Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simba
    30. Rujan 2021. 07:47

kiki i garawa i ja sam sinoć, tj nekako noćas dobila. znači nas tri ćemo krasit listu u 10/11mj. 💪😁 Pratimo se praktički u dan. I kod mene kiša lije, ali samo danas🌧 od sutra opet🌞.

👩33g
    👨42g
    👦4g

Garawa¤
    30. Rujan 2021. 07:49

simba

kiki i garawai ja sam sinoć, tj nekako noćas dobila. znači nas tri ćemo krasit listu u 10/11mj. 💪😁 Pratimo se praktički u dan. I kod mene kiša lije, ali samo danas🌧 od sutra opet🌞.

Nego šta..ima da sve pršti od ++++++

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Luna93
    30. Rujan 2021. 09:27

Tacno me sramota da napisem, ali ne mogu da izdrzim. 😂
    Da li je moguce da na 21 dc imam bilo kakve simptome? Znam da nije, ali ne mogu da dotaknem grudi, cijelu noc sam se budila i okretala na ledja, jer nisam mogla drugacije spavati. Probode me koji put u jajnicima i dodnji dio ledja me boli. Kontam da sam se prehladila, a da me grudi bole zbog progesterona. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

• Suncokret 🌻
    30. Rujan 2021. 10:10

Lavica 🌸

Suncokret 🌻

Pozdrav, evo da se i ja javim. U zadnje vrijeme i nisam baš aktivna na forumu. Hvala svima na izrazima sućuti, malo smo bolje, ali život mora ići dalje. Vezano uz rad na bebici, danas sam bila kod ginekologa, nije mi radio ultrazvuk, samo obićan pregled i papu. Ali sam dobila uputnice za vađenje hormona, jednu između 2-5 dana ciklusa, a jednu 21 dan ciklusa. Sad moram čekati mengu, jer veli da izvadim sve u istom ciklusu i onda budemo vidjeli šta dalje. Malo mi je žao što nije radio uzv jer bi ovulacija trebala biti za neka 3-4 dana, danas počinjem piškiti Lh trakice. Uzv sam radila početkom godine pa veli da ne treba sad. Čestitke svima na plusićima i želim sreću svima koje čekaju M da je ne dočekaju tako skoro, več da ulove plusić. 🥰🥰😘

Hejj..cudno da ti nije radio uzv.. Dosta mjeseci je proslo od toga 🤷🏼‍♀️
    Super sto si dobila uputnice. Imas redovne cikluse, tj 28 dana otp? Ne znam da li znas. Progesteron se vadi 21.dc, odnosno tjedan dana poslije O. ☺ Ja npr jos uvijek ne znam sa sigurnoscu kada mi je O (cekam pregled 🙈) pa nisam jos vadila taj progesteron
    Ugl, sretno ☺

Nije radio jer veli da mi je radio početkom godine, pa sad nema potrebe. Znam da se vadi 21 dc, tak mi je rečeno. A ostali hormoni 2-5dc. Ciklusi su mi zadnjih godinu dana većina 26 dana, ovaj zadnji je bio 24 dana. Ovisi kakvi budu nalazi, se čujem s njim i onda je rekao da budemo vidjeli šta dalje. Inače kao za ostale pretrage je rekao nakon godine dana pokušavanja, bez obzira na moje godine. Vidjet ćemo, to idem vadit sve sljedeći ciklus, jer veli da bi bilo dobro da se sve izvadi u istom ciklusu.

Suncokret 🌻
    🧔42👩‍🦰38
    👶👶 6 i 8 god

Zoe🌸
    30. Rujan 2021. 12:54

Simba, Kiki, bas mi je zao radi M. Idemo u nove pobjede, ovaj ciklus cu se i ja malo vratit trakicama, dok cekamo postupak malo da se zabavim🥰
    _
    Progesteron se vadi na 7dpo, oni napisu na 21 dc, po skolskoj ovulaciji koja je kao 13.-14. dan.
    Znaci ako ovuliras 18. dan npr, bolje je otici na 25. dc. 
    Ako odes 3 dana nakon ovulacije ispadne nizak progesteron, a to nije tocno🤷🏼‍♀️

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Zoe🌸
    30. Rujan 2021. 13:48

Kiki ako pratis trakicama, 8. dan od pika odes provjerit progic😊

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

simba
    30. Rujan 2021. 14:38

Zoe🌸

Simba, Kiki, bas mi je zao radi M. Idemo u nove pobjede, ovaj ciklus cu se i ja malo vratit trakicama, dok cekamo postupak malo da se zabavim🥰
    _
    Progesteron se vadi na 7dpo, oni napisu na 21 dc, po skolskoj ovulaciji koja je kao 13.-14. dan.
    Znaci ako ovuliras 18. dan npr, bolje je otici na 25. dc.
    Ako odes 3 dana nakon ovulacije ispadne nizak progesteron, a to nije tocno🤷🏼‍♀️

ma bit će, doći će red i na nas.😊 
    ovaj drugi dio posta sam taman ja htjela napisati. 
    ja sam na temi trakice ali već mjesecima ih ne koristim😂😂 M je došla nakon 14dpo. Točno sam i rekla da sam O imala na dan briseva, navecer nismo imali sexić, tek sutradan navečer. Prekasno. Ali, i super je tako ispalo, kad već pijem antibiotik, da se riješim toga prije idućeg mj kad ću ostat T. 😂😂😆 
    Da li sa takvom dijagnozom od spermića ima šanse za prirodnu T? Kakva potpomognuta oplodna se tu savjetuje? Meni je inseminacija gubitak životnog vremena i živaca. Ali pretpostavljam da to preskačete.

👩33g
    👨42g
    👦4g

maybenewmom
    30. Rujan 2021. 14:55

Hej curke https://ibb.co/Tgm85mk moje hcg i lh trakie katastrofa. Čekam M i Jovo na novo 🥴🥴🥴🥴🥴

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Zoe🌸
    30. Rujan 2021. 15:00

Simba s nasom dijagnozom nije moguca niti se ikada desila prirodna T. (Tako kazu doktori, mozda je nekih cuda bilo😄)
    Mi preskacemo i inseminaciju i in vitro oplodnju (IVF), jedino ICSI dolazi u obzir. Znaci injekcijom spermice ubrizgavaju u JS jer ih je jako malo. Ali za tu metodu je dovoljan i jedan dobar spermic, a to imamo hvala Bogu😄
    No, moj muz se primio suplemenata, promijenio neke navike, uveli neke namirnice, cajeve. Pa cemo sad krajem mjeseca ponoviti nalaz i vidjeti jel ima kakvog pomaka na bolje. 😊
    Nama se ne zuri toliko sa mpo, ja imam dobru zalihu jajnih stanica pa nam nije tolika prisa. Planiramo ic u postupak tek 6./2022. pa smo do tad odlucili ovako probati napravit neki pomak😄
    Dr. nam je rekao da nema nikakve nade, al eto, nista nas ne kosta probati.. bar da znamo da smo se potrudili koliko smo sami mogli.. 
    -
    Ti taman izlijecis bestiju i sad u akciju, bolje ovako, da se ne sekiras u trudnoci 😊
    A sto se tice trakica, meni su zakon, jer mi je lutealna faza ko sat i onda uvijek znam kad cu dobit mengu, u zadnje vrijeme kad ih koristim je samo zbog toga😅

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

Ninnach
    01. Listopad 2021. 02:05

https://ibb.co/LdYzv3W 

Moze li mi netko pomoći ocitati ove lh trakice...jel to na kraju krajeva pozitivno ili negativno?? 
    Hvala puno 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.