Kiki na tvome mjestu ja bih pokrivala svaki drugi ili treći dan i čekala...mene su te trakice koštale živaca i živaca...pa onda se ne slažu s uzv..pa onda uhvatim pik pa računam koji sam dpo i sama sebi umišljam simotome...previše toga iščekujem i onda ništa...držim ti fige da budu
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Cure, jel dobar nalaz? 🙈🙈
https://ibb.co/qdz0JbH
Ja bi rekla da je
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ćao, u prvom dijelu ciklusa mi je temp bila 36.3,na dan ovulacije 20 dan ciklusa 36.1 pa je skočila na 36.4pa kroz par dana 36.8, danas mi je 7 dana od ovulacije a boli me samo lijeva dojka sa strane i temp je 36.5 što me baš začudilo. Ne znam je li po ovome moguća trudnoća ili je ciklus možda bio anovulacijski jer nije bilo plodne sluzi a FF je pokazao ovulaciju 20.dan ciklusa zbog pada temp pa porasta sljedećih dana
Hvala cure na odgovoru 😊😊
Garawa jesu stigli rezultati briseva?
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Garawa,
Vidim da si pri kraju sa zivcima. 😂
Ima li nam gdje Simbe?
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Ćao, u prvom dijelu ciklusa mi je temp bila 36.3,na dan ovulacije 20 dan ciklusa 36.1 pa je skočila na 36.4pa kroz par dana 36.8, danas mi je 7 dana od ovulacije a boli me samo lijeva dojka sa strane i temp je 36.5 što me baš začudilo. Ne znam je li po ovome moguća trudnoća ili je ciklus možda bio anovulacijski jer nije bilo plodne sluzi a FF je pokazao ovulaciju 20.dan ciklusa zbog pada temp pa porasta sljedećih dana
Zna se desiti da bude pad temperature na jedan dan 1-2 puta u toku drugog djela ciklusa zbog estrogena. A mozda je i impalntacijski pad, javi sutra kakva ti je bazalna. Sretno 🤞🍀
Hvala ti puno na odgovoru, javim sutra kolika mi je bazalna. ❤️❤️
Ti Kejsi ko baba Vanga.. 🤭
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Garawa,
Vidim da sam upravu. 😄
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Di ste cure 🤗 Petak jeee 🌞🥂
Nisam se javljala skoro dva tjedna, tata je bio slabo. Ja u stresu velikom. Sad je hvala Bogu stabilno, ali i dalje se ne mogu opustiti.😐
Bila sam prekjučer kod ginekologa za papa test. Dosta me bolilo dok mi je radio papu. On kaže da nije upala nego da je to u glavi, da sam se stisla pa me boli. Rekao mi je da mi je danas ovulacija. I mi se jutros prvi put nakon dugo vremena ....ali u kljucnom trenutku njemu zazvoni mobitel, poziv s posla. Nije mogao nastaviti. Ja poludila. 😩 Maloprije piskim trakicu, cini se da je peak? Muz se vraca veceras tek doma. Je li kasno veceras da pokrijemo?
https://ibb.co/XJnBF0q
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kiki,
Kao sto rekoh prosli put, a ni do sad se nije promijenilo stanje, Kamilicina faza. 😂😂😂
Muz mi opet dolazi u pogresne dane. Nadam se da cu martu imati vise srece. 🍀
Drago mi je da su ti jajnici prohodni, ako se to vec tako kaze. Vjerujem da ces bas sad uspjeti, jer vise nemas nedoumice. Opusti se i uzivaj moja saborko po godinama i zeljama. 😘
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Sortiraj odgovore
Najstariji