A ti sa svojih 38 nisi spremna još uvijek, ko je tu kako ti kažeš “zelen”, ne znam… 🥴
Zelen po godinama. A sigurno da nas i zivotna iskustva cine zrelijima. S 22 malo toga možemo iskusiti. Ja sam s 38 mozda neozbiljna/luckasta, ali nisam odavno zelena.
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Žena nije načisto da želi dijete, al je vrlo voljna ovde sjebat dan svim curama koje se bore svakim dahom da to ostvare
Što ne ideš liječiti svoje komplekse negdje drugo? Za tebe je jedini lijek da te se ignorira i sve sam više uvjerena da si ti troll ❤️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Nece vas teta vise gnjaviti. Vi nastavite pisati o trakicama, pa se vidimo iduci petak. 😅
Pozdrav svima! 👋☺️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Nece vas teta vise gnjaviti. Vi nastavite pisati o trakicama, pa se vidimo iduci petak. 😅
Pozdrav svima! 👋☺️
Jel ti ovo jedi i orgazam koji imaš u životu
Troll def
Slatko
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Žena nije načisto da želi dijete, al je vrlo voljna ovde sjebat dan svim curama koje se bore svakim dahom da to ostvare
Što ne ideš liječiti svoje komplekse negdje drugo? Za tebe je jedini lijek da te se ignorira i sve sam više uvjerena da si ti troll ❤️
Di sam napisala da nisam nacisto da zelim dijete? Bore se svakim dahom? 🤦🏼♀️Ajde ne pretjeruj s patetikom.😅
Nisam troll, samo razbijam monotoniju.☺️
Nastavite vi u revijalnom tonu. Bokic 🤗
A jadna li zivota ako ovako razbijas monotoniju😂
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
“U meni je problem jer nisam na cisto sa sobom sto zelim. Pa odgađam.“ upravo u ovoj rečenici.
Doviđenja Kamilice, do sljedećeg petka 😘
Pozdrav svima! 👋☺️
Jel ti ovo jedi i orgazam koji imaš u životu
Troll def
Slatko
A sta ti radis na ovoj temi? Trudnica si vidim.
Ocito si se dosla sa mnom svadjati. 🙄 Ajde cuvaj bebu i zivce. ☺️👋
Sortiraj odgovore
Najstariji