Cure, otkrila sam nove testove za detekciju O, predviđaju O do unutar 6 sati.. naruceni su..čim dođu isprobavamo i javljam dojmove 🤞🤞
Moze link? 😁 Nikad nisam cula za te trakice. Cak sam isla guglat ali mi nista ne izbacuje 😆
https://a.aliexpress.com/_mr8NR3D evo ga.. jedva čekam da dođe.. mislim da bi mogli biti super za kombinaciju s običnim trakicama..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
❤️ODBROJAVANJE ♥️👶 🙏
8/2021SaporeVero- 16.08. - ➕🤰
DaDa- 30.08. - 28.08. ➕🤰
9/2021Lida- 09.09. - 🤰➕
MissR- 13.09. 🤰➕
Niki 777 - 🤰➕Suncokret- 24.09. - 3 dana 🤞🤰
Atina- 25.09. - 4 dana🤞🤰
kiki13- 25.09. - 4 dana🤞🤰
Nanaj- 28.09. - 7 dana 🤞🤰
Garawa -29.09. - 8 dana 🤞🤰
Lavica168- 30.09. - 9 dana 🤞🤰
10/2021Maybenewmom- 02.10. - 11 dana 🤞🤰
MolyPoly- 04.10. - 13 dana 🤞🤰
Simba -……Kamilica -………..Luna93 -……….Kambiana-………__ _ _ _ __ _ __ _ _ __ _ _ _ _ __ _ _ __ _Kambiana reci datum sljedeceg nedolaska M. Novi ciklus nova nada. 10 mjesec ima da bude pun plusica.
Hope neka onda M dode što prije. Bas te muci ovaj ciklus.
Sretno curke🤗
Ako mi ciklus bude normalan onda računaj 19.10.
Ovaj sad ciklus mi je bio 2 dana duži nego inače, valjda zbog stresa 🤷♀️
Počinjem redovito piškit LH čim završi M da vidim kako mi se ponaša ciklus.
Sretno svim curama 💗🤞
👩26
👨27
🤞pokušavamo od 3/2021
Ciklusi 29 dana
Hashimoto hipertireoza - stabilno ✅
Curke,glavu gore! Zao mi je za svaki negativan test koji dobijete,za svaki los nalaz,za svaku suzu koju pustite kada mislite da nema nade i da ste na dnu. Zao mi je i zbog curka koje su frisko dobile M. Evo ja sam jucer imala dan od straha,pada na dno,do odlaska na hitnu usred noci zbog bolova a nisam ni krenula pit duphaston jel naravno 🙈 hocu vam reci slijedece: svaki dan je nova borba i svakim danom ste blize svome cilju. Na kraju krajeva,netko jaci od Nas svih ovdje ima plan po kojemu se sve dogada. Sve mora izgleda doci u svoje vrijeme i sve se mora dogoditi tako kako se dogada. I ne zaboravite,koliko god vam nekada nemoguce izgledalo, ali cuda se i dalje dogadaju ☺️ Dignimo te glavice gore i hrabro nastaviti dalje!
Zoe ti vec sve znas pa ti je sve i jasno,mislim da ne trebam nesto dodatno pisati i tebe ceka cudo neko sigurna sam ❤️
Hvala vam cure na odgovorima i podršci.🤗
Dosli mi jutros nalazi hormona stitnjace.
TSH mi je sad 1,58 . Prije tri tjedna je bio 2,58 kad sam vadila privatno.
Ft3 i ft4 su u granicama normale.
Ali mi je Anti TG: 915, a normalno je do 100.
Anti TPO mi je 77, a normalno je do 16.
Tako da vjerojatno imam hashimoto ili neku drugu autoimunu bolest stitnjace.😔
Idem kod specijaliste tek za tri tjedna, pa cu znati vise.
Veliki pozdrav svim curama! 💗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Curke,glavu gore! Zao mi je za svaki negativan test koji dobijete,za svaki los nalaz,za svaku suzu koju pustite kada mislite da nema nade i da ste na dnu. Zao mi je i zbog curka koje su frisko dobile M. Evo ja sam jucer imala dan od straha,pada na dno,do odlaska na hitnu usred noci zbog bolova a nisam ni krenula pit duphaston jel naravno 🙈 hocu vam reci slijedece: svaki dan je nova borba i svakim danom ste blize svome cilju. Na kraju krajeva,netko jaci od Nas svih ovdje ima plan po kojemu se sve dogada. Sve mora izgleda doci u svoje vrijeme i sve se mora dogoditi tako kako se dogada. I ne zaboravite,koliko god vam nekada nemoguce izgledalo, ali cudase i dalje dogadaju ☺️ Dignimo te glavice gore i hrabro nastaviti dalje!
Zoeti vec sve znas pa ti je sve i jasno,mislim da ne trebam nesto dodatno pisati i tebe ceka cudo neko sigurna sam ❤️
Dal se zna na kraju što se događa?
Jesu te slali noćas betu vaditi.. ja kada sam išla na hitnu radi bolova odmah su me u laboratoriji poslali.. jako neodgovorno od njih ako nisu ništa poduzeli.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Curke,glavu gore! Zao mi je za svaki negativan test koji dobijete,za svaki los nalaz,za svaku suzu koju pustite kada mislite da nema nade i da ste na dnu. Zao mi je i zbog curka koje su frisko dobile M. Evo ja sam jucer imala dan od straha,pada na dno,do odlaska na hitnu usred noci zbog bolova a nisam ni krenula pit duphaston jel naravno 🙈 hocu vam reci slijedece: svaki dan je nova borba i svakim danom ste blize svome cilju. Na kraju krajeva,netko jaci od Nas svih ovdje ima plan po kojemu se sve dogada. Sve mora izgleda doci u svoje vrijeme i sve se mora dogoditi tako kako se dogada. I ne zaboravite,koliko god vam nekada nemoguce izgledalo, ali cudase i dalje dogadaju ☺️ Dignimo te glavice gore i hrabro nastaviti dalje!
Zoeti vec sve znas pa ti je sve i jasno,mislim da ne trebam nesto dodatno pisati i tebe ceka cudo neko sigurna sam ❤️
Jesu te slali noćas betu vaditi.. ja kada sam išla na hitnu radi bolova odmah su me u laboratoriji poslali.. jako neodgovorno od njih ako nisu ništa poduzeli.
Jesu. Doktorica se stvarno potrudila odmah je bilo pitanje psotoji li sumnja na trudnocu kada sam sve ispricala rekla je da ce se izvadit beta i napraviti UZV da sve bude jasnije,da vjeruje kako mi je sad opet sve sok ali mora izvaditi da zna zbog tableta i svega kako rijesiti bolove i da se nade uzrok. Ma nemam zamjerke stvarno. Potrudila se maksimalno,nisam navikla na taj tretman u bolnicama 🙈
Jesu. Doktorica se stvarno potrudila odmah je bilo pitanje psotoji li sumnja na trudnocu kada sam sve ispricala rekla je da ce se izvadit beta i napraviti UZV da sve bude jasnije,da vjeruje kako mi je sad opet sve sok ali mora izvaditi da zna zbog tableta i svega kako rijesiti bolove i da se nade uzrok. Ma nemam zamjerke stvarno. Potrudila se maksimalno,nisam navikla na taj tretman u bolnicama 🙈
jel ti to nas namjerno malo?😂😂 sa tim polovičnim informacijama. Zoi zna, jer si očito napisala u vašoj grupi.🤔 Šta na kraju? Od čega su tako jaki bolovi? da li je počela M na kraju ikada? da li je vidjela šta na ultrazvuku? Ništ ne razumijem.😤😂
👩33g
👨42g
👦4g
to onda možda i objašnjava to jako opadanje kose koje spominješ. Ne znam koje druge bolesti mogu biti, ali sa hashimotom i terapijom vjerujem da nije neka velika prepreka. Žao mi je.
Reci što točno to znači ANTI TG I TPO? apsolutno se ne kužim u to.
👩33g
👨42g
👦4g
to onda možda i objašnjava to jako opadanje kose koje spominješ. Ne znam koje druge bolesti mogu biti, ali sa hashimotom i terapijom vjerujem da nije neka velika prepreka. Žao mi je.
Reci što točno to znači ANTI TG I TPO? apsolutno se ne kužim u to.
To su antitijela štitnjače i kad su ona povećana to je hašimoto. Doktori tvrde autoimuna neizlječiva bolest, ali naravno da se može riješiti. Također neće biti prepreka za trudnoću bez brige 🍀🤞
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Kamilice prouči malo za štitnu, uzmi Jadrankinu otopinu i javi se na njihovu stranicu da se stave u grupu, riješit ćeš to i brzo ostvariti trudnoću🍀
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji