Mia sad ćeš počet sve primjećivati i sve ti izgledaju kao neki novi simptomi, neki super znak, ali činjenica je da su simptomi M i T slični, tako da nikad nismo sigurni. Sreća ima kineza, pa uvijek možeš napraviti test. 😂
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
https://ibb.co/J2pLq2H
Ja ove svoje trakice ništa ne kužim, po svemu sudeći izgleda da ni ovaj ciklus ništa od 🤰, ovulacije nema još na vidiku a muž ode na teren 10 dana 🙄, i naravno kakve sam ja sreće ona će doći baš kad on nije doma 🤦♀️
👩🦰35 god
🙎♂️38 god
https://www.tickerfactory.com/
Boky777 da, treba mislit samo pozitivno, pa možda se i desi čudo🥹🤞
Joli čini mi se da sam dosta u strahu pa je to vjerovatno zato, strepim i samo sve primjećujem 😔 Pokušat ću se strpiti do ponedjeljka, opustiti sada za vikend pa ćemo vidjeti šta će reci progesteron i onda cu napraviti test 😕
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Bila na uzv. U ponedjeljak opet i onda odluka al punkcija il aih. Ne raste folikul kak si je dr mislio. Ja vjerujem u svoje 🥚. 💪💪
I mi mu držimo 🤞🤞🤞🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Bella samo pozitivno! Ovaj ciklus si bolje reagirala na terapiju pa vjerujem da ce sljedeci tjedan folikul lijepo narast 😊😊
Mia krem iscjedak ti je zbog progesterona i ja isto nakon ovulacije imam tako neke grceve i budem napuhnuta. Sve je to zbog hormona pa ne brini. Cekamo tvoj nalaz progesterona u utorak 😃
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Kiki sretno sa klomifenom, napokon da se nesto krenulo događat. Vjerujem da si uzbuđena 😄
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
https://ibb.co/MVdbYVb
Izgleda da mi stiže peek 😍
Muž dolazi tek sutra navečer oko 10 sati,
Hoće li biti kasno 😌😌😌😌😌
👩🦰35 god
🙎♂️38 god
Boky ovulacija bi trebala biti u roku 24 do 48 sati, tako da svakako neče biti kasno... Uvijek je dobro pokriti i peak i dan ovulacije i dan nakon 😉😉😉 držimo ti fige da se uhvati... 🤞
September kako si ti???
Kiki mi i dalje donosimo od doma, bitno nam je samo da su u roku sat vremena doneseni, pa možda da pitaš dr na uzv kad odeš.
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Boky ovulacija bi trebala biti u roku 24 do 48 sati, tako da svakako neče biti kasno… Uvijek je dobro pokriti i peak i dan ovulacije i dan nakon 😉😉😉 držimo ti fige da se uhvati… 🤞
September kako si ti???
Kikimi i dalje donosimo od doma, bitno nam je samo da su u roku sat vremena doneseni, pa možda da pitaš dr na uzv kad odeš.
Joli hvala na odgovoru😉
Da makar mogu dan da pomaknem da mi bude kasnije, ovako se bojim dok on dođe sutra navečer da će biti kasno😌
Jedino ako baš bude za 48 sati..... Al šta je tu je je,,, ja ću pokušat pa ako uspijem 🙈
👩🦰35 god
🙎♂️38 god
Pozdrav svima,
Imam 28 godina, a muž 31 godinu. Zadnjih 6 mjeseci radimo na bebi, ali za sada ništa.
Ja imam policistične jajnike - svi nalazi su mi uredni, jajnici imaju samo policističan izgled. Menstruacije su mi redovite i uredne. Muž je radio spermiogram i nalaz mu je uredan.
Od 11 mj prošle godine radimo na bebi, ali ništa za sada..
Ove godine u ožujku na redovitom sistematskom pregledu ginekolog je vidio polipe, te mi je rečeno da ne mogu ostati trudna jer se nalaze na mjestu gdje bi se razvio plod.
Operirala sam polipe 25.04., te po preporuci ginekologa, sa odnosima smo krenuli 3 dana nakon operacije. Ginekolog je bio optimističan i rekao da često pacijentice ostanu trudne odmah u tom ciklusu nakon operacije. Nažalost, ja sam dobila menstruaciju...
Čitala sam o trakicama za ovulaciju te odlučila probati i to, kako bi povećala naše šanse za trudnoću. Kupila sam Ovugnost 5 trakice (5 kom cca 70 kn), to je najpovoljnije što sam pronašla. Počela sam s trakicama na 8. dan ciklusa (21.04) i do danas prema njima nisam mala ovulaciju, iako prema mojoj aplikaciji na mobitelu to je trebalo biti 27.04. Ta druga linija se pojavila samo na ova 2 dana - 26.04. i 27.04., ali je bila izuzetno svjetlija od prve crte, što prema testu znači da ovulacije nije bilo. Na ostale dane bila je samo jedna kontrolna crta. Do sad nikad nisam testirala sebe na ovulaciju i ne znam jesam li je imala u prijašnjim mjesecima ili ne. Trebam dobiti menstruaciju za 10 dana i ne znam ima li smisla i dalje se testirati na ovulaciju? Ovi testovi stvarno nisu jeftini..
Oprostite što sam se raspisala ali jako sam frustrirana jer očito nisam znala puno toga i mislila sam ako smo mladi i zdravi da nećemo ovoliko čekati na dijete :(. Jednostavno smo htjeli posložiti neke stvari u životu prije ove odluke i sad mi je žao što smo uopće ovoliko čekali.
Koje ovulacijske trakice vi koristite i na koje dane u mjesecu se testirate? Također sam pročitala neki pojam "pik" koji se čeka nakon testiranja. što bi to bilo?
Hvala vam unaprijed na pomoći, jako sam izgubljena :(
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji