Evo ja bi samo da pozdravim svoje dvije mezimice Garawu i Simbu 😋😋🥰🥰
Kiss kiss
🤭🤭🤫🤫
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Kamilice i moja sestra je rodila sa 21, planirano. I drugo sa 24… Sada ima 31 god 😅 ali, svatko ima pravo na svoje misljenje..mozda je troll, mozda nije. Nitko to ne moze sa sigurnoscu znati
Neka svatko zivi svoj zivot !
I naravno opet ista prica. Kada je neka rasprava, javljaju se cure/zene koje inace nista ne komentiraju.. samo citaju i sude drugima.. bar takav dojam ja imam..
Ali dobro, ja nemam nista protiv nikoga ali bezveze se svadati i prepirati…
Just relax 😘😘😘
Zašto pobogu tako rano? Ja to ne mogu razumijeti i gotovo. Ali dobro 😅
Znam primjere iz okoline koje su jako rano ostale neplanski trudne, pa postale samohrane majke itd. Ne znam stvarno nikoga tko je tako rano planirano isao na dijete. Moje prije, rodice...sve su najprije zavrsile fakultet, nasle posao, bile u dugim vezama, pa tek onda udaja i dijete. Adolescencija sada traje do 25-e, ne do 19-te, tako da si tada jos u razvoju, emotivnom i psihickom. Imati dijete je jaaako velika stvar i odluka. Treba dobro razmisliti prije toga. Ja recimo sa 18 kad sam upisivala faks nisam razmišljala hocu li to htjeti raditi za 10- 20 godina. Nisam mislila o budućnosti, nego mi u tom trenutku tak izbor bio ok. Danas bi drugacije, upisala bi nesto drugo. A pogotovo da sam se odlucila na dijete tako rano, sigurno bi promijenila mišljenje nakon par mjeseci. I bila ocajna. Zato mislim da je potrebno sazrijevanje i vrijeme da se ljudi na to odluce. Ne mora se cekati do 40-e, ali ne treba ni zuriti. Neke stvari se trebaju iskusiti. Niste ista osoba sa 22 i 32. Kad se zaljubite sa npr 22, tu osobu mozda necete gledati na isti nacin kao sa 27 ili 32. Zato puno brakova zavrsava. Jer ste prerasli tu osobu. Ili je ona prerasla vas. Treba se kroz odnose sazrijevati, upoznavati sebe. Ne mislim da se treba biti s 10 tipova prije braka, mozete upoznati pravog s 18, ali ne treba zuriti u nikakve ozbiljne odnose dok ste jos zeleni. Ima vremena. To je moj dobronamjerni savjet. ☺️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kamilice na pocetku si mi stvarno isla na zivce. Sad kad si vec neko vrijeme na temi, sve mi je jasno. I stvarno mi te zao jako. Znam da nije lako i normalno da se ne mozes uklopit s takvim stavom medju curama kojima mozes mater bit. Mladje su od tebe 20 godina, a mozes im zavidit na zrelosti, znanju, divnim brakovima/vezama.
Takodjer si pisala da ti muz nije podrska, da se trudis sa suplementima i ulovit plodne dane, a onda se muzu ne seksa mjesecima. I pored svih pretraga koje si ti napravila on nije nijednu. Uzas. Pa nikom ne bi bilo lako, al ovo sto ti radis, opravdavas svoje izbore na nacin da vrijedjas tudje. Ne vidim kako ce ti to pomoc.. ?
Krivo si shvatila, muz mi je najveća podrška. Imam najboljeg muza na svijetu. U meni je problem jer nisam na cisto sa sobom sto zelim. Pa odgađam. Ne vrijedam nikoga, samo iskazujem svoje mišljenje na direktan način. I nitko tu nije mladji od mene 20 godina. Ne pretjeruj. 😅A i da je, sigurna sam uzivo da izgledam i ponasam se "mladje" od vecine vas. Bez uvrede. ☺️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Tješi se😄
Sta ces drugo🙊
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Podsjećaš me na raznorazne “eksperte” koji dijele savjete o ljubavi, braku, djeci, a sa svojim stažom i godinama nemaju apsolutno ništa od navedenog…
E i da, ja nemam libido, ne muz. U meni je problem. Meni nije do seksa. Okej? Nek' smo to ustanovili. 😅
Podsjećaš me na raznorazne “eksperte” koji dijele savjete o ljubavi, braku, djeci, a sa svojim stažom i godinama nemaju apsolutno ništa od navedenog…
Pa u braku sam, imam iskustva s vezama, i zivotnog iskustva opcenito. Jedino o djeci pojma nemam. ☺️
A ti sa svojih 38 nisi spremna još uvijek, ko je tu kako ti kažeš “zelen”, ne znam… 🥴
Kamilice jesi razmisljala da knjigu napises?
Ako se ikada odlucis cim krene pretprodaja javi mi
Ove zivotne mudrosti moraju ostat zapisane
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
• 1./2023. 💗
Jel ti Jelena Veljaca nesto u rodu?
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS