Leptirice draga, po tvom pravopisu rekla bi da nisi ni osnovnu zavrsila, ali nek ti bude. 😅 Ocito ti je glavni smisao zivota imati dijete kad se nisi ni na jednom drugom polju ostvarila, (a nisi ni imala kad posto imas tek 22), pa to donekle razumijem. ☺️
Ostvari svoj san, i budi mlada mama na informacijama. Ocito ti to nesto znaci. 😅
Mene s 38 jos zovu "djevojčice". Ne treba mi dijete od 16 godina da mi govore da sam mlada. Ili izgledas mladoliko, ili ne izgledas. Neke s 30 izgledaju k'o babe, druge s 40 k'o cure. Do genetike je, ne do djece.😅
Anyway, nek' ti je sa srećom. 🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kamilice i moja sestra je rodila sa 21, planirano. I drugo sa 24… Sada ima 31 god 😅 ali, svatko ima pravo na svoje misljenje..mozda je troll, mozda nije. Nitko to ne moze sa sigurnoscu znati
Neka svatko zivi svoj zivot !
I naravno opet ista prica. Kada je neka rasprava, javljaju se cure/zene koje inace nista ne komentiraju.. samo citaju i sude drugima.. bar takav dojam ja imam..
Ali dobro, ja nemam nista protiv nikoga ali bezveze se svadati i prepirati…
Just relax 😘😘😘
Oprosti ako nisi primjetila prvo sam ušla komentirat da olakšam curi trošenje živaca oko skupljanja nalaza za mpo kroz šta sam i sama prošla
Nisam se sigurno došla svađati s kamilicom, al njen ritual je ispunjen dođe petkom baci otrovne zmijske iglice i onda kaže da je ona osjetljiva i da nju sve dira
Eto kako bi ona rekla nisam mogla a da ne komentiram jer mene TO boli
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Leptir5
Vidim da si oko Splita. Analiza u lazarici je najbrža s rezultatima jer je tu odma i labaratorij, a na drugim mjestima gdje je analiza se samo skupljaju uzorci pa šalju u zgradu lazarice na obradu. Odma preko puta je i šparac za riješiti spermio, dvi muhe jednim udarcem 😁
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Cure moramo imat razumijevanja za Kamilicu. Nije njoj ni lako, kriza srednjih godina opasno pokucala na vrata😅
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Niti pravopis niti obrazovanje niti bilo što drugo ne mogu nadvladati čovjekov smrad. 🤷🏼♀️😏
Leptir, ne troši riječi niti vrijeme na nekoga ko nikad neće razumijeti. 😜
Ponekad treba znati granice između “biti iskren” i “biti bezobrazan “
Leptir podrska, i ja sam u MPO vodama, nedavno napunila 26😘
6 godina staza, zavrsen fakultet, kupljen stan, i nemamo sto cekati. Idemo po nase sunce.❤️
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
• 1./2023. 💗
Sunflower potpisujem sve sto si napisala😘
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
• 1./2023. 💗
Niti pravopis niti obrazovanje niti bilo što drugo ne mogu nadvladati čovjekov smrad. 🤷🏼♀️😏
Leptir, ne troši riječi niti vrijeme na nekoga ko nikad neće razumijeti. 😜
Ponekad treba znati granice između “biti iskren” i “biti bezobrazan “
A ja te pohvalila kako si dobro sve napisala, a ti meni da sam bezobrazna. Bas si neka. 🙄
Meni idu na zivce ove dezurne odvjetnice koje se javljaju u ime drugih. Znaju se one same "branit", nisu maloumne.😅
Ja se ne javljam radi svadje, nego da bude zanimljivije. Da se ne piše samo o trakicama i sl. 🤭
Zoe mene to ne ljuti, kriza srednjih godina, boli me briga.😅 Ja sam svoju mladost prozivjela i posteno se izivjela. Pa nisam frustrirana kao neke kad dodju u moje godine, a mladost im prosla u pelenama. Vidim ih iz moje generacije, izgledaju k'o babe, a ja jos k'o cura. 🤭 Jedino sto me brine je menopauza koja kuca na vrata, ali jbg. Ne mogu i ovce i novce.😅
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kamilice,
u svađi si sama sa sobom…
Kao razumiješ sve, podržavaš, sve pet, ali u nijednoj rečenici što napišeš se to ne da zaključiti. Ugl. nebitno. 😏
Ti se javljaš da TEBI bude zanimljivije, nikome drugome. Jer ovim curama tu koje mjesecima, godinama pokušavaju ostati trudne i donijeti na svijet svoje klupko sreće nisu potrebni komentari kakve ti svaki puta daješ.
Jednostavno treba prihvatit činjenicu da nisu svi za sve, i da treba nekad stat na loptu sa svojim načinom izražavanja i davanjem raznoraznih “savjeta” 🤷🏼♀️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji