Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Luna93
    04. Listopad 2021. 09:15

Bella1985, 
    Psiha je zaista cudo, mozemo umisliti razne stvari. Neka si uradila test, i sad si mirna. 
    Lavice, 
    Ne znam da li bi bilo pametno da uzmes nesto za izazivanje M. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Luna93
    04. Listopad 2021. 10:31

Lavice, 
    Ako grijesim neka me neko ispravi ali mislim da je vrkuta sjajna za regulisanje ciklusa. Moja drugarica nema redovne cikluse, po 3 mjeseca ne dobija. Kao i kod tebe lijevi jajovod joj je zacepljen, cak i nema ovulacije iz tog jajnika. Vrkuta joj je stabilisala cikluse i sad dobija na 30 dana. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

• Sarahh
    04. Listopad 2021. 11:33

Pozz zene moje, zanima me zna li ijedna objasnit sto je staphylococcus, radila sma briseve prija tjedan dana gin je rekao da nemam hpv a bris na bakterije je dosta dobar samo da imam staphylococcus.
    Nemogu bas nac sto je to, a gin je trenutno na putu pa mi je u srijedu rekao dat terapiju. 

NanaJ
    04. Listopad 2021. 13:01

Helo curek, nadam se da sve sve ok. Mi smo dobili novi nalaz spermiograma i ne znam sto da mislim. Sada je dijagnoza oligozospermia. Usporedivala sam nalaze i pokretljivost se je dosta popravila, ali je ukupni broj puno manji. Poslala sam mail ginekologu da vidmo sto i kako dalje. 
    Sretno svima koje ovuliraju ovih dana i neka bude sto vise plusica 🤞🏻

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Suncokret 🌻
    04. Listopad 2021. 14:46

Pozdrav žene, evo da se i ja javim. Slabo pratim u zadnje vrijeme, konstantno sam u nekoj gužvi. Ja danas uhvatila pik, nekako mi je kasno to ovaj ciklus, pošto su mi ciklusi 26 dana, a danas mi je več 15 dan ciklusa, jedino ako bude ovak ciklus dulji. Obično je 13-14 dan več bila ovulacija, a sad se tek sprema. Od simptoma ovulacije nemam nijedan, ni sluz ni ništa drugo, tako da se pouzdam u trakice. Jučer smo pokrili, a sad neznam dal bi i danas ili da radije sutra pokrijemo. Više nisam pametna. Evo i slika trakice. https://ibb.co/10DFsyL

Suncokret 🌻
    🧔42👩‍🦰38
    👶👶 6 i 8 god

Zoe🌸
    04. Listopad 2021. 15:47

NanaJ joj bas mi je zao sto se broj smanjio, ali super za pokretljivost!
    Kolika je pokretljivost bila i kolika je sad?
    Hoces slikat nalaze, bas me zanima. 
    Mi idemo ponavljat uskoro nalaz i uzasno me strah, nama je broj i onako vec puno premali😔

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

NanaJ
    04. Listopad 2021. 16:14

Zoe🌸

NanaJ joj bas mi je zao sto se broj smanjio, ali super za pokretljivost!
    Kolika je pokretljivost bila i kolika je sad?
    Hoces slikat nalaze, bas me zanima.
    Mi idemo ponavljat uskoro nalaz i uzasno me strah, nama je broj i onako vec puno premali😔

Evo ti nalaz od danas i od prije. 
    https://ibb.co/pJRKkVD

https://ibb.co/QKWhn5V
    Pije profertil kapsule, ne znam vise sto da mislim cekam da mi se javi ginekolog sa daljnim smjernicama hoce li ici MPO odnosno IVF ili da pokusamo prirodno. 
    Znam kako ti je, ali ja sam si poslozila u glavi kako je tako je. Ako nam je sudeno putem IVF boze moj ni prvi ni zadnji par koji ce tako dobiti dijete, samo hrabro ❤️

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

NanaJ
    04. Listopad 2021. 16:15

Lavica 🌸

NanaJ

Helo curek, nadam se da sve sve ok. Mi smo dobili novi nalaz spermiograma i ne znam sto da mislim. Sada je dijagnoza oligozospermia. Usporedivala sam nalaze i pokretljivost se je dosta popravila, ali je ukupni broj puno manji. Poslala sam mail ginekologu da vidmo sto i kako dalje.
    Sretno svima koje ovuliraju ovih dana i neka bude sto vise plusica 🤞🏻

Hej, super sto se malo popravila, nadam se da ce ici jos na bolje. Da li pije nesto?
    Pise da ti kasni 6 dana, da li ti je dosla M ili jos cekas da ne dode? 😁

Joooj nista ne kasni dosla i ranije, vec sam ju i odpratila i pocinjem za koji dan sa LH trakicama 😅 a jedan dio se popravio drugi pokvario, vidjet cemo sto ce biti 

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

Zoe🌸
    04. Listopad 2021. 16:20

NanaJ hvala ti❤️
    Mi cemo ici na mpo, al tek u 6./2022. pa do tada pokusavamo popraviti nalaz, nije na odmet sigurno kad svakako cekamo
    Evo otvorila sam novu temu vezanu uz spermiogram, pa mozda se jave zene s iskustvima i savjetima🥰

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

NanaJ
    04. Listopad 2021. 16:30

Zoe🌸

NanaJ hvala ti❤️
    Mi cemo ici na mpo, al tek u 6./2022. pa do tada pokusavamo popraviti nalaz, nije na odmet sigurno kad svakako cekamo
    Evo otvorila sam novu temu vezanu uz spermiogram, pa mozda se jave zene s iskustvima i savjetima🥰

Sretno ❤️
    Evo ja jedva cekam sa mi se jave iz poliklinike da vidim sto i kako dalje. Voljela bih da ako vec i dode do postupka da idemo 11 ili 12 mj ove godine jer je nama ovo vec 2 spermio koji se na pola popravio tj jedan dio se popravio drugi pokvario, tako da cisto sumnjam da cemo mi doci do normalnog nalaza, iskreno, a i sam ginekolog mi je reko da je upravo njegov los spermio nazalost krvi za spontane.  Proslo je vec godinu dana od kad smo poceli raditi i u tih godinu dana prosla 2 puta spontani i 2 kiretaze i iskreno ako postoji i najmanja sansa da izbjegnem sve to i 3 put onda biram mpo iako znam da ni to nista ne garantira 

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.