Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    05. Studeni 2021. 16:11

Lavica 🌸

Kamilice i moja sestra je rodila sa 21, planirano. I drugo sa 24… Sada ima 31 god 😅 ali, svatko ima pravo na svoje misljenje..mozda je troll, mozda nije. Nitko to ne moze sa sigurnoscu znati
    Neka svatko zivi svoj zivot !
    I naravno opet ista prica. Kada je neka rasprava, javljaju se cure/zene koje inace nista ne komentiraju.. samo citaju i sude drugima.. bar takav dojam ja imam..
    Ali dobro, ja nemam nista protiv nikoga ali bezveze se svadati i prepirati…
    Just relax 😘😘😘

Oprosti ako nisi primjetila prvo sam ušla komentirat da olakšam curi trošenje živaca oko skupljanja nalaza za mpo kroz šta sam i sama prošla 
    Nisam se sigurno došla svađati s kamilicom, al njen ritual je ispunjen dođe petkom baci otrovne zmijske iglice i onda kaže da je ona osjetljiva i da nju sve dira 
    Eto kako bi ona rekla nisam mogla a da ne komentiram jer mene TO boli 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    05. Studeni 2021. 16:15

Leptir5 
    Vidim da si oko Splita. Analiza u lazarici je najbrža s rezultatima jer je tu odma i labaratorij, a na drugim mjestima gdje je analiza se samo skupljaju uzorci pa šalju u zgradu lazarice na obradu. Odma preko puta je i šparac za riješiti spermio, dvi muhe jednim udarcem 😁

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Zoe🌸
    05. Studeni 2021. 16:19

Cure moramo imat razumijevanja za Kamilicu. Nije njoj ni lako, kriza srednjih godina opasno pokucala na vrata😅

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Rose.
    05. Studeni 2021. 16:23

Niti pravopis niti obrazovanje niti bilo što drugo ne mogu nadvladati čovjekov smrad. 🤷🏼‍♀️😏

Leptir, ne troši riječi niti vrijeme na nekoga ko nikad neće razumijeti. 😜

Ponekad treba znati granice između “biti iskren” i “biti bezobrazan “ 

Zoe🌸
    05. Studeni 2021. 16:23

Leptir podrska, i ja sam u MPO vodama, nedavno napunila 26😘
    6 godina staza, zavrsen fakultet, kupljen stan, i nemamo sto cekati. Idemo po nase sunce.❤️

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

Zoe🌸
    05. Studeni 2021. 16:24

Sunflower  potpisujem sve sto si napisala😘

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

Kamilica ♡
    05. Studeni 2021. 16:31

Sunflower 🌻

Niti pravopis niti obrazovanje niti bilo što drugo ne mogu nadvladati čovjekov smrad. 🤷🏼‍♀️😏

Leptir, ne troši riječi niti vrijeme na nekoga ko nikad neće razumijeti. 😜

Ponekad treba znati granice između “biti iskren” i “biti bezobrazan “

A ja te pohvalila kako si dobro sve napisala, a ti meni da sam bezobrazna. Bas si neka. 🙄
    Meni idu na zivce ove dezurne odvjetnice koje se javljaju u ime drugih. Znaju se one same "branit", nisu maloumne.😅
    Ja se ne javljam radi svadje, nego da bude zanimljivije. Da se ne piše samo o trakicama i sl. 🤭
    Zoe mene to ne ljuti, kriza srednjih godina, boli me briga.😅 Ja sam svoju mladost prozivjela i posteno se izivjela. Pa nisam frustrirana kao neke kad dodju u moje godine, a mladost im prosla u pelenama. Vidim ih iz moje generacije, izgledaju k'o babe, a ja jos k'o cura. 🤭 Jedino sto me brine je menopauza koja kuca na vrata, ali jbg. Ne mogu i ovce i novce.😅

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Rose.
    05. Studeni 2021. 16:42

Kamilice, 

u svađi si sama sa sobom…
    Kao razumiješ sve, podržavaš, sve pet, ali u nijednoj rečenici što napišeš se to ne da zaključiti. Ugl. nebitno. 😏

Ti se javljaš da TEBI bude zanimljivije, nikome drugome. Jer ovim curama tu koje mjesecima, godinama pokušavaju ostati trudne i donijeti na svijet svoje klupko sreće nisu potrebni komentari kakve ti svaki puta daješ. 

Jednostavno treba prihvatit činjenicu da nisu svi za sve, i da treba nekad stat na loptu sa svojim načinom izražavanja i davanjem raznoraznih “savjeta”  🤷🏼‍♀️ 

Rose.
    05. Studeni 2021. 16:43

Zoe

samo hrabro, brzo će doći i vaše sunce ♥️

Zoe🌸
    05. Studeni 2021. 16:46

Kamilice na pocetku si mi stvarno isla na zivce. Sad kad si vec neko vrijeme na temi, sve mi je jasno. I stvarno mi te zao jako.  Znam da nije lako i normalno da se ne mozes uklopit s takvim stavom medju curama kojima mozes mater bit. Mladje su od tebe 20 godina, a mozes im zavidit na zrelosti, znanju, divnim brakovima/vezama. 
    Takodjer si pisala da ti muz nije podrska, da se trudis sa suplementima i ulovit plodne dane, a onda se muzu ne seksa mjesecima. I pored svih pretraga koje si ti napravila on nije nijednu. Uzas. Pa nikom ne bi bilo lako, al ovo sto ti radis, opravdavas svoje izbore na nacin da vrijedjas tudje. Ne vidim kako ce ti to pomoc.. ? 

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.