A uzasno me strah😔 nije mi ovako bilo prvi put
Ne osjecam nikakve grceve kao da cu dobiti ,bar za sada
Vidjet cu hoce li se pojacavati za vikend, molim Boga da nece
Meni je bilo dosta ali tako mi je bilo u svakoj …dosta se vidjelo trajalo po 3 dana … sve je to ok bitno da nije svjeza krv… ne brini … ja isto nisam imala jake menstrualne bolove u ovoj trudnoci ko da cu onako dobit vec vise pritisak i jako sam napuhana bas uzas …ugl ne brini se nista sve je to ok…
Implata… se vec desila to cim se desi povecava se beta i to je zaostala krv sta je ostala unutra od implatacije … ugl nista da sw brines opusti se.. i moj savjet sad ce ti doc kak ja to zovem mokre gacice uskoro nemoj koristit uloske dnevne da ne pokupis kakvu bakteriju vec rade mjenjaj gacice vise puta…dnevno…
Odmoraj i zaokupi misli lijepim stvarima😊
A svakako sam na utrogestanima pa je iscjedak obilan od njih
Kad je bila biokemijska, krenulo je sa tamno smedjim iscjetkom koji se pojacavao kroz dane..bas se borim sa traumama, tesko mi uvjerit samu sebe da je sve ok
I ja imam samo neki pritisak, nista posebno
Isjecdak je normalan sad ce postat kroz par tj sve vodeniji i bit ce ti stalno mokre gacice i tu vecinom trudnice pokupe svasta jer stavljaju dnevne uloske ....a ja sam i ovako na njih alergicna no i ginekologica mi je odmah rekla nikako ne dnevne...ja sam cak na posao nosila 2 para gacica🤣🤣znaci smjeh... ugl Martina ne kaze se uzalud drugo stanje 😁😁😁sve je to normalno znam da si u strahu ali biti ce sve ok beta ti je super ...dobro se osjecas ...
Ma i ja sam napuhnuta imam vjetrove i opristavila se... mucnine od 3 ujutro ... i totalno drugacije nego u prvoj uspjesnoj trudnoci ...svaka je razlicita ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja danas kao trebam dobiti, i vidim na papiru tragove smeckaste..skroz malo jedva primjetno, al svejedno u uzasnoj sam panici.
Jel mislite da se nesto dogadja ili moze biti implatacijsko?🙁
Ja bih jako voljela da ti mogu kao Mare uvjereno odgovoriti da je sigurno sve ok, ali nažalost mislim da to nije moguće znati, i to je ta ogromna neizvjesnost rane trudnoće kad sve može biti nešto, i ništa ne mora. Svakako je relativno često da se vide tragovi smećkaste krvi, i stvarno to može biti bez ikakvih problema, implantacijsko krvarenje, neki zaostaci, pa čak i da je neki hematom ili nešto, ništa strašno.
U prvoj trudnoći sam imala isto takvo smećkasto blago krvarenje na početku, doktorica mi je tad rekla da se nema što nego čekati do prvog ultrazvuka. Grozno mi je bilo teško čekati. Na kraju je bio neki mali hematom, dala mi je utrogestane do kraja prvog tromjesečja i sve je bilo ok.
U drugoj trudnoći sam imala praktički identično takvo krvarenje, identičan tajming, ja sama odlučila malo čekati s obzirom na to prethodno iskustvo, na kraju eto ispala vanmaternična. Nema pravila ni garancija nažalost.
Moja best frendica je u prvoj trudnoći imala i skroz svježe obilno krvarenje, ugrušci izlazili, išla na hitnu, na kraju je opet sve bilo ok. I evo sad u drugoj trudnoći isto je imala krvarenje dobra 3-4 tjedna od samog početka, što smećkasto što malo rozasto, ali beba dobro napreduje i čini se opet sve ok.
Tako da ti ja držim sve fige da će i tebi biti tako, da će ti biti baš ovako kako Mare kaže i da ćeš moći odahnuti uskoro, a dotad se drži nekako, znam da je teško 🫂🫂🫂
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
A nemam sta ici na hitnu, sta mi mogu ono..jucer sam bila kod ginicke jer sam trebala neke potvrde, rekla je da se na uzv svakako ne moze nista vidjeti, da je beta super i da trebamo vidjet samo njeno pravilno duplanje.
Ako ce krenuti teci kao menga, onda znam da je biokemijska opet i sta ces sad🤷♀️ prezivjet cu
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mare ja sam imala jake mucnine u trudnoci, ali bez povracanja. Meni je pomagalo ujutro nekakvo pecivo i jako hladan tekuci jogurt. Nije skroz “uklonilo” mucnine ali su bile podnosljivije, da mogu otic radit polu normalno. 😅
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Perpetua, spontani bi prezivjela. Al vanmatericna bi me ubila psihicki jer imam samo jedan jajovod😐
A mogu samo molit Boga da ce sve bit ok. Sta mi drugo preostaje
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
A nemam sta ici na hitnu, sta mi mogu ono..jucer sam bila kod ginicke jer sam trebala neke potvrde, rekla je da se na uzv svakako ne moze nista vidjeti, da je beta super i da trebamo vidjet samo njeno pravilno duplanje.
Ako ce krenuti teci kao menga, onda znam da je biokemijska opet i sta ces sad🤷♀️ prezivjet cu
A mozda bi ti dali kakvu injekciju progesterona. I znam da je tesko, ja se jezim samo od pomisli koliko cu se brinuti ako opet ostanem trudna, ali probaj se nekako opustiti. Lezi i odmaraj i nemoj stalno ici na wc provjeravati jer ce te i to dodatno stresirati.
Ali ako su samo tragovi kad se obrises, po meni to moze bit zaostatak implantacije. Meni je bilo i dosta jace, ostajalo je na gacicama pa je bilo sve ok. Tako mantraj. 🤞🏻❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Mare ja sam imala jake mucnine u trudnoci, ali bez povracanja. Meni je pomagalo ujutro nekakvo pecivo i jako hladan tekuci jogurt. Nije skroz “uklonilo” mucnine ali su bile podnosljivije, da mogu otic radit polu normalno. 😅
I meni jogurt pomaze 😁😁😁i bademi ali ono u 3 ujutro nije mi do jela nisam se nikako mogla namjestit spavat s koje god strane bi se okrenula prestrasno pa se digla i bauljala po kuci i svako malo trcala ispred skoljke... uzela si 3 dana godisnjeg i posto radim samo cet pet i sub slobodna sam sad do cetvrtka radim s ribom tj radim sushije pa se bojala da mi tamo ne pozli a naravno nisam jos nista govorila...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A mozda bi ti dali kakvu injekciju progesterona. I znam da je tesko, ja se jezim samo od pomisli koliko cu se brinuti ako opet ostanem trudna, ali probaj se nekako opustiti. Lezi i odmaraj i nemoj stalno ici na wc provjeravati jer ce te i to dodatno stresirati.
Ali ako su samo tragovi kad se obrises, po meni to moze bit zaostatak implantacije. Meni je bilo i dosta jace, ostajalo je na gacicama pa je bilo sve ok. Tako mantraj. 🤞🏻❤️
I meni je bilo jace kazem 3 dana i u to vrijeme radila betu i normalno se duplala ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I meni jogurt pomaze 😁😁😁i bademi ali ono u 3 ujutro nije mi do jela nisam se nikako mogla namjestit spavat s koje god strane bi se okrenula prestrasno pa se digla i bauljala po kuci i svako malo trcala ispred skoljke… uzela si 3 dana godisnjeg i posto radim samo cet pet i sub slobodna sam sad do cetvrtka radim s ribom tj radim sushije pa se bojala da mi tamo ne pozli a naravno nisam jos nista govorila…
Kad se sjetim tih mucnina, tocno mi opet dođe slabo. 😅
Nadam se da ce ti kratko trajati. 🤞🏻
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
https://ibb.co/V9V5RJnEvo i grafa, Maree kako ti se cini?😁😂
Super graf 🤞 ja sam danas 1dpo, pratimo se onda ovaj mjesec 🙈 temp se digla sa 35.9 na 36.2., osjetila sam O jucer, slijedi iscekivanje 🙏 za 7 dana idem vadit progesteron
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji