Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pistacija13
    06. Listopad 2023. 11:23

Predivna vijest Tratincice, cestitam ⭐️
    Ovakve stvari su nam jako motivirajuce i ohrabrujuce, zelim da nam se svima tako lijepo desi na kraju ❤️
    Ja nemam apsolutno nikakvih simptoma. 4 dpo. Ni sise nisu vece, dapace skroz su ispuhane, nikakav iscjedak, nikakva bol, nikakvi pristici ili veci apetit. Nista sto mi je inace karakteristicno za lutealnu... ne znam sta bi mislila

Martina1931
    06. Listopad 2023. 11:26

Petra, to znaci da mu je smanjen broj pokretnih spermija i msm da bi se trebao javiti urologu ili kome vec nadleznom za dalje da se vidi

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Petra110622
    06. Listopad 2023. 11:33

Martina1931

Petra, to znaci da mu je smanjen broj pokretnih spermija i msm da bi se trebao javiti urologu ili kome vec nadleznom za dalje da se vidi

Da, treba biti vise od 32% , njemu je 30% ... asthenozoospermia je stoga dijagnoza... ne znam je li to dobro nije 

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Martina1931
    06. Listopad 2023. 11:48

Petra110622

Martina1931

Da, treba biti vise od 32% , njemu je 30% … asthenozoospermia je stoga dijagnoza… ne znam je li to dobro nije

Pa aglutinacija znaci sljepljivanje, ocito se nesto dogadja sa spermom. Mozda neka infekcija ili nesto. Nije puno smanjena pokretnost. Al zbog aglutinacije msm da bi bilo dobro neke mozda pretrage mikrobioloske odradit

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• eni233
    06. Listopad 2023. 12:15

Tratinčica123

Jutro svima🌻
    Evo ja bih samo javila lijepu vijest svim curama koje znaju za situaciju. U vezi posvajanja, ono što već duže vrijeme čekamo, jučer smo dobili poziv da smo mi izabrani za posvojitelje djevojčice od godinu i pol i da će nam kroz koji dan javiti koji dan idemo na upoznavanje 🥳 ne da sam u strahu, nego ono, pitamo se hoćemo li moći. Ali stisnut ćemo i nekako ćemo sve izgurati. 🥰 kroz neka 3 tjedna bi mogla biti kod nas. Ne da imam priprema, nego ono🤣🤣
    .
    A svim curama koje su tužne, nemojte biti.. doći će bebice na ovaj ili onaj način.. samo nemojte gubiti vrijeme. Obavite sve pretrage, pa ako treba i mpo putem, gurajte..
    Kad se ja sjetim jednog 9 mjeseca kad smo saznali za muževu dijagnozu.. rušio se svijet.. A gledajte sad, čekamo bebicu i još ćemo posvojiti ..
    Ali hoću vam reći, znate zašto? Nitko nas nije gurao nego mi sami.. ja sam toliko kopala sta sve možemo napraviti i na kraju se isplatilo…
    Stići će bebice ❤❤🤗🤗 sretno svima!

Wauuu predivno ❤️🥰 jako mi je drago radi vas ❤️❤️
    .
    Sve curke hvala vam na podršci , ❤️❤️❤️❤️

A sad minuta šutnje za ovaj peak ko kuca , rekla sam da neću se testirati ali imala sam prozirne rastezljive sluzi pa me zanimalo 🤣🤣🥰🤭

https://ibb.co/4gTLCSj

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Lela91
    06. Listopad 2023. 12:25

Prijavljujem 1.DC. Znači ovaj prošli ciklus mi je totalno bio čudan. Ne razumijem što se tu izdogađalo. Ulovila peak, imala bolove u jakniku, ali BBT se nije baš digla kao inače i nisam imala nikakvih bolova u grudima i iscjedaka kao inače pred M. I sad još dobijem 3 dana ranije. I to dva dana nakon operacije. Ne moram vam govorit u kakvim sve bolovima sam sada. 🙄
    Ne znam je li stres utjecao na sve skupa ili što se izdogađalo, ali naručit ću se danas na pregled pa ćemo vidjeti. 
    Sva sam zbrkana. 🤷‍♀️

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

laurell
    06. Listopad 2023. 14:17

Petra110622

Cure, saljem vam nalaz, pa da mi kazete misljenje
    https://ibb.co/YkSCWsW pise da je smanjen broj progresivno pokretnih, te da je prisutna aglutinacija

Mom muzu je isto pod stavku ovih “napredujucih” bio postotak 31,10% od >32% i pod digajnozu samo zbog tog asthenozoospermia 
    Ali nakon tog sam ostala trudna bez obzira 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    06. Listopad 2023. 14:20

Tratinčice prekrasnooooo, cestitam vam još jednom 💜 čeka vas jedno uzbudljivo razdoblje. Zaslužili ste🫂 Podsjeti nas, koliko je stara djevojčica koju ćete posvojiti? 😊 
    Eni Bacaj se u akcijuuu, nema odmora 😂
    Mene ovaj jajnik rastura pod upalom.. čak mi je i menstruacija poremećena zbog tog. Jako je oskudna i svijetle boje.. ma užas. Samo da nije sto opasnije… 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Perpetua
    06. Listopad 2023. 14:50

Tratinčica123

Jutro svima🌻
    Evo ja bih samo javila lijepu vijest svim curama koje znaju za situaciju. U vezi posvajanja, ono što već duže vrijeme čekamo, jučer smo dobili poziv da smo mi izabrani za posvojitelje djevojčice od godinu i pol i da će nam kroz koji dan javiti koji dan idemo na upoznavanje 🥳 ne da sam u strahu, nego ono, pitamo se hoćemo li moći. Ali stisnut ćemo i nekako ćemo sve izgurati. 🥰 kroz neka 3 tjedna bi mogla biti kod nas. Ne da imam priprema, nego ono🤣🤣
    .
    A svim curama koje su tužne, nemojte biti.. doći će bebice na ovaj ili onaj način.. samo nemojte gubiti vrijeme. Obavite sve pretrage, pa ako treba i mpo putem, gurajte..
    Kad se ja sjetim jednog 9 mjeseca kad smo saznali za muževu dijagnozu.. rušio se svijet.. A gledajte sad, čekamo bebicu i još ćemo posvojiti ..
    Ali hoću vam reći, znate zašto? Nitko nas nije gurao nego mi sami.. ja sam toliko kopala sta sve možemo napraviti i na kraju se isplatilo…
    Stići će bebice ❤❤🤗🤗 sretno svima!

Kakva divna vijest, Tratinčice, baš baš lijepo! 🤗🤗🤗 Vjerujem da će biti i izazova (kao u svemu), ali da ćete uz toliko puno ljubavi i želje koju imate biti divna obitelj, čestitam! ❤️

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Ivyyyy
    06. Listopad 2023. 14:56

Tratincice bas sam sretna radi vas, predivno🥰 
    Mislim da se blizi O, jako puno iscjedka i sluzi imam danas🙈 radim testic kad dodjem doma iz sk 🤗

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.