Meni se beta zgadila u ivf-u i to cekanje pa cekanje 2 dana dal se dupla. Sad cu se pouzdat samo u testice i mantrat pozitivno do pregleda. Svaka cast zenama koje naprave jedan test i ako je pozitivan cekaju pregled

6/23 🩷
Hvala Vam cure od srca , ja isto navijam već od 2022, ali eto nismo imali sreće :( Al dobro bit će jednom valjda ..🙏

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Riri a kakvi su bili testici prije nego si procurila ak si mozda pratila?
Jasamjapa ja sam se sjetila da si pisala da vam je sad nekad godisnjica kad i testic. Si pripremila iznenadjenje?
Eni kraj menge je novi pocetak🤞🤞🤞 navijaaam🎉
Hej evo ovdje cu staviti nekako po datumima kako je islo sto imam uslikano, radila sam i digitalne i one rane ma svasta ali nemam baš za svaki dan…
https://ibb.co/Zc0392x4.9. To je bio 14 dpo
https://ibb.co/ZLT7p9B6.9. - 16 dpo
https://ibb.co/Zc0392x10.9. - 20 dpo - ovdje sam skuzila da nesto nije dobro iako su me svi ubjedivali da je sve okej i da se po testu ne moze vidjeti pa cak i tete u ljekarni…
Moram napomenuti da ja nisam znala kako sve to funkcionira, nisam bila ni upoznata s biokemijskim trudnoćama Itd… ali nekako instinkt mi je govorio iako sam imala sve simptome i sve.
Nebih samo voljela da nekog sad s tim svim zaplašim, ovo je moje iskustvo i ne znaci da ce se ikome dogoditi 🙏🏻
Nezz zas sam mislila da su kod biokemijske testici blazi. Ovi tvoji 14 a posebno 16 su bas jake crte.

6/23 🩷
Riri kod nas za Betu krv šalju u bolnicu, pa mi se neda s tim zamarat iskreno. Sutra ujutro definitivno ponavljam test, i baš me zanima ako se pojačava, nadam se da hoće.
Greta10 u subotu je godišnjica, ali sam test napravila jučer i muž je prvi koji ga je pogledao i rekao, e mislim da se nešto vidi, i nakon toga sam otišla u wc i stvarno se vidjela crta, kao na slici koju sam stavila. Tako da ipak nisam izdržala do subote 😂 ali nije mi žao, pogotovo zbog tog smeđarenja, moram sada nazvat gin.
Eni233 desiti će se kad najmanje budeš očekivala 🤞🤞🤞 nadam se što prije.
Riri ovo su baš konkretni plusevi bili, žao mi je da je kraj bio najgori mogući, nadam se da će sada svw biti uredu 🤞😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ririkod nas za Betu krv šalju u bolnicu, pa mi se neda s tim zamarat iskreno. Sutra ujutro definitivno ponavljam test, i baš me zanima ako se pojačava, nadam se da hoće.
Greta10u subotu je godišnjica, ali sam test napravila jučer i muž je prvi koji ga je pogledao i rekao, e mislim da se nešto vidi, i nakon toga sam otišla u wc i stvarno se vidjela crta, kao na slici koju sam stavila. Tako da ipak nisam izdržala do subote 😂 ali nije mi žao, pogotovo zbog tog smeđarenja, moram sada nazvat gin.
Eni233 desiti će se kad najmanje budeš očekivala 🤞🤞🤞 nadam se što prije.
Riri ovo su baš konkretni plusevi bili, žao mi je da je kraj bio najgori mogući, nadam se da će sada svw biti uredu 🤞😘
Sto se tice bete ne znam ako mozda mozete otici privatno nekih 17 EUR je tu kod mene… koliko sam testova kupila prosli mjesec ovo ispada povoljnija opcija haha
Da i ja se nadam da ce iduci puta sve biti dobro, mnoge zene iskuse tu biokemijsku nazalost, ali nakon toga imaju zdrave trudnoće i bebice pa se i ja nadam da ce tako biti i u našem slucaju. Hvala Zenice moje na potpori i lijepim željama❤️ mi se ne predajemo tako lako 😁
Nema toga u mojoj blizini.
Zvala sam gin ali je na g.o. pa sam se javila zamjeni preko maila. Valjda će dogovorit 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
A sta je rekao zasto toliko kasni? Jel ti dao nesto da je potakne?
Mene i dalje cice uopce ne bole, testici lijepo tamne, vadila progesteron i dobar je. U prosloj T cice su mi bile jedini simptom a evo sad ni to. Sutra je dan menge a u pon cu zvat gina za pregled🤞.
Jasamjajel ima jos smedjarenja? Si zvala gina?
Xoxojesam dobro upamtila da ti cekas nalaze?
Eni, Riri kak ste vi?
Zbog dojenja i hormona. Ali, evo stigla je danas 😂
12/2023 dječak 💙
Sutra rano ujutro imam pregled 🤞🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Cure pozdrav, imala sam više neuspjeha sa Inseminacijama i IVF postupcima ali dok sam u fazi čekanja za novi postupak voljela bi probati s trakicama pa ako me može koja uputiti koje trakice da uzmem i kada se koriste tokom dana? Svaki savjet je dobrodošao:)))

🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Mala33 meni su sad ove donijele srecu:
https://gravida.hr/proizvod/test-trakice-za-ovulaciju-i-trudnocu-femometer-40lh-10hcg/
Imas i manji paket samo 10 ovulacijskih trakica za 5 eur ako sam dobro zapamtila. Zbilja brzo dodju i hcg testovi nisu dali evaporacijsku.
Riri imam todlericu tak da nema ne naprezanja😅
Jasamja -sretno sutra i javii🤞🤞
Noir- super da je dosla🤞🤞

6/23 🩷
Mala33- A kako se koriste, mozes skinut premom app i tamo unosis trakice svaki dan. Ja obicno krenem 10 dc al to sve ovisi kad ti je inace ovulacija. Mozda za prvi out ne bi bilo da pratis odmah od kraja menge. Kad pocnu tamniti mozes i 2 dnevno da ulovis peak- da je crtica jednako ili tamnija od kontrolne. Kad ulovis peak racuna se da ce ovulacija nastupiti unutar 24 sata (ovisno kako kome).
Nor meni sad u ovom dobitnom ciklusu je peak bio ujutro a ovulacijska bol oko 18h.
Nemoj se testirat prvom jutarnjom mokracom nego drugom/trecom al pazi da ne piskis bar 2 sata i ne pijes puno.

6/23 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji