Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maybenewmom
    23. Listopad 2021. 07:59

Garawa

maybenewmom

Garawa

https://ibb.co/Jk4TYQV evo.. ništa ☹😩🙄

A jebemu a baš sam se ponadala da je kod tebe to to. Da vidim malkice ali se neću nadati. Dok nije rozo ne očekujem ništa.Evo ja na aerodromu letim malo svojima. Gladna žedna užas 🤣🤣🤣🤣🤣 ali sad ću naći nesto za popit i papat

Sretan put..
    Umoci jedan i večeras 🤭🤭

Obaveznooooo 🥰🥰🥰🥰🥰. Hvalaa tiii

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

simba
    23. Listopad 2021. 08:50

Garawa

e jesi ti na kraju 10dpo,11 il 12dpo? znam da si nešto pisala. Ja ne mjerim temp, ali škicnem na tuđu, iako nemam pojma o njoj😂 Nešto kao, volim kumine kolače i redovito pitam za recept, ali nikad ne pravim😂😂Jel taj ogromni pada može bit impl? ili će ti M već sutra ili ti toplomjer poludio.

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    23. Listopad 2021. 08:52

Bella1985

❤️ODBROJAVANJE ♥️👶 🙏
    8/2021SaporeVero- 16.08. - ➕🤰
    DaDa- 30.08. - 28.08. ➕🤰
    9/2021Lida- 09.09. - 🤰➕
    MissR- 13.09. 🤰➕
    Niki 777 - 🤰➕Atina- 24.09. - 🤰➕
    10/2021Suncokret- 19.10. - 🤰➕
    Ninnach- 24.10. - 1 dan 🤞🤰
    Maybenewmom -26.10. - 3 dana 🤞🤰
    Garawa- 26.10. - 3 dana 🤞🤰
    Leptir5 -27.10. - 4 dana 🤞🤰
    Simba -30.10. - 7 dana 🤞🤰
    Kiki13- 31.10. - 8 dana 🤞🤰
    Luna93 -5.11. - 13 dana 🤞🤰
    MolyPoly -7.11. - 15 dana 🤞🤰
    Kambiana- 17.11. - 25 dana 🤞🤰
    Aristea - 25.11. - 33 dana 🤞🤰
    Lavica -……..Nanaj -…….Kamilica -………._ _ __ _ __ __ __ _ __ __ _ __ _ _ __ _Mnn vidim tanku sjenicu. Cekamo sutra da krrnr tamniti🤞
    Garawa stavi testic. Da vjecamo al ima kaj. Jos ima nade 2 dana za plusic. 🤞
    Sretno svima 🥰

Ee ajd ti polako makni te stare trudnice, te samo što nisu rodile.😆😂Neka mi nove punimo listu😁😂

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    23. Listopad 2021. 08:57

maybenewmom

Jutro curke evo mog testića od jutros 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️https://ibb.co/PWM5d4v

E na prvu ništa ne vidim, ni na drugu, ali na treću kao da vidim tanku crticu 😂😂😂 Možda je do mog mobitela, do mojih očiju. Svakako, najbolje ti vidiš uživo. 😁 

👩33g
    👨42g
    👦4g

Garawa¤
    23. Listopad 2021. 09:17

simba

Garawa

e jesi ti na kraju 10dpo,11 il 12dpo? znam da si nešto pisala. Ja ne mjerim temp, ali škicnem na tuđu, iako nemam pojma o njoj😂 Nešto kao, volim kumine kolače i redovito pitam za recept, ali nikad ne pravim😂😂Jel taj ogromni pada može bit impl? ili će ti M već sutra ili ti toplomjer poludio.

Nemam pojma koji sam dpo jer se sam FF ne može dogoditi sam sa sobom.. pad je ogroman.. a vidjeti ćemo 😅🤞🤣

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Luna93
    23. Listopad 2021. 10:21

Garawa, Maybenewmom, 
    Cure ja iskreno nista ne vidim, moguce je da je do telefona ako vec druge cure vide. Vjerujem da ce ta druga crta potamniti
    Garawa, 
    Kod tebe je bas veliki pad temperature. 🤞🏼
    Kako se osjecas? 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Injica
    23. Listopad 2021. 10:46

Zdravo, drage moje buduce mame i mame! 
    Naime, menstrualni ciklus mi šara otkako sam počela dobivati, već 16 godina. U braku sam godinu i 2 mjeseca. Otad i pokušavamo. Prošli mjesec prvi put u 16 godina dobila sam 28. dan, inače je to redovno od 31-32 dana. Imali smo 2  odnosa u plodnim danima. Prema izračunu od 28 dana, trebala sam dobiti 21.10. međutim, kasni mi 2 dana. Prije 3 dana na ulošku sam ( uvijek ga počnem stavljati 3 dana prije očekivane menstr, da me ne bi iznenadila) sam primjetila svijetlo smeđkaste tragove, na dan očekivane menstruacije, uradila sam ClearBlue, međutim negativan, juče uradim Baby Rapid, negativan. Od simptoma imam bolne i natečene grudi, vene proširene na dojkama, grčeve u donjem dijelu stomaku ( ne bolne) , i mučninu koju osjetim samo ujutro, bez povraćanja. Da li sam prerano odradila testove, ? 
    Hvala Vam! 

Inja

simba
    23. Listopad 2021. 12:22

Injica

Zdravo, drage moje buduce mame i mame!
    Naime, menstrualni ciklus mi šara otkako sam počela dobivati, već 16 godina. U braku sam godinu i 2 mjeseca. Otad i pokušavamo. Prošli mjesec prvi put u 16 godina dobila sam 28. dan, inače je to redovno od 31-32 dana. Imali smo 2 odnosa u plodnim danima. Prema izračunu od 28 dana, trebala sam dobiti 21.10. međutim, kasni mi 2 dana. Prije 3 dana na ulošku sam ( uvijek ga počnem stavljati 3 dana prije očekivane menstr, da me ne bi iznenadila) sam primjetila svijetlo smeđkaste tragove, na dan očekivane menstruacije, uradila sam ClearBlue, međutim negativan, juče uradim Baby Rapid, negativan. Od simptoma imam bolne i natečene grudi, vene proširene na dojkama, grčeve u donjem dijelu stomaku ( ne bolne) , i mučninu koju osjetim samo ujutro, bez povraćanja. Da li sam prerano odradila testove, ?
    Hvala Vam!

Da li znaš kad ti je bila Ovulacija? ne mislim onu koju ti menstrualni kalendar pokazuje, nego jesi pratila sa trakicama? Ovulacijska sluz? Da li znaš koliko ti je lutealna faza? E ako to sve znaš, napiši. Drugačije ne možeš znati da li ti uopće kasni. Što se tiče simptoma, hmm, to je sve relativno. Da ne radite na bebi i da imaš indentične simptome, ne bi obračala pažnju na njih. Ovako može biti sve od želje. Nakon dva negativna testa, vjerujem da nisi T.

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    23. Listopad 2021. 12:33

Injica, neki dan si na drugoj temi napisala da ste imali dva puta sex odmah iza menstruacije. Tad ti nisi plodni dani, pogotovo tebi koja uglavnom ima Cikluse od 30ak dana. Tako da nisi trudna. Žao mi je. Svi mi to želimo, ali eto realno je realno.

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    23. Listopad 2021. 12:34

Garawa

simba

Garawa

simba

Garawa

Lida 🌼

Garawa

Lidai ja svako malo skicnem tamo.. i pratim vas.. drago mi je da je sve dobro..
    Ma ja sam trudna 100% samo testovi još ne kontaju 🤣🤣🤣🤣

Je je sve je ok, samo nas je Hopemalo zabrinula posto se vise nije javila…ali sta ces… Valjda joj vise nije ni do cega, a i svasta se prica po forumu, ne zna covjek kome vjerovati… Sto se kaze, neb' se štel mešat 😂😂

A gle.. ako ćeš iskreno.. po nekim stvarima koje sam upratila.. samo sam čekala kada će napisati da je imala spontani.. i to je sve što ću ja napisati na tu temu.
    Njoj na dušu ako se igra tako, jer na taj način samo vama tamo stvara stres i brigu..i to mi je jako žao..a za ostale igre bez granica me nije baš briga.. samo se nemoj stresirati.

Stvarno si tako stekla dojam? Ja uopće nisam. Nekako je sve detaljno to opisivala, pa to dugotrajno krvarenje/smeđarenje, pa pisala je iznos bete na dane kad je išla, pa kad je ponavljala, pa o prvom ultrazvuku itd.. Nekako odbijam vjerovati da je netko toliko munjen da tako nešto izmišlja🙄
    Ali, par cura od prije (Lucky, Tommyfame, Tonia, Anči Sayurka, ona..) se privatno čuju i druže. Možda se tu nešto izdešavalo, moj detektivski njuh tako kaže😂😂😂E jbga, ode ja sad već preedaleko u trač vode. Al kažu, šta je istina nije trač. I zbilja me sad zanima istina. Na forumu sam preko godinu dana, Hope je od mog početka tu.

Ja nemam problem s tim da se ispričavam ako sam u krivu.. kažem to su neki moji zaključci i iskreno sam napisala..a istina.. tko zna.. inače danas joj je 19DC 😉

19dc? šapni mi gdje si vidjela🙄

🤣🤣🤣🤭🤭🤭

Garooo, nisam zaboravila😁😂

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.