Pistacija, ja sam imala jako kasne ovulacije i bas kratke lutealne, sve gore nego kod tebe i uspjela sam sa vrkutom da pomjerim ouvalciju na jedno 116-18 dan, a lutealnu na 10 dana. Pravo poboljsanje tek sa progesteronom. Radila sam sama sebi progesteron i ubjedila dr da mi propise.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Jutro curke, nadam se da ste dobro sve❤️
BikMik, ja se slazem s tobom oko lutealne faze. Msm da treba djelovat oko toga svakako. Makar sa terapijom progesterona u lutealnoj.
A na tvom mjestu msm da bih trazila terapiju i klomifenom da se malo pojaca kvaliteta O🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja danas kao trebam dobiti, i vidim na papiru tragove smeckaste..skroz malo jedva primjetno, al svejedno u uzasnoj sam panici.
Jel mislite da se nesto dogadja ili moze biti implatacijsko?🙁
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja danas kao trebam dobiti, i vidim na papiru tragove smeckaste..skroz malo jedva primjetno, al svejedno u uzasnoj sam panici.
Sve normalno ...ostaci krvi ... od implataciskog imala ga par dana na gacicama ...ne brini
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sve normalno …ostaci krvi … od implataciskog imala ga par dana na gacicama …ne brini
Stvarno? Sada u ovoj trudnoci?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sve normalno …ostaci krvi … od implataciskog imala ga par dana na gacicama …ne brini
Stvarno? Sada u ovoj trudnoci?
Da u ovoj par dana taman kad sam kao trebala dobit ...3 dana na gacicama smede
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A uzasno me strah😔 nije mi ovako bilo prvi put
Ne osjecam nikakve grceve kao da cu dobiti ,bar za sada
Vidjet cu hoce li se pojacavati za vikend, molim Boga da nece
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Meni je bilo dosta ali tako mi je bilo u svakoj ...dosta se vidjelo trajalo po 3 dana ... sve je to ok bitno da nije svjeza krv... ne brini ... ja isto nisam imala jake menstrualne bolove u ovoj trudnoci ko da cu onako dobit vec vise pritisak i jako sam napuhana bas uzas ...ugl ne brini se nista sve je to ok...
Implata... se vec desila to cim se desi povecava se beta i to je zaostala krv sta je ostala unutra od implatacije ... ugl nista da sw brines opusti se.. i moj savjet sad ce ti doc kak ja to zovem mokre gacice uskoro nemoj koristit uloske dnevne da ne pokupis kakvu bakteriju vec rade mjenjaj gacice vise puta...dnevno...
Odmoraj i zaokupi misli lijepim stvarima😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Meni je bilo dosta ali tako mi je bilo u svakoj …dosta se vidjelo trajalo po 3 dana … sve je to ok bitno da nije svjeza krv… ne brini … ja isto nisam imala jake menstrualne bolove u ovoj trudnoci ko da cu onako dobit vec vise pritisak i jako sam napuhana bas uzas …ugl ne brini se nista sve je to ok…
Implata… se vec desila to cim se desi povecava se beta i to je zaostala krv sta je ostala unutra od implatacije … ugl nista da sw brines opusti se.. i moj savjet sad ce ti doc kak ja to zovem mokre gacice uskoro nemoj koristit uloske dnevne da ne pokupis kakvu bakteriju vec rade mjenjaj gacice vise puta…dnevno…
Odmoraj i zaokupi misli lijepim stvarima😊
A svakako sam na utrogestanima pa je iscjedak obilan od njih
Kad je bila biokemijska, krenulo je sa tamno smedjim iscjetkom koji se pojacavao kroz dane..bas se borim sa traumama, tesko mi uvjerit samu sebe da je sve ok
I ja imam samo neki pritisak, nista posebno
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam u trudnoci s malom imala smeđeg iscjetka taman negdje u vrijeme kad sam trebala dobiti, trajalo je tri dana. Sve je bilo ok, rekla je dr da su ostatci implantacijskog krvarenja, ali mi je svejedno dala utrogestan. I sve je bilo ok na kraju.
Ako te bas jako brine, uvijek mozes otici na hitnu. Ali mislim da nemas razloga za brigu. ❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji