Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    13. Listopad 2023. 09:11

Ivyyyy

Zene, meni je bazalna i dalje 36.35, danas sam 2 dpo, jel moguce da utjece na to sto imam stalno hladne noge? Od prvog mjerenja pa do sad mi je porasla za 0.1 samo, imala sam pad temp na 1.peak 35.90, pa na drugi peak onaj pravi najjaci 36.23, jucer 36.21 i danas 36.35.. ovo je prvi mjesec da mjerim bas svakodnevno, pa ne znam, znaci peak jak ko ovaj mjesec nisam imala jos nikad do sad, temperatura mi se cini niska..

Tek nekih 3 il 4 dpo se digne za 0.2 do 0.3 ...bitno da je visa od dana ovulacije sto znaci da se ovulacija desila...sretno i ne brini😊😊😊😊😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    13. Listopad 2023. 09:21

Ivyy, ak ti mogu dat savjet. Ja sam slicna tebi po nekim stvarim. Meni je to mjerenje temp, koliko god to bilo dobro za upoznati svoje tijelo, stvaralo bas presing. Budila sam se u grcu da vidim jel poraslo isl
    Veliko sam olaksanje osjetila ksd sam prestala mjerit, kao da mi je teret pao s ledja
    Pa cisto ono da se ne opterecujes puno s tom tempicom, jer meni je krenulo stvarati tjeskobu..

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Tratinčica123
    13. Listopad 2023. 11:40

Bok cure, samo da se javim. Bila na pregledu, curica napreduje, muž je bio sa mnom. Beba je cijelo vrijeme skalala i ludovala 😂 kad sam vidjela pogled mog muža u ekran, točno sam se opet zaljubila 🥰🤗
    https://ibb.co/G9zpcv3
    .
    Sretno svima!
    Bebolina, ja bi na tvom mjestu pričala sad da Anchy obavi svoje pa nek ti kaže iskustvo i što se dobije tim😂 a onda odlučiš. Iako, za mirnu dušu, ja bih na tvom mjestu obavila, pa onda bar znaš jel do toga...❤
    Puuusaaa svima 😘

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Ivyyyy
    13. Listopad 2023. 11:42

Tratinčica123

Bok cure, samo da se javim. Bila na pregledu, curica napreduje, muž je bio sa mnom. Beba je cijelo vrijeme skalala i ludovala 😂 kad sam vidjela pogled mog muža u ekran, točno sam se opet zaljubila 🥰🤗
    .
    Sretno svima!
    Bebolina, ja bi na tvom mjestu pričala sad da Anchy obavi svoje pa nek ti kaže iskustvo i što se dobije tim😂 a onda odlučiš. Iako, za mirnu dušu, ja bih na tvom mjestu obavila, pa onda bar znaš jel do toga…❤
    Puuusaaa svima 😘

Kako napreduju pripremeee?🥰🥰 
    Bas lijepoo, nek napreduje samo❤️😘

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Tratinčica123
    13. Listopad 2023. 12:00

Ivyyyy

Tratinčica123

.
    Sretno svima!
    Bebolina, ja bi na tvom mjestu pričala sad da Anchy obavi svoje pa nek ti kaže iskustvo i što se dobije tim😂 a onda odlučiš. Iako, za mirnu dušu, ja bih na tvom mjestu obavila, pa onda bar znaš jel do toga…❤
    Puuusaaa svima 😘

Ne pitajte 😂 evo jučer smo malo robu opremili i kinderbet složili.. 🙈 ide, ali ja sam sva neka uspavana i lijena, da jedva 😂
    .
    I da, ugl, ja sam u ova 3 mjeseca izgubila 7 kila, a samo od prije 3 tjedna- 2,5 kg.. malo me sestra pokorila, da ne smijem baš tako.. A ja jednostavno nemam apetit i jedem kao vrabac 🤷‍♀️

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Mareeeee3112
    13. Listopad 2023. 12:09

Tratinčica123

Ivyyyy

Tratinčica123

.
    Sretno svima!
    Puuusaaa svima 😘

Ne pitajte 😂 evo jučer smo malo robu opremili i kinderbet složili.. 🙈 ide, ali ja sam sva neka uspavana i lijena, da jedva 😂
    .
    I da, ugl, ja sam u ova 3 mjeseca izgubila 7 kila, a samo od prije 3 tjedna- 2,5 kg.. malo me sestra pokorila, da ne smijem baš tako.. A ja jednostavno nemam apetit i jedem kao vrabac 🤷‍♀️

Ajme kako lijepa slikica🤩😍preslatko 😊😊😊😊
    Pa nemam ni ja iskreno apetita totalno mi je drugacije nego s prvom trudnocom vidjet cemo kako ce bit dalje... ugl...uzivaj 🙂

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Coko 95
    13. Listopad 2023. 12:23

Curke da se javim. Obavljena aspiracija. Uspili su svih 6 izvadit. Sad cekam sutra i preksutra da jave stanje i kada je transfer. Samo cu rec da san umirala od bolova tokom aspiracije, nisam znala da ce tako bolit ali prizivila sam. Drzite fige da uspijee

👱‍♀️28 Amh 4.61pmol/l
    👦32 Normozoospermia
    3 godine neuspjesno prirodno
    10/23. IVF 6j.s. 2 vracena(beta 0)

• eni233
    13. Listopad 2023. 12:31

Tratinčica123

.
    Sretno svima!
    Puuusaaa svima 😘

Jaooo preslatka slika 🥰🥰🥰🥰🥰 sretno dalje draga ❤️❤️❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Bebolina2024
    13. Listopad 2023. 12:32

Coko 95

Curke da se javim. Obavljena aspiracija. Uspili su svih 6 izvadit. Sad cekam sutra i preksutra da jave stanje i kada je transfer. Samo cu rec da san umirala od bolova tokom aspiracije, nisam znala da ce tako bolit ali prizivila sam. Drzite fige da uspijee

Gdje si u postupku? Ja sam svaki put dobila anesteziju jer mi je desni jajnik dosta iza pa najviše zbog njega. Ali na ovu brojku trebali su i tebi dati kratkotrajnu anesteziju.
    Sretno da ih se što više oplodi 🤞🤞
    .
    Tratinčice lijepa slikica. Zaljubila si se opet u muža ili u oboje? Trebaš se natjerati da bar nešto pojedeš. Sretno!

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Bebolina2024
    13. Listopad 2023. 14:19

Anchyyyy

Ja bi cak bila mirnija da nadu nesto na ulazu u maternicu i da to maknu pa da mogu sama sebi reci mozda je to uzrok da vise ne tapkamo u mraku.
    Ako kazu da je sve ok bit cemi jos gore jer onda znam da nismo nista napravili i samo ce bit veliko pitanje kako obavit transfer.

I ja se isto nadam da će nam naći nešto jer se pribojavam sljedećeg transfera nakon ovih prethodnih.
    Meni će obavezno morati raditi transfer pod UZV jer je on meni pokazivao kao neki ožiljak na maternici (ne znam jel to mislio na tu adenomiozu ili je to pak nešto drugo) da se taj dio mora zaobići i proći pa tamo onda staviti embrij. Znači dr T. ako će ga i raditi morat će pod UZV, samo se nadam da će biti dr B.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.