Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simba
    16. Rujan 2021. 12:42

Ja obavila briseve po naređenju hope, 😂😂 u petak nalazi.😂😁 Kod mog privatnika samo 100 kn, pa eto da znate da nisu svugdje paprene cijene.
    Pitala ga za smeđarenje, naravno da je zaključio da je povezano sa O. I pitao me što radim briseve, da li planiram na mpo, rekoh zasad ne, al et hoću da ih radim. Čuj što.😁😂
    E vjerujem da je danas O, da li je kasno pokrit večeras? Mogla bi ja i sada, ali posvađani smo😂😂 Ev ga sjedi 1,5m od mene, umjesto da skida gaće😂😆 a on ode popodne radit. Ovaj ciklus opisujem. Jebajga. Al zato držim vama fige.😊

👩33g
    👨42g
    👦4g

Zoe🌸
    16. Rujan 2021. 14:28

Hope cekamo pregled🥰🍀 test je bas 🤯🤯
    Jere ma sigurno si rijesila ureu ovaj put, nema sumnje😊
    Simba 🤣🤣🤣 a mogli ste i posvadjani jedan brzinski prije posla🙊

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Zoe🌸
    16. Rujan 2021. 14:29

Sto se tice briseva, ja sam kod socijalne radila briseve, jedino sam ih morala sama odnijeti na HZJZ, al nalaz dobila za 2 dana

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

Joli 🌟
    16. Rujan 2021. 14:48

Simba ja sama briseve platila 500 kn, sada ih ponavljam preko HZZO-a, kod nas nema nigdje jeftinije... Užasno skupo, a plaćam zdravstveno... 😤😤 Trebali ste proglasiti primirje.. JS živi 24 sata, pa nije valjda kasno 🤞🤞
    Zoe i ja vjerujem da hoće vrijeme je... 🍀

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Zoe🌸
    16. Rujan 2021. 17:09

Lavica dugo nisam vidjela bolji spermiogram🙊
    Kiki ovo je isto super🥰

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

maybenewmom
    16. Rujan 2021. 17:15

Heyyy curke čestitke na ++++++++. HOPEEE čekam kao na iglama da  nam se javiš 🥰🥰🥰🥰. Ostale curke nadam se da ste ok. Kod mene jos haos nista ne stižem. Danas sam počela s lh trakicama za ovaj mjesec https://ibb.co/c8KGYjJ rezultati od danas treba još koji dan 😀. Bazalna je još na pauzi zbog posla nemam nikakav normalan san 🤣🤣🤣🤣🤣. Možem me staviti na listu za 2.10. 😘😘😘😘😘

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Zoe🌸
    16. Rujan 2021. 17:32

Kiki vidim da je vitalnost i pokretljivost malo granicno, ali ovo je super nalaz s kojim ces ostat trudna kad tad. Tako da se ne brini🥰
    Ako za svaki slucaj zelis ubacit neki dodatak prehrani, imas bas dodatke za to, fertil up, profertil, takodjer dobre rezultate daju tribestan sopharma i crna maca. 😊 pa vidi sta ti je isplativije, to mu sigurno nece odmoci

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

Zoe🌸
    16. Rujan 2021. 17:40

Takodjer cure hvale smjesu od meda i oraha, pa mozete i to probat😊

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

Garawa¤
    16. Rujan 2021. 18:40

kiki13

https://ibb.co/QYMJ5vb
    Cure, tko ima volje i znanja nek baci pogled na spermiogram, ja se ne kuzim 🙈🙈

Topčina 🥳🥳🥳🥧

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

☯️
    16. Rujan 2021. 19:30

Nalazi su uredni 😂😂
    Evo me s pregleda pa da vam se javim. Prvo smo 5min raspravljali o muzevom spermiogramu i rekao da pokusamo popravit pa ponovit al s ovim nalazim zadovoljavamo samo vantjelesnu metodu MPO. Ako popravimo spermio onda cemo moc i na inseminaciju kao 😂 pita kako su ciklusi reko koma. Zadnju sam M dobila 25.7 od proslog tjedna smeckasto nalazim tu i tamo i u dva navrata samo svjeza krv od cega jednom poslije spolnog odnosa. Kaze skidaj se da pogledamo. Okej,turne on sondu gleda sve,kaze endometrij je 17mm jako debelo,ne izgleda ni da ces dobiti niti da neces ali vise mi je da M nece jos. Ovulacija je bila,vidim nesto crno sitno ali necu tvrditi da je T jer moze biti i ne mora. Kaze pricekaj do ponedjeljka ako ne dobijes M saljem ti uputnicu za betu da vidimo. Sve nalaze mi je isprintao i kaze ako dode M s ovime otidi u bolnicu ginekolog ce pogledat i dat ce ti odmah u ovom ciklusu termin za HSG i imamo svu dokumentaciju za MPO. Pricekat cemo jos spermio ponovljeni i onda vidjeti dalje. To je ukratko to. Ni on ne bi nista tvrdio sa sigurnoscu al do ponedjeljka cekam i kaze ne radi testove kolko god je tesko psihicki ti moze samo produljiti agoniju 😂 zadovoljna sam s pregledom,napravila sam veeeeliki korak,ovulacija je bila dok nisam pratila to mi je bitno i sad idemo dan po dan 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.