Hope,
Hvala ti na savjetima. Spermio ce raditi ili sad kad se vratimo ili iduci put kad bude dolazio. Do sada nije imao problema, ima dijete iz predhodnog braka, ali opet moramo provjeriti. Nije da sam toliko opterecena potomstvom, ali ako ne moze prirodno voljela bih to znati na vrijeme. Sto se tice mene, receno mi je da je sve ok.
Javi nam rezultate bete, vjerujem u cuda. ❤️
Slusaj,napravite vi spermio. Moj muz je bio uvjeren da je s oba sve okej pa je ispalo da je u pravu samo u vezi mene. Ne skodi da provjerite,a i to sto ima vec dijete ne znaci nista. Spermio se moze poprsviti i srozati u 3mj jer se sperma kod njih obnavlja svaka 3mj tako da to sto ima dijete nije garancija da je onda bio okej spermio ako nije radio,a nije ni sada. Jedina dijagnoza s kojom je nemoguce prirodno zaceti je azoospermia. Sve ti je ostalo moguce ali maaaalcice teze nego uz normozoospermiu ☺️
Kambiana sutra ujutru pišni neki bolji testić, štapić ili pločicu, nekako ih ja lično preferiram. Mada i tračice od 10mlu su se pokazala super.
Hope taj tvoj umor i spavanje su mi sumnjivi, mirišu na nešto lepo. 👍💪🤞 pišni jedan pre vadjenja krvi 😉 utoli nam znatiželju
Meni je danas 15.dc, piskim tracice od 12.dc. O ni na vidiku. Prosli put je bila 18.dc 🤞 u fazi smo hopsanja. Jedva cekam tu dinamičniju fazu odbrojavanja, iščekivanja, znatiželje.
Imas mozda nagle pikove ili neke ocite znakove ovulacije? Mozda da se po tome ravnas barem za pisanje? 🤔
NanaJsto se tvoje situacije tice,pozeljno je uvijek ponoviti spermio iskljucivo di je raden prvi put za usporedbu iako mozete i privatno cisto zato sto postoje razlike od labosa do labosa pa to bas nije preporucljivo osobito ako su neke teze dijagnoze. Moj muz ti je u 4.mj prebolio coronu tako da nece ga zezati ako je zavrsio sa samoizolacijom ali budite spremni da moze imati nekakav utjecaj pogotovo ako je imao visoku temperaturu recimo. Nazalost jos nisu valjda istrazili koliko korona moze utjecat na spermice,ali drzim fige da se popravi dijagnoza ☺️🤞🏻🤞🏻🤞🏻
To sam i ja mislila jer znam za te razlike, a opet si mislim ako je dijagnoza takva onda nebi trebalo biti bas tolikog odstupanja u smisli ne znam da je u Petrovoj asteno a privat norm 🤷🏻♀️ A prekopala sam cijeli internet sto se tice korene i spermia i u vise clanaka sto hrv sto eng sam nasla da korona zapravo dosta utice na spermio a sad ce ga vrag znat je ili nije.
Vidim da kod tebe jos nista od M? Jesi popiskila koji test ili vadila betu? Znam da se ne osjecas trudno, ali cisto radi reda. Evo ja sam ti dokaz da se sa ovakvom dijagnozom moze ostat trudan i to svaki put iz prve, samo sto su to losi spermiji pa je nazalost doslo do spontanih, ali mozda nebi bilo lose testic popisat.
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Di ste ekipa? Nadam se da ste mi dobro. 🤗
Evo i mene. Danas vadila progesteron.
I ostali hormoni od početka mjeseca su mi unutar referentnih vrijednosti, ali sam citala da FSH mora biti veci od LH, a kod mene je manji. 😔
---
Progesteron 45, TSH 2,58, AMH 36,82,
Estradiol 270,7, FSH 8,3, LH 9,8, Prolaktin 462, Testosteron 0,9.
---
Ako može Hope ili netko tko se razumije u hormone mi to protumačiti? Unaprijed hvala! 🤗
---
Hope jesi ti na kraju trudna, ili nisi jos sto posto sigurna? 🤷🏼♀️🤗
Lavica, Kiki, Nes, Luna, Bella, Simba….🤗
I veliki pozdrav nasim trudnicama Miss R i Lida 🤗🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hope,
Hvala na savjetu, uradice. 😊
A sto se tebe tice, neka bude kako ti zelis. Nadam se da ces sto prije dobiti.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Kamilice,
Kako ti je tata?
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Kamilice,
Kako ti je tata?
On je skoro nepokretan, i pomalo se gubi. 😔 Ali mi smo svi uz njega, i pomazemo koliko možemo da sto je moguće dulje ostane bar malo pokretan, i priseban. Hvala ti što pitas 🤗 💗 Kako si ti? 😊
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Di ste ekipa? Nadam se da ste mi dobro. 🤗
Evo i mene. Danas vadila progesteron.
I ostali hormoni od početka mjeseca su mi unutar referentnih vrijednosti, ali sam citala da FSH mora biti veci od LH, a kod mene je manji. 😔
—
Progesteron 45, TSH 2,58, AMH 36,82,
Estradiol 270,7, FSH 8,3, LH 9,8, Prolaktin 462, Testosteron 0,9.
—
Ako može Hope ili netko tko se razumije u hormone mi to protumačiti? Unaprijed hvala! 🤗
—
Hopejesi ti na kraju trudna, ili nisi jos sto posto sigurna? 🤷🏼♀️🤗
Lavica, Kiki, Nes, Luna, Bella, Simba….🤗
I veliki pozdrav nasim trudnicama Miss R i Lida 🤗🤗
kamilice, čini mi se da sam pročitala da je fsh odnos na lh idealan ako je 2:1. Tako nekako. Neka me netko ispravi ako nije tako. Lh neb baš trebao bit veći od fsh, ali opet, ne djeluje mi tolika razlika kod tebe. Ali, vjerujem da će ti već netko bolje upoznat objasniti.
Uostalom, ako sam dobro pročitala, vi se slabo ili nikako ne sexate, to morate promjeniti ako želite T😁😂
👩33g
👨42g
👦4g
Kamilice,
Zao mi je zbog tate, drzi se.
Ja sam dobro, u aktivnoj fazi.
P.S: Mozda sam i nije prigodno sto kazem, ali slazem se sa Simbom, morate se vise maziti ako zelis bebicu. Svaki mjesec ti je dragocjen i ne preskacite.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Kiki hvala ti 🤗
U pravu si Simba, i ti Luna, ali bili smo oboje pod stresom, i jos uvijek smo. Meni je mjesecima libido nikakav, pa nisam htjela sebe prisiljavati na seks. Nije lijep način tako zaceti bebu. Nadala sam se da ce mi hormoni otkriti razlog nikakvog libida, i opadanja kose. Pa da mi terapija pomogne. Morat cu kod ginica opet da mu pokažem nalaze hormona. Vadila sam ih privatno jer mi on nije htio dati uputnicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji