Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    29. Rujan 2021. 08:52

simba

Garawa

Jutro.. stigla vještica u minut točno 🙄

neda ti ni da se ponadaš bar😂 i moja valjd sutra dolazi, pa ćemo skupa idući mj u novu borbu i razočarenje😂😂

Simba draga, ne znam više što da mislim..  ponovno mi  se MPO vrti po glavi.. 
    Muž je ovaj ciklus više od mene razočaran.. kao nećemo još odustati.. a ja se kontam.. da sam u tom svemu predugo i da zbilja nemam više no volje ni živaca.. 🙄

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Luna93
    29. Rujan 2021. 08:59

Garawa, 
    Ako ste u mogucnosti, obrzirom da ne znam kakav je zdravstveni sistem u Hrvatskoj, niti znam kakve su pripreme za MPO, osim onog osnovnog, mislim da bi bilo pametno otisnuti se u te vode. Ne bih da me shvatis pogresno ali ovo govorin zbog vasih godina kako ne bi gubili vrijeme. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Luna93
    29. Rujan 2021. 08:59

Simba, 
    Koliko se sjecam vi niste pokrili dane ili sam pobrkala? 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

☯️
    29. Rujan 2021. 09:02

Garawa

simba

Garawa

neda ti ni da se ponadaš bar😂 i moja valjd sutra dolazi, pa ćemo skupa idući mj u novu borbu i razočarenje😂😂

Simba draga, ne znam više što da mislim.. ponovno mi se MPO vrti po glavi..
    Muž je ovaj ciklus više od mene razočaran.. kao nećemo još odustati.. a ja se kontam.. da sam u tom svemu predugo i da zbilja nemam više no volje ni živaca.. 🙄

Prvo bas mi je zao zbog minusa opet ☹️ Mozda da sjednes i razgovaras s muzem da krenete u MPO postupak pa nikad ne znas,bilo je dosta trudnoca nakon tih hormona i svega da je doslo do spontane trudnoce,mozda i vas to ceka..a i koliko znam,vrijedi ti preko HZZO-a na mpo do 42 navrsene god zivota obavit postupke pa sad..po meni ako nista da makar krenete i maksimalno od drzave izvucete da ne placate privatno postupke jer mislim bez obzira mogli si vi to priustiti ili ne,ja sam uvijek za opciju da se iskoristi od drzave i uzme maksimalno sto se moze,a i mozete privatno u polikliniku preko hzzo-a mislim da 3 klinike trenutno imaju ugovor s njima,a jedna od njih je bila i ona koju sam ja imala na oku..mozda nesto cisto za razmotriti,uvijek se moze spontano dogoditi cak i kad krenete u postupak.
    Zelim ti plusic sto prije! ❤️

Luna93
    29. Rujan 2021. 09:05

Hope, 
    Kako si? Kad imas sledeci pregled? 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

Garawa¤
    29. Rujan 2021. 09:15

Hope ☯️

Garawa

simba

Garawa

Simba draga, ne znam više što da mislim.. ponovno mi se MPO vrti po glavi..

Prvo bas mi je zao zbog minusa opet ☹️ Mozda da sjednes i razgovaras s muzem da krenete u MPO postupak pa nikad ne znas,bilo je dosta trudnoca nakon tih hormona i svega da je doslo do spontane trudnoce,mozda i vas to ceka..a i koliko znam,vrijedi ti preko HZZO-a na mpo do 42 navrsene god zivota obavit postupke pa sad..po meni ako nista da makar krenete i maksimalno od drzave izvucete da ne placate privatno postupke jer mislim bez obzira mogli si vi to priustiti ili ne,ja sam uvijek za opciju da se iskoristi od drzave i uzme maksimalno sto se moze,a i mozete privatno u polikliniku preko hzzo-a mislim da 3 klinike trenutno imaju ugovor s njima,a jedna od njih je bila i ona koju sam ja imala na oku..mozda nesto cisto za razmotriti,uvijek se moze spontano dogoditi cak i kad krenete u postupak.
    Zelim ti plusic sto prije! ❤️

Muž je za MPO.. ja sam ta koja je kukavica i koja se boji negativnog rezultata postupka.. 
    I uopće nemam pojma kako to sve ide.. mi platimo sve i kasnije HZZO refundira? 
    Na humanoj sam dobila uputnicu i posadila sve nalaze.. muž još mora svoju stranu povaditi..al kako sam neodlucna to smo stavili sa strane.. 
    Nemam pojma od kuda krenuti.. i posao i sve me koči.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

☯️
    29. Rujan 2021. 09:23

Luna93

Hope,
    Kako si? Kad imas sledeci pregled?

Heeej evoooo super! Nakon zadnjih par dana budenja usred noci iz nicega i ko sova par sati provodila budna danas sam uspjela do pola 6 odspavat i dalje mi se nije dalo borit vise s nesanicom pa guram🙈 iduci pregled je tamo 5.10. Ujutro🤭🥰 kako si tiiii? Kako napreduje ciklus? U kojoj si fazi? 

☯️
    29. Rujan 2021. 09:28

Garawa razumijem taj strah,ali nema zene koja se s time bori,medutim mislim da vrijeme za te besplatne postupke nije bas na tvojoj strani vise! Ako racunas da stimulirani postupak recimo ne uspije,pauzu radis minimalno 3,4 mj i tu zacas ode godina. Po meni je bolje da krenete s time,a uvijek,ali uvijek ima sanse za spontanom trudnocom. S druge strane neuspjeh uvijek moze biti opcija bilo da placas sama ili ti placa drzava zato je po meni bolje da uzmes maksimalno od drzave sto se moze! Glavni uvijeti su ti nakon 35 godina para da je proslo barem 6mj nezasticenih odnosa,trebalo bi cisto radi papirologije napraviti HSG na sto te salje tvoj ginic ili mozes i privatno ali je dosta skupo (makar u nekim opravdanim slucajevima recimo niska rezerva AMH ili los spermiogram salju s preskakanjem HSG-a) i muz mora napraviti spermiogram kao pocetak za konzultacije,a onda dalje jos radite markere na neke zarazne bolesti,vadite krvnu grupu ako ju ne znate i to je vise manje to. Ako ides na teret hzzo-a doktor koji te upucuje na pretrage i konzultacije moze predati dokumentaciju za tebe ili te samu moze uputiti negdje u ured HZZO-a ali eto..muz treba napraviti za pocetak spermiogram da se vidi jel trebas raditi HSG ili nema smisla i koja metoda MPO je naprikladnija obzirom na njegov spermio i tvoj hormonski status 

Garawa¤
    29. Rujan 2021. 09:35

Hope ☯️

Garawarazumijem taj strah,ali nema zene koja se s time bori,medutim mislim da vrijeme za te besplatne postupke nije bas na tvojoj strani vise! Ako racunas da stimulirani postupak recimo ne uspije,pauzu radis minimalno 3,4 mj i tu zacas ode godina. Po meni je bolje da krenete s time,a uvijek,ali uvijek ima sanse za spontanom trudnocom. S druge strane neuspjeh uvijek moze biti opcija bilo da placas sama ili ti placa drzava zato je po meni bolje da uzmes maksimalno od drzave sto se moze! Glavni uvijeti su ti nakon 35 godina para da je proslo barem 6mj nezasticenih odnosa,trebalo bi cisto radi papirologije napraviti HSG na sto te salje tvoj ginic ili mozes i privatno ali je dosta skupo (makar u nekim opravdanim slucajevima recimo niska rezerva AMH ili los spermiogram salju s preskakanjem HSG-a) i muz mora napraviti spermiogram kao pocetak za konzultacije,a onda dalje jos radite markere na neke zarazne bolesti,vadite krvnu grupu ako ju ne znate i to je vise manje to. Ako ides na teret hzzo-a doktor koji te upucuje na pretrage i konzultacije moze predati dokumentaciju za tebe ili te samu moze uputiti negdje u ured HZZO-a ali eto..muz treba napraviti za pocetak spermiogram da se vidi jel trebas raditi HSG ili nema smisla i koja metoda MPO je naprikladnija obzirom na njegov spermio i tvoj hormonski status

Sve te nalaze ja imam.. sve mi je to doktor naš u humanoj dao.. kažem ostala je muževa strana.. ponavljanje spermiograma.. i nalazi za hepatitis ,hiv.. preporuka je direktno na MPO.. bez HSG-a.. moje godine.. hormoni..njegov spermio.. zreli smo.. a ja koza nikako da pošaljem mail ili nazovem za termin.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

☯️
    29. Rujan 2021. 09:43

Garawa

Hope ☯️

Garawarazumijem taj strah,ali nema zene koja se s time bori,medutim mislim da vrijeme za te besplatne postupke nije bas na tvojoj strani vise! Ako racunas da stimulirani postupak recimo ne uspije,pauzu radis minimalno 3,4 mj i tu zacas ode godina. Po meni je bolje da krenete s time,a uvijek,ali uvijek ima sanse za spontanom trudnocom. S druge strane neuspjeh uvijek moze biti opcija bilo da placas sama ili ti placa drzava zato je po meni bolje da uzmes maksimalno od drzave sto se moze! Glavni uvijeti su ti nakon 35 godina para da je proslo barem 6mj nezasticenih odnosa,trebalo bi cisto radi papirologije napraviti HSG na sto te salje tvoj ginic ili mozes i privatno ali je dosta skupo (makar u nekim opravdanim slucajevima recimo niska rezerva AMH ili los spermiogram salju s preskakanjem HSG-a) i muz mora napraviti spermiogram kao pocetak za konzultacije,a onda dalje jos radite markere na neke zarazne bolesti,vadite krvnu grupu ako ju ne znate i to je vise manje to. Ako ides na teret hzzo-a doktor koji te upucuje na pretrage i konzultacije moze predati dokumentaciju za tebe ili te samu moze uputiti negdje u ured HZZO-a ali eto..muz treba napraviti za pocetak spermiogram da se vidi jel trebas raditi HSG ili nema smisla i koja metoda MPO je naprikladnija obzirom na njegov spermio i tvoj hormonski status

Sve te nalaze ja imam.. sve mi je to doktor naš u humanoj dao.. kažem ostala je muževa strana.. ponavljanje spermiograma.. i nalazi za hepatitis ,hiv.. preporuka je direktno na MPO.. bez HSG-a.. moje godine.. hormoni..njegov spermio.. zreli smo.. a ja koza nikako da pošaljem mail ili nazovem za termin..

Znam,vjerujem. Skupi hrabrost. Ako si negdje u zg ili okolica pa ne bi u bolnicu zovi privatne poliklinike ako ti je to nekako ugodnije i dogovori termin za konzultacije. Mozda vas jos na neke dodatne pretrage posalje specijalist pa sto prije krenes,manje se vremena gubi. Hajde mozes ti to 💪🏻💪🏻💪🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.