..i zar on ne može vidjeti kad je O otprilike bila? Ja sam čitala da endometrij zna biti tako deblji u ciklusu kad izostane O i M. Al valjd on zna.
Bila je O,zuto tijelo je vidljivo al je zajebano sto po njemu ne moze vidjeti kada je bila O ni izbliza jer endo ne pokazuje znakove skorog ljustenja kako mi je jednom po tockicama znao rec tocno u dan kad cu procuriti,sada to nije mogao rec. I nisam pratila nista kad sam FF i bazalnu stavila na pauzu zbog GO,a trakice otisle u mirovinu 😂😂😂
a jesi imala plodnu sluz? nekakve bolove da ti je prošlo kroz glavu da bi mogla bit O?
Posto sam pulsiranje i cukanja imala maltene skoro svaki drugi dan na to se ne mogu osloniti,a vodenasti iscjedak je isto jaaaako dugo trajao,egg imam rijetko kad pa mi on nije pokazatelj ovulacije i tak..veselo 😂
a jbga, nemam više pitanja😂😂😂 Bog ti pomogao😂😁
👩33g
👨42g
👦4g
..i zar on ne može vidjeti kad je O otprilike bila? Ja sam čitala da endometrij zna biti tako deblji u ciklusu kad izostane O i M. Al valjd on zna.
Bila je O,zuto tijelo je vidljivo al je zajebano sto po njemu ne moze vidjeti kada je bila O ni izbliza jer endo ne pokazuje znakove skorog ljustenja kako mi je jednom po tockicama znao rec tocno u dan kad cu procuriti,sada to nije mogao rec. I nisam pratila nista kad sam FF i bazalnu stavila na pauzu zbog GO,a trakice otisle u mirovinu 😂😂😂
a jesi imala plodnu sluz? nekakve bolove da ti je prošlo kroz glavu da bi mogla bit O?
Posto sam pulsiranje i cukanja imala maltene skoro svaki drugi dan na to se ne mogu osloniti,a vodenasti iscjedak je isto jaaaako dugo trajao,egg imam rijetko kad pa mi on nije pokazatelj ovulacije i tak..veselo 😂
a jbga, nemam više pitanja😂😂😂 Bog ti pomogao😂😁
Ma i Bog je digao ruke od mene cini mi se po svemu ovome danas 😂😂😂😂
https://ibb.co/QYMJ5vb
Cure, tko ima volje i znanja nek baci pogled na spermiogram, ja se ne kuzim 🙈🙈
Jebeno! Sta bi ja dala da moj ima ovakav nalaz. Mozda cisto da mu uzmes malo fertil upa da ih vitalizira da budu napucani snagom inace je super spermio 👌🏻💪🏻🥳🥳🥳
kiki13 evo od MM.. ista dijagnoza
https://ibb.co/sggzjxC
Rasturili! Ja sam ljubomorna ☹️ Mada je moj po brojnosti nadmasio sve vas,al zato su spori i loseg oblika hahaha 😂 Jedina je zamjerka sto nisu ocijenili vitalnost,al hajde,na ovom spermio to nema smisla ni gledat kad rasturate sa ostalim 🥳🥳🥳🥳👌🏻
Ja obavila briseve po naređenju hope, 😂😂 u petak nalazi.😂😁 Kod mog privatnika samo 100 kn, pa eto da znate da nisu svugdje paprene cijene.
Pitala ga za smeđarenje, naravno da je zaključio da je povezano sa O. I pitao me što radim briseve, da li planiram na mpo, rekoh zasad ne, al et hoću da ih radim. Čuj što.😁😂
E vjerujem da je danas O, da li je kasno pokrit večeras? Mogla bi ja i sada, ali posvađani smo😂😂 Ev ga sjedi 1,5m od mene, umjesto da skida gaće😂😆 a on ode popodne radit. Ovaj ciklus opisujem. Jebajga. Al zato držim vama fige.😊
Cuj na dan same O nije kasno s odnosima 😂😂😂 btw ne znam zasto me ne sokira sto je izjavio da je smedarenje povezano sa O mislim evo..sok sok i vjeverica 😱🤭🤣
Činjenica je da on ništa ne može vidjeti.. no, debljina endo zvuči obećavajuće..
🤞🤞 da čim prije dode ponedjeljak i da ideš na tu betu i bude bezobrazno pozitivna ❤❤
Ne moze jer nitko ne zna kad je bila O. Da sam ulovila ista i pratila sve bi bilo jasnije ovak Boga pitaj sta i kako. Bitno je da smo napravili dalje jedan korak,sve nalaze cemo skupit i ona cekat ponavljanje spermia. Cak sam iznenadujuce mirna na ishod pregleda,a mozda je samo sok od svega sto je rekao i vidio na uzv. Evo ne znam,pitaj me sutra kako sam 😂
Hope ovo zvuči obećavajuće 😍😍😍a i da nije T ogroman je korak za naprijed i neke pozitivne vijesti. Ja bi popišala 10 testova već 🤣🤣🤣🤣🤣🤦
Lavica nadam se da je i kod tebe nesto u igri 😍
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Bok cure! Evo da se i ja javim. Pratim ovu temu vec 10 mjeseci i vec sam se 100 puta mislila prikljucit ali nikako. Mislim da je vrijeme jer cu inace izludit cekajuci ovulaciju pa da barem mogu komentirat vase plusice koji su se zaredali.
Hopenadam se da ces ti bit jedna od onih zena koje su cekale neke pretrage i neocekivano zatrudnile iako su im doktori rekli da s takvim nalazom nisu velike sanse. Zasluzila si napokon dijelit savjete na boljoj temi 😃
Budemo sve znali do ponedjeljka. Kako god bilo,napredak se jucer napravio 🙈 dobrodosla i sretno u lovu na ovulacije i plusic! 💪🏻
Hope ovo zvuči obećavajuće 😍😍😍a i da nije T ogroman je korak za naprijed i neke pozitivne vijesti. Ja bi popišala 10 testova već 🤣🤣🤣🤣🤣🤦
Lavica nadam se da je i kod tebe nesto u igri 😍
Joj e bilo je velikog pomaka jucer definitivno i to je ono sto me drzi normalnom. Mada..s druge strane cekam do ponedjeljka,ne trosi mi se iskreno novac na testove ni nista kad sam baksuz za izabrati neki koji je ispravan. A i viroza me neka scepala,jutros me u pola 5 strasna mucnina probudila,dezurala sam na wc skoljki 10min i nista od toga,samo sam proljev dobila gratis i malo je kao bolje al to nije to 🤦♀️ U svakom slucaju ili cu procuriti ili necu i onda cemo biti svi zajedno pametniji 😂
Hopeee držim najveće 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Da procurim? I ja vec zadnjih tjedan dana da krene 😂😂😂
Neeee ženoooo nego da bude ono što svim ❤❤❤❤ želiš.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Sortiraj odgovore
Najstariji