Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    05. Studeni 2021. 17:13

Zoe🌸

A jadna li zivota ako ovako razbijas monotoniju😂

Razbijam monotoniju ovdje na forumu. Uvijek se isto pise, pa da podignem malo temu. Da zivne. 😅

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Zoe🌸
    05. Studeni 2021. 17:17

Bas cudno sto na forumu ‘Želim dijete’ uvijek cure isto pisu🤣
    Jbt koja slucajnost🙊
    Hvala ti Jelena sto si nam ukazala na to😄

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Rose.
    05. Studeni 2021. 17:17

Njen i je cilj “dignuti prašinu” i biti u centru pažnje. Žao mi je što sam kao i većina cura prije i na nasjela na provokacije i potratila vrijeme “objašnjavajući” da nije u pravu 😂 

Naravno najbolji lijek za sve je ignor, to najviše boli, zato curke nadam ste da ste kao i ja naučili lekciju od Gospodične Kamilice i sljedeći put kad se javi, znamo što nam je činiti 😜

Kamilica ♡
    05. Studeni 2021. 17:19

Zoe🌸

Bas cudno sto na forumu ‘Želim dijete’ uvijek cure isto pisu🤣
    Jbt koja slucajnost🙊
    Hvala ti Jelena sto si nam ukazala na to😄

😂😂😂 Ajde bar si me nasmijala 😅
    I ja cu tu pisati o trakicama uskoro. Sorry cure. Tu sam do 50-e. 😅

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

simba
    05. Studeni 2021. 17:36

kamilice, tebi zbilja u životu fali dobar sex. Ali dobar sex. Da vidiš šta par dobrih orgazama rade za dušu i tijelo. Naravno da si napeta, nit ljubavi, nit strasti, nit orgazma. Gadno je to kad te zapravo partner ne privlači više. Možda nesvjesno u biti odgađaš to šta odgađaš zbog nesigurnosti u njega🤔
    A uostalom, ne kužim točno tvoju logiku. Zeliš dijete, radiš sve moguće preglede, pratiš ove teme, a onda pišeš da sama odgađaš. Mislim da ti nisi u godinama za odgađanje.. Možda da se počneš baviti svojim godinama i svojim željama i odlukama, a manje drugima?! 

👩33g
    👨42g
    👦4g

• MissN
    05. Studeni 2021. 17:44

Kiki ako sam ja dobro shvatila, klomifen kao poticaj kvalitetnijem sazrijevanju jajašca i ovulaciji, a duphastone kao potpora žutome tijelu

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
    11/22 FET ❄️
    33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️

Kamilica ♡
    05. Studeni 2021. 17:47

simba

kamilice, tebi zbilja u životu fali dobar sex. Ali dobar sex. Da vidiš šta par dobrih orgazama rade za dušu i tijelo. Naravno da si napeta, nit ljubavi, nit strasti, nit orgazma. Gadno je to kad te zapravo partner ne privlači više. Možda nesvjesno u biti odgađaš to šta odgađaš zbog nesigurnosti u njega🤔
    A uostalom, ne kužim točno tvoju logiku. Zeliš dijete, radiš sve moguće preglede, pratiš ove teme, a onda pišeš da sama odgađaš. Mislim da ti nisi u godinama za odgađanje.. Možda da se počneš baviti svojim godinama i svojim željama i odlukama, a manje drugima?!

Privlači me, ali trenutno nemam zelju za seksom. Sta je tu cudno? 🤷🏼‍♀️ Isto bi mi bilo da je Brad Pitt kraj mene. Ili tko već. Apsolutno mi seks ne pada na pamet. Ni s njim, ni s ikim drugim. I cekam da mi padne, necu se forsirati. 
    Kiki jbg kad ne mogu šutit 🙈🤗

Zoe🌸
    05. Studeni 2021. 17:48

Simba sve si rekla.👌🏻😁

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Kamilica ♡
    05. Studeni 2021. 18:34

Lavice hvala sto si mi lijepo to obrazložila. 😅 Nisam ni ja nista lose mislila, samo glasno razmisljam. 🙈
    Obicno ta zaljubljenost mladenačka izblijedi, pa se upozna druga osoba, pa žal za propustenim prilikama, sto se nisu vise zabavljali, pa kad dodju djeca su ljudi sve manje intimni.... Ajde bas mi je drago da je ona u sretnom braku nakon toliko godina. 😊 A to za djecu možda ima veze i to kako smo odgojeni. Tj nesvjesno kopiramo mamu. 🤷🏼‍♀️
    Tebe je mama rodila s 21, pa je mozda tvojoj sestri to bilo "normalno"..mene je mama s 42, pa ni ja nisam nigdje zurila. 😅
    Nego, meni je i u ovim godinama tesko shvatiti nekoga tko ne razmišlja bar slicno meni.  Zato tako reagiram.🙈🤗

Garawa¤
    05. Studeni 2021. 18:50

Cure, petkom me nema na temi.. ubuduće.. 👋👋

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.