Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BikMik
    23. Listopad 2023. 15:06

freyaa

BikMik

I danas druga na poslu u ovom mjesecu se javlja trudna na poslu, koji postaje uzasno stresan, a nemam luksuz dati otkaz zbog zelje za bebom. Naravno place mi se olus se osjecam uzasno sto mi se place 😅

Mislim da je svaka od nas koje smo ovdje na forumu prosla to i dalje prolazi, drago je meni za svaku moju drugaricu koja zatrudni, dobije bebu, ali pitam se kad je moj red vise, i isto se tako osjecam lose sto pomislim tako to. Na dan kad sam ja izgubila bebu, moja drugarica se porodila, naravno čestitala sam joj, ali nisam bila psihicki spremna da odem da je vidim, sto je ona meni zamjerila,. I isto tako oko mene svi su trudni ili imaju bebice, i niko ne shvata kroz sta mi prolazimo,. Jos mi rodica priča odmah prvi ciklus zatrudnila, da je znala da ce odmah pazila bi se, nije željela odmah dijete, kao blago se vama, kontam se boze koliki je ovo debil.

Definitivno i nije neka drugarica, ako mozes tako nesto zamjeriti. Zato ja izbjegavam pricu generalno, na druzenjima sam sa muskarcima onda kad sve zene oko mene krenu o bebama svojim pricat jer sam jedina sa problemom....

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

JagodaMalina
    23. Listopad 2023. 15:19

Vidim da Lejla ima magnetnu rezonancu u 11 mjesecu, ja isto razmišljam da napravim magnet. Pitanje za Martinu1931. Je li magnet opasan za trudnoću,  pogotovo prva dva tjedna ako se još ni ne potvrdi trudnoća? 

👩31 👨35
    Pokušavamo 06/2023

JagodaMalina
    23. Listopad 2023. 15:21

Ne Lejla, nego Lela91  😅

👩31 👨35
    Pokušavamo 06/2023

Martina1931
    23. Listopad 2023. 15:26

JagodaMalina

Vidim da Lejla ima magnetnu rezonancu u 11 mjesecu, ja isto razmišljam da napravim magnet. Pitanje za Martinu1931. Je li magnet opasan za trudnoću, pogotovo prva dva tjedna ako se još ni ne potvrdi trudnoća?

Ne, magnet nije opasan. Tipa na Rebru rade magnet abdomena trudnicama koje imaju upalu slijepog crijev🙈
    Al je problem kontrasno sredstvo koje prelazi posteljicu i nema dokaza konkretnih jel stetno djsluje na plod..ako snimanje zahtjeva KS, trebas naglasiti inzenjeru da postoji mogucnost za trudnocom

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    23. Listopad 2023. 15:39

Mariposa
    https://ibb.co/vdGbQtG
    Graf mi dosta sličan po vrijednostima kao prijašnjih mjeseci.
    Kako je kod tebe?
    BikMik isplačeš se i bit će lakše. Znam da je teško ali tako je kako je. Možemo se nadati samo da ćemo i mi uskoro imati svoj plusić 😘
    Ivyyy jesi ti rekla da si jučer obrisala malo krvkasto i da M stiže ili je to bio netko drugi?
    Ja se nadam da će tebe iznenaditi jedan plusić. 🤞🤞
    Martina i meni bi takve osobe nestale iz života. Kad mi netko ne paše maknem se od tih ljudi. A ovakva bi u roku odmah bila prekrižena. Još žensko i da nema ni mrvicu empatije, baš ružno.
    Eni ja se nadam da se kod tebe nešto kuha. Ne znam jel od antibiotika može ciklus se malo poremetiti. Nadam se da se poremetio zbog trudnoće i da dugo dugo o njemu nećeš trebati razmišljati.
    🤞🤞
    Freya i ova tvoja je neka posebna vrsta. Umjesto da ti kaže žao mi je ona se ljuti. Strašno.
    .
    Pozdrav svima ostalima 🤗

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• eni233
    23. Listopad 2023. 15:54

Bebolina2024

Mariposa
    Kako je kod tebe?
    BikMik isplačeš se i bit će lakše. Znam da je teško ali tako je kako je. Možemo se nadati samo da ćemo i mi uskoro imati svoj plusić 😘
    Ivyyy jesi ti rekla da si jučer obrisala malo krvkasto i da M stiže ili je to bio netko drugi?
    Martina i meni bi takve osobe nestale iz života. Kad mi netko ne paše maknem se od tih ljudi. A ovakva bi u roku odmah bila prekrižena. Još žensko i da nema ni mrvicu empatije, baš ružno.
    Eni ja se nadam da se kod tebe nešto kuha. Ne znam jel od antibiotika može ciklus se malo poremetiti. Nadam se da se poremetio zbog trudnoće i da dugo dugo o njemu nećeš trebati razmišljati.
    🤞🤞
    Freya i ova tvoja je neka posebna vrsta. Umjesto da ti kaže žao mi je ona se ljuti. Strašno.
    .
    Pozdrav svima ostalima 🤗

Hvala Bebolina  ako ne dobijem do srijede radim test .. danas sam morala dobiti Al nist 😒

Mislim da nije ivyyy to rekla , to je bila naša Lunolina se pratimo , Al ja se nadma da neće ona dobiti M 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• eni233
    23. Listopad 2023. 15:56

eni233

Bebolina2024

Mariposa
    Kako je kod tebe?
    🤞🤞
    .
    Pozdrav svima ostalima 🤗

Hvala Bebolina ako ne dobijem do srijede radim test .. danas sam morala dobiti Al nist 😒

Mislim da nije ivyyy to rekla , to je bila naša Lunolinase pratimo , Al ja se nadma da neće ona dobiti M

Ova ljuti smajl je ako mi se radi anitibioitka i gjljivica premetilo jer to znaci da neće mi stic rezultati novih brideva za konzultacije … jer da je trudnoća u pitanju onda ću biti presretna 😍😍🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Martina1931
    23. Listopad 2023. 15:56

Eniiiiii, jako navijam da ti kasni zbog jedne male bebice , a ne zbog antibiotika🥰🥰
    Bebolina🤍🤍

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Petra110622
    23. Listopad 2023. 16:00

Kod mene cure danas proljev, mucnina velika, bol u jajnicima i glavobolja 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️  sastavilo me posteno, a tek 9-10dpo, temp 36.7 ... 

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Mareeeee3112
    23. Listopad 2023. 16:01

Petra110622

Kod mene cure danas proljev, mucnina velika, bol u jajnicima i glavobolja 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ sastavilo me posteno, a tek 9-10dpo, temp 36.7 …

Vladaju i viroze ...svi oko mene bolesni ...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.