Bebolina, prestala sam sa utricima u cetvrtak..to mi je bio 22dc jer je ovulacija bila 10dc. Znaci trebala bih dobiti danas valjda
Nije vraga da je moguce da ne dobijem uopce? Gin mi je rekla prosjek se dobije kroz 3,4dana kad se prestanu uzimat
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Bebolina, hahah dobro je dok je samo šala za dupliće😂 nekako, ne znam kako bi to..😂 jedva čekam sad prvi pregled.. A za curicu smo pustili da sudbina odradi svoje, mi smo napravili sve što smo mogli🤷♀️
I samo ću reć da oko mene, pogotovo u familiji, ima dosta baš baš pretilih ljudi koji normalno prirodno imaju više djece 🤷♀️ nije to baš tako, slažem se!
Bella, idem na pregled 31.8, bit ću 5+5.. 🤩
Tratinčice kako si stavila tu traku u potpisu za odbrojavanje tjedana, možeš li mi objasniti?
Martina, obično se dobije unutar 2-4 dana, većina žena. Ali normalno je do 7 dana. Ukoliko unutar 7 dana ne dođe M, onda se javi ginekologu 🤗
Merii, sa 5+2 si imala betu 740??😂 ajme, ja sam 4+1 imam 630😂 ali mislim da je to sve odlično, nismo svi isti, samo neka je sve dobro 🤗🤩
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Merii, ideš na ovaj link-- tickerfactory.com i tu idi korak po korak, shvatit ćeš, i onda kopiraš drugi link po redu kad završiš uređivanje i onda ga zaljepiš u svoj opis ovdje na forumu..
Trudimo se od 9/21.
Martina, obično se dobije unutar 2-4 dana, većina žena. Ali normalno je do 7 dana. Ukoliko unutar 7 dana ne dođe M, onda se javi ginekologu 🤗
Merii, sa 5+2 si imala betu 740??😂 ajme, ja sam 4+1 imam 630😂 ali mislim da je to sve odlično, nismo svi isti, samo neka je sve dobro 🤗🤩
Daaa, ginekologicica kaže da je sve u redu.. ali meni je bila ovulacija tek 19-i dan ciklusa pa tu oduzmi pet dana 🤣🤣🤣
Zamisli da su bliznici🙈🥰🥰 predivno
I ja sam bila trudna sa blizancima zadnji put, samo nisam betu vadila nikako jer je sve bilo ok pa da ti mogu reci koje su meni vrijednosti bile😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Svakakve situacije smo si zamišljali, ali blizance nikako 😅😅 mislim da bi mi nosili vode i šećera😂
Ali čitam malo po netu, mislim da ipak beta mora biti puno veća.. A i jedna je blastica vraćena, jako su male šanse za blizance baš.. 😜
Trudimo se od 9/21.
Svakakve situacije smo si zamišljali, ali blizance nikako 😅😅 mislim da bi mi nosili vode i šećera😂
Ali čitam malo po netu, mislim da ipak beta mora biti puno veća.. A i jedna je blastica vraćena, jako su male šanse za blizance baš.. 😜
Uvijek se može podijeliti to definitivno. Neka bude onako kako si sami želite.
A ovo za curicu kako kažeš vi ste sve učinili a to je najbitnije a sve ostalo više nije u vašim rukama. Ali kako god bilo znaš da ste sa svoje strane učinili sve što ste mogli i možete biti mirni.
Martina onda će kroz koji dan a ako potraje i nema je javiš se ginekologu.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Moj BMI je 22 I sad, a I kad smo radili prvi put na trudnoći...pa eto oba put se mučiomo 🙄 tako da ne vjerujem da to neki znacajan utjecati ima na to. Znam da govore da nije dobro ostati trudna sa previše kg zbog povecane šanse za trudnicki dijabetis...
Tratinčica bas bas lijepa beta 🥰🥰 a I za usvajanje curice vam želim puno sreće 😍🙏🏼
Bella sretno u novim pokusajima 😊😁
Meni su svi govorili da se puno lakše ostane trudna drugi put, pogotovo brzo poslije prve trudnoce. Mi smo krenuli 6mj nakon poroda. Moja M je stigla točno 3 mj nakon prvog poroda, a krvarenje poslije poroda mi je trajalo 8 tjedna tako da nisam imala neku veliku pauzu od krvarenja 😅
Cak su mi govorili ako dojim da možda neću dobiti hahhaha dojila do prvog rođendana, ali menga redovna svaki mjesec kao urica bila 🙈
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bebolina ja ne koristim utrice. Danas sam 3DPO i cekam razvoj situacije.
Sto se tice BMI, oko mene sve zene/cure koje imaju pozamasan visak kila su ostale trudne kao od sale 🤷🏻♀️
Tratincice drzim palceve da dobijete sretne vijesti za malenu😊
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore