Kambiana nek bude pozitivan !! 🤞🤞
Hope sretno danas ❤❤
Hvala tiii. Ne znam sta se dogada al sta god da je ne znam sta rec. Krenula sam s bazalnom opet kako je krenulo to “krvarenje” i prosliih 4,5 dana je bila tu oko 36.5 danas je evo na 36.7 🤦♀️ To bas nije neki pouzdani znak da ce M doc jer bi trebala past al vidjet cemo,do 14h ima vremena i onda zovem ginica. Kako se ti osjecas? Vidim 6DPO,ima kakvih znakova? ☺️
Ja ti iskreno želim ono što si sama želiš.. a potajno se nadam čudu ❤
Mene dva dana već ubijaju grudi.. tople su i pomalo nabrekle.. sve kontam za taj simptom je prerano..
Bome bilo bi cudo da se mora upisat negdje 😂😂 sto se grudi tice,one su meni iskljucivo bile pokazatelj da je doslo do O i one ce najcesce i pokazati kod vecine zena da je progesteron u porastu sto je dobro,znaci da je lijepa ovulacija bila 👌🏻 Drzim fige da bude neki lijepi plusic 🙈 ne znam jesi spominjala ili ne a ja ne mogu iskopat iz memorije..koju dijagnozu spermia ti ima muz?
Hope nadam se da ce me svejedno primiti iako imam samo taj za hormone..a tsh, vec sam bila rekla, meni je bio 2,97… 😒😒😒
Nisam isla vaditi to za progesteron i t3 t4 posto mi je spec.rekla da budem isla ako bude trebalo..iako je znala da imam uzv stitnjace.. ni ona i ni dr.sto me narucila na uzv, nisu mi napomenule da moram i to vaditi 🤷🏼♀️ sve cu znati sutra popodne…ako me bude primila ili ne
Ma da to je meni sve ulazilo u hormonski status da se vidi jel bas sve sve s tim okej i ispalo je da je. Drzim fige da te prime. A progic odes izvaditi kad budes znala da si 7DPO za pocetak,a za MPO postupak te salju vadit bas 21DC bez obzira jel bila O ili ne jer i po tome mogu valjda dokuciti kvalitetu svega 🤷♀️
Ja sam vec u mpo, bar mislim? 😂😂 ne obavljam nista kod svoje gin nego sve u OB kod spec.humane reprodukcije, zato mislim da je to MPO…
I kazem, vadili smo spermiogram, hormone i papu koji je pokazao cin1 ali kad mi je napravila kolposkopiju, rekla je da nema promjena, da je sve super i da papa test zna pokazat i najmanju promjenu a kolposkopija je tu bas zbog toga da se vidi da li je stvarno doslo do promjena ili ne… ali eto, moram ponoviti papu u 11.mj (posto mora proc bar 6 mj).. vjv.mi je bio pao imunitet…pa zato je test dva puta pokazao cin 1…
I za prog.cu cekat kada mi ona kaze da ga vadim, da budem sigurna da je tocan datum..
Ahaaa ako si vec kod doktora humane onda da onda ste ajmo rec krocili u MPO vode. Budete vidli kad se sve ocisti jel cete dobiti uputnicu za vadenje markera i krvnih grupa,to se isto radi prije nego se ulazi u sam postupak. Nadam se da nece doci do toga,ali i da dode niste ni prvi ni zadnji 🙈
Kuzim da, markere nisam nikad vadila, to isto obicno preko krvi ili? A krvnu grupu vec imamo 😀
Ahh da..vidjet cemo kako ce ici sve to dalje.. i danas me jako boli glava..jaaako dugo mi nije bilo tako da dva dana za redom me boli…nadam se da je zbog kise sto non stop pada kod nas 😫😫
Sretno danas 🥰 odmah nam javi cim ti dodu nalazi 😁
Ma da sve ti je preko krvi ti se markeri na hiv,hepatitis i ostala cudesa rade prije kretanja u sami postupak pa eto da znas sto te jos od nalaza ceka ☺️ Ma ako doktor pusti uputnicu sutra ujutro vadim tek HCG tako da cemo znat potvrdenu nulu tek sutra 😂😂😂
Hope,
Hvala ti na savjetima. Spermio ce raditi ili sad kad se vratimo ili iduci put kad bude dolazio. Do sada nije imao problema, ima dijete iz predhodnog braka, ali opet moramo provjeriti. Nije da sam toliko opterecena potomstvom, ali ako ne moze prirodno voljela bih to znati na vrijeme. Sto se tice mene, receno mi je da je sve ok.
Javi nam rezultate bete, vjerujem u cuda. ❤️
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Kambiana,
Drzim ti fige, jos uvijek ima vremena da se pokaze ➕.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Kambiana sutra ujutru pišni neki bolji testić, štapić ili pločicu, nekako ih ja lično preferiram. Mada i tračice od 10mlu su se pokazala super.
Hope taj tvoj umor i spavanje su mi sumnjivi, mirišu na nešto lepo. 👍💪🤞 pišni jedan pre vadjenja krvi 😉 utoli nam znatiželju
Meni je danas 15.dc, piskim tracice od 12.dc. O ni na vidiku. Prosli put je bila 18.dc 🤞 u fazi smo hopsanja. Jedva cekam tu dinamičniju fazu odbrojavanja, iščekivanja, znatiželje.
👠 29g 👞 45g
👶 2017.g
▶️06.'21.
Bok curke 🥰 bila sam se malo kanula sa formuma jer nisam psihicki bila ok, nakupilo se svega a i covid nas je posjetio pa iskreno nisam bila za nista.
Čestitke na plusicima vidim da ih ima dosta 🥰
Hope tebi zelim da sto prije rijesis ovu zavrzlamu u kojoj si i drzim ti 🤞🏻 da bude sve ok. Malo sam prolistala i vidjela da ne zelis da bude T s obzirom na MM spermiogram pa eto nadam se da nije, a ako i je zelim da sve bude ok 🤞🏻
Curke mi u 10 mj ponavljamo spermio i imam par pitanja ako netko zna odgovoriti na njih jer guglajuci nisam nista nasla 😕 1. Da li se mora ponavljati sperimio u istom lanaratoriju (mi smo u Petrovoj prvi radili) ili mozemo i negdi privatno (moram biti plan B jer je mog muza tesko nagovoriti da ode po uputnicu 🤦🏻♀️)
2. Da li ce to biti dovoljno cekanja nakon covida (od 2.9je bio pozitivan ,11 izaso iz izolacije nema nikakvih poteskoca hvala bogu a i pio je cijelo vrijeme Proferlit)
Nismo uopce radili na bebi cijeli ovaj mj tako da nemam sta ni iscekivat, a i nekako si mislim da cemo mi morati u MPO vode jer prvi spermio bas nije bio dobar i na to me je upozorio ginekolog
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Neka muž nazove doktora da mu pusti uputnicu..ne mora ići u ordinaciju.. ili mail nek pošalje..
A na ostatak pitanja ne znam odgovor.. javiti će se cure koje znaju..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Hope
……….
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Evo me evo meee. Moram do ljekarne ic podic duphaston. Rekla sam doktoru otvoreno da se ne osjecam T, da ne mislim da je ovo T i da trenutno u ovoj fazi to ni ne zelim da mi pusti nesto za poticanje M pa mi je dso to i rekao ako ne procurim nakon uzimanja toga najkasnije 2 tjedna obavezno k njemu na pregled da ponovno napravi uzv i prema stanju me uputi dalje nekome ako bude potrebno tako da.. idem po taj dufic prvi put u zivotu pa da probam i to 😂😂😂
NanaJ sto se tvoje situacije tice,pozeljno je uvijek ponoviti spermio iskljucivo di je raden prvi put za usporedbu iako mozete i privatno cisto zato sto postoje razlike od labosa do labosa pa to bas nije preporucljivo osobito ako su neke teze dijagnoze. Moj muz ti je u 4.mj prebolio coronu tako da nece ga zezati ako je zavrsio sa samoizolacijom ali budite spremni da moze imati nekakav utjecaj pogotovo ako je imao visoku temperaturu recimo. Nazalost jos nisu valjda istrazili koliko korona moze utjecat na spermice,ali drzim fige da se popravi dijagnoza ☺️🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji