Marta bez uvrede, al dva puta si ostala trudna iz prvog pokusaja i mislim da stvarno nemas dovoljno iskustva da prognoziras ista ovdje🤦🏼♀️
Budi sretna sto ne znas sto je evaporacijska linija i godine neuspjesnog pokusavanja i lijecnicke pomoci, stoga te molim da se prebacis na trudnicku temu jer ti ovdje zaista nije mjesto.
Prvi put iz prve, ali nije bilo dobro pa je otislo, drugi put iz treće, ali sam koristila trakice zato sam sad i komentirala, nisam nista lose mislila. Kako god, sretno i da ubrzo bude pravi plusić 🤞❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Simba ma ne nadam se nikakvom cudu. Iako mi je muz stvarno jako vrijedan sa svim suplementima. Moram ga pohvalit🥰
Iduci tjedan cemo napravit novi nalaz i vidjeti jel ima kakvog pomaka, imamo li se cemu nadat il cekamo mirno postupak😊
Ne idi s foruma, sad kad nema Hope nema vise na pametovanja😂 samo testici i zezancija. Jos nema ni Kamilice, mozda nam se jos koja curka vrati😁
Garawa i Mnm vidim neke sjenice al mislim da je za te dpo dane to malo svijetlo, no nadamo se dok M ne dodje.🤞🏻
Pogledajte kakvu je meni evaporacijsku bacio kinez ovaj mjesec 🤬🤯https://ibb.co/PjL6w9x
Svejesne smo mi toga ali aj nam dokazi da piskimo kad nam kasni tek 😂😂😂😂. Luckyyy veliki pozdrav za tebe nadam se da si nam okiii 😘😘😘😘
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Evo otkada sam ovdje ne znam nijedan test da nije bacio lažne sjenice, a kinezi su curama bacali sjene dok su zbog briseva pile antiboptike i čekale ponavljanje i apstiniratli.. Shvatila sam da prije 11 dpo ne radim testove jer prije 11 dpo svi lažu, a na 11/12 dpo svi bijeli kap snijeg ili sive crtice, za koje znamo da su 💩...
Garawa vidim da su 12 dpo, napravi ujutro trakicu Muller od 12 kn, tada bi već trebala biti crtica... 🤞🤞 Ti su mi testovi poslali najdraži... 😉😉
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Ne radi mi Muller popodne danas 🤣
Bude kinezić opet ujutro 😬🙄
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Booook ženske! :)
Radila sam testiće od 9. DC i uspjela uhvatiti pozitivni, tada smo rješili sve kako treba. Jučer sam iz interesa išla ponovno raditi i crtica je bila dosta tamna, kao što mi je bila dan-dva prije pozitivnog. U zbunjoli zbog čega je tako išli smo pokriti za svaki slučaj, ali da li netko zna kako se to desilo da je ista kao tada?
Ne koristim nikakvu terapiju, radila sam i test za T, negativan.
Hvalaaa
Pa ništa nisi konkretno napisala. Koji si sad dan ciklusa? jesi sigurna da si imala O tada? kad trebaš dobiti? Nekim curama prije M zna potamniti jako trakica, a pak nekima prije potvrde T.
Isprike, nova sam.. Sada mi je 17.dan,a trebam dobiti tek 7.11.cca. Ciklus mi je po 32-35 dana. A nisam sigurna za ovulaciju da li sam ju imala tada jer me nikada ne bole jajnici, a po iscjetku se teško primijeti jer imam takvo obilježje neplodnosti da imam tijekom cijelog ciklusa bijeli.
Marta bez uvrede, al dva puta si ostala trudna iz prvog pokusaja i mislim da stvarno nemas dovoljno iskustva da prognoziras ista ovdje🤦🏼♀️
Budi sretna sto ne znas sto je evaporacijska linija i godine neuspjesnog pokusavanja i lijecnicke pomoci, stoga te molim da se prebacis na trudnicku temu jer ti ovdje zaista nije mjesto.
Bez uvrede, ali ovo je stvarno bezobrazno. 🤦🏼♀️
Morala sam reagirati jer ne trpim nepravdu. Cura je tu bila aktivna na temi, i tko si ti ili bilo tko drugi, da nekome govoris da joj tu nije mjesto? Zašto? Jer je sad trudna pa ne smije vise pisati? A Marta ti se jos ispricava da nije nista lose mislila. 🤦🏼♀️ I meni si to napisala prije nekoliko mjeseci, da nisam pozeljna na temi, da me nitko ne podnosi, da odem s teme....
Helllouu 🙄 zamisli da netko tebi napise nije ti tu mjesto, ajde na temu za MPO. Kako bi se osjecala? Ni ja, ni ti, ni bilo tko za nikoga to nema prava napisati. Svi su tu dobrodošli, i one od 20 i nesto kojima je prvi pokusaj, i one starije koje se dugo bore, i one koje nemaju dijagnozu, i one koje imaju. I one koje se seksaju, i mi koje se trenutno ne seksamo. I one koje piske trakice, i one koje ne, i one koje zele biti trudne, i nase trenutne trudnice.... nadam se da si shvatila. Po tebi bi ocito tu trebale biti samo tvoje istomišljenice koje imaju iste dijagnoze kao ti i tvoj partner. 🤷🏼♀️Budimo malo vise solidarnije jedna prema drugoj. Malo više ljubaznosti i empatije. A ne napadati i imati predrasude da je nekome lakse/bolje nego nama, jer im nije isto kao nama, pa nema tu sto raditi...ajmo malo odrasti.🙄
Sve smo u ovome zajedno. I svima nam je isti cilj bez obzira na godine, dijagnoze i ostalo. I nisam se dosla svadjati, ali nisam mogla ne reagirati.
Živile, i sretno svima! 🥂💗🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kamilice daj napisi jedan roman o tome kako do 35. ne trebamo razmisljati o djeci, nego uzivat i putovat, jer smo premlade i da ti u nasim godinama uopce ne bi razmisljala o djeci
To ti najbolje ide😂
I danas ti nije petak..
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Booook ženske! :)
Radila sam testiće od 9. DC i uspjela uhvatiti pozitivni, tada smo rješili sve kako treba. Jučer sam iz interesa išla ponovno raditi i crtica je bila dosta tamna, kao što mi je bila dan-dva prije pozitivnog. U zbunjoli zbog čega je tako išli smo pokriti za svaki slučaj, ali da li netko zna kako se to desilo da je ista kao tada?
Ne koristim nikakvu terapiju, radila sam i test za T, negativan.
Hvalaaa
Pa ništa nisi konkretno napisala. Koji si sad dan ciklusa? jesi sigurna da si imala O tada? kad trebaš dobiti? Nekim curama prije M zna potamniti jako trakica, a pak nekima prije potvrde T.
Isprike, nova sam.. Sada mi je 17.dan,a trebam dobiti tek 7.11.cca. Ciklus mi je po 32-35 dana. A nisam sigurna za ovulaciju da li sam ju imala tada jer me nikada ne bole jajnici, a po iscjetku se teško primijeti jer imam takvo obilježje neplodnosti da imam tijekom cijelog ciklusa bijeli.
jesi ponovila opet i danas? stavi nam slikice. Pokraj takvih dužih ciklusa vjerujem da ti je O tek sad negdje. Moraš malo detaljnije napisati. Napisala si da si od 9 dc počela piškit ali ne i kad si "uhvatila" pik. Koliko dugo pokušavate? jesi išla obavit osnovne pretragu? Koliko dugo pratiš već sa trakicama? Ako su one kineske plave Lh trakice u pitanju, one su npr kod mene i nekih drugih djevojaka često tamnije tokom ciklusa. Premalo znamo o tebi za detaljnije filozofiranje😂
👩33g
👨42g
👦4g
Jebemti, Jack Nicholson u filmu The Shining je povucena balerina u poredjenju sa Kamilicom😁
Simbice cvjeticu moj, kako si? Kako hemeroidi? 😘😘
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Evo ja ću pripremit 🍟🍕 i 🍹 i čekam rasplet ove započete debate. Živjele🍸😂😂😂
👩33g
👨42g
👦4g
Sortiraj odgovore