 

👩🏼‍🦰31 PCOS
    👨🏻‍🦱33 oligozoospermia
    Pokušavamo od 12/21

• Martha31
    03. Listopad 2024. 20:28

Riri

Martha31

Hvala tii 🥰
    Pa nadam se da bude napokon, stvarno se nadam. Samo sad mi je najgore ovo iscekivanje ovih dva tjedna ce bit kao godina 🤣

Znam da sve jasno, ja isto iščekujem danas sam 4dpo ima jos dana haha doduse osjecam neko zatezanje dolje ali mi je nekako rano bas :/
    Pokusavam se zaokupirati drugim stvarima ali tesko je 😅

Da, tako mi je i samoj. Dok sam na poslu oke mi je ne mislim toliko o svemu, ali kad dodem doma onda jos i moj dragi M sa milion i jednim pitanjem a kad cemo znat, a kad ovo , a kad mozes najranije radit test itd hahaha. 🤣 
    Nekad imam osjecaj da je nestrpljiviji od mene

👩🏼‍🦰31 PCOS
    👨🏻‍🦱33 oligozoospermia
    Pokušavamo od 12/21

jasamja
    04. Listopad 2024. 06:55

Martha31

Pozz curke,
    Nova sam ovdje iako u zadnjih godinu dana često čitam ovaj forum.
    Moja priča je da vec dvije i pol godine moj m i ja radimo na bebi. S tim da zadnjih godinu dana sam na humanoj u Petrovoj. M spermiogram je oligoastheno , ja imam blagopolicisticne jajnike. Bila sam dva ciklusa na letrozolu i ciljanim odnosima medjutim bezuspješno. Nakon toga mi je nadjen polip pa sam u 7 mj bila na histeroskopiji i sada je dr preporucila da pokušamo jos tri ciklusa sa letrozolom i ciljanim odnosima a ako ne uspije idemo na neki dalje postupak.
    U utorak sam bila na folikulometriji 11. dan ciklusa, na lijevom jajniku folikul 20, desni 14 i 18. Dr me poslala vaditi lh i kasnije me zvala i rekla obavezno u ut i srijwdu odnos.
    Ja sam u utorak popratila i lh trakicom i dobila peak. Pokrili smo i utorak i jucer. A jucer ujutro su me probudili bolovi lijevi jajnik znaci da je ovulacija bila tada pretpostavljam. Medjutim kasnije popodne bol se pojavila i na desnoj strani.
    Sad je cekanje 2 tjedna pa cemo vidjeti nadam se da ce se i nama posreciti
    Eto imala sam potrebu malo se izjadati.
    Želim vam svima plusice sto prije, a vi koje ste vec dobile plusic čestitam 🥰😃

Hej, i meni ovo zvuči baš obećavajuće 🤞🤞🤞
    Sretno 😁

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• greta10
    04. Listopad 2024. 07:34

Jutro cure, evo moj na dan M 
    https://ibb.co/LJv3FnS

Martha31 sreetno🤞🤞
    Xoxo di ces u postupak?  Ja sam ok, svako jutro malo luda prije testa a onda se smirim. U pon cu zvat dr za pregled.
    Jasamja sretno na pregledu i javi🤞

6/23 🩷

• eni233
    04. Listopad 2024. 07:56

greta10

Martha31sreetno🤞🤞
    Xoxodi ces u postupak? Ja sam ok, svako jutro malo luda prije testa a onda se smirim. U pon cu zvat dr za pregled.

Odlično , top ti je crta ❤️🥰 čestitkeeeee 🥹🥹 kolko radite na bebi ? I dali si uhvatila O trakicama ili si išla na folikulometriji ? 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• greta10
    04. Listopad 2024. 08:08

eni233

greta10

Martha31sreetno🤞🤞
    Xoxodi ces u postupak? Ja sam ok, svako jutro malo luda prije testa a onda se smirim. U pon cu zvat dr za pregled.

Odlično , top ti je crta ❤️🥰 čestitkeeeee 🥹🥹 kolko radite na bebi ? I dali si uhvatila O trakicama ili si išla na folikulometriji ?

Hvaala puno draga Eni. Ovo je drugi ciklus za drugu bebu i evo uopce ne vjerujem da se dogodilo. Za prvu smo se borili 4 runde ivf-a a prije toga prirodno godinu dana. Imala sam spontani prirodno pa je mozda ovo moja 🌈🤗.
    A o sam uhvatila trakicama. Imali smo odnose utorak, cetvrtak i petak, s tim da je petak ujutro bio peak a bolovi oko 18h a odnos oko 21-22. 
    Nadam se da cete sve sto prije osjetit ovu srecu i uzbudjenje i strah normalno jer je dio procesa🥰

6/23 🩷

• eni233
    04. Listopad 2024. 08:35

greta10

eni233

greta10

Martha31sreetno🤞🤞

Hvaala puno draga Eni. Ovo je drugi ciklus za drugu bebu i evo uopce ne vjerujem da se dogodilo. Za prvu smo se borili 4 runde ivf-a a prije toga prirodno godinu dana. Imala sam spontani prirodno pa je mozda ovo moja 🌈🤗.
    A o sam uhvatila trakicama. Imali smo odnose utorak, cetvrtak i petak, s tim da je petak ujutro bio peak a bolovi oko 18h a odnos oko 21-22.
    Nadam se da cete sve sto prije osjetit ovu srecu i uzbudjenje i strah normalno jer je dio procesa🥰

Jako mi je drago zbog vas 🥹🫀 evo želim ti svu sreću ❤️ ja sam hvatala O trakicama godinu i pol skoro  i uhvatila bi i ništa se nije desilo i bili smo na IUI i to je bilo bezuspješno, bila sam na klimofenu, letrozolu  ..evo stvarno neznam u čemu je problem . Sad sam od 6 mj odmarala od svega . Mislim da ću još do kraja godine tako pa ćemo odlučiti dalje što ćemo 😢😒

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Xoxo23
    04. Listopad 2024. 08:35

greta10

Martha31sreetno🤞🤞

Test ti je odlican za dan očekivane M 😍 
    KBC Split, taman san tila pitat da li si imala koje prethodne probleme pa se brineš, pa sam vidila komentar koji si ostavila Eni, ako ti je lakše lipo svako jutro se testiraj do pregleda. 😊 

Eni kako si mi ? Da li pratiš O, ili ste u fazi di ste se makli
    od svega ? 🫂

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI