Činjenica je da on ništa ne može vidjeti.. no, debljina endo zvuči obećavajuće..
🤞🤞 da čim prije dode ponedjeljak i da ideš na tu betu i bude bezobrazno pozitivna ❤❤
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Nalazi su uredni 😂😂
Evo me s pregleda pa da vam se javim. Prvo smo 5min raspravljali o muzevom spermiogramu i rekao da pokusamo popravit pa ponovit al s ovim nalazim zadovoljavamo samo vantjelesnu metodu MPO. Ako popravimo spermio onda cemo moc i na inseminaciju kao 😂 pita kako su ciklusi reko koma. Zadnju sam M dobila 25.7 od proslog tjedna smeckasto nalazim tu i tamo i u dva navrata samo svjeza krv od cega jednom poslije spolnog odnosa. Kaze skidaj se da pogledamo. Okej,turne on sondu gleda sve,kaze endometrij je 17mm jako debelo,ne izgleda ni da ces dobiti niti da neces ali vise mi je da M nece jos. Ovulacija je bila,vidim nesto crno sitno ali necu tvrditi da je T jer moze biti i ne mora. Kaze pricekaj do ponedjeljka ako ne dobijes M saljem ti uputnicu za betu da vidimo. Sve nalaze mi je isprintao i kaze ako dode M s ovime otidi u bolnicu ginekolog ce pogledat i dat ce ti odmah u ovom ciklusu termin za HSG i imamo svu dokumentaciju za MPO. Pricekat cemo jos spermio ponovljeni i onda vidjeti dalje. To je ukratko to. Ni on ne bi nista tvrdio sa sigurnoscu al do ponedjeljka cekam i kaze ne radi testove kolko god je tesko psihicki ti moze samo produljiti agoniju 😂 zadovoljna sam s pregledom,napravila sam veeeeliki korak,ovulacija je bila dok nisam pratila to mi je bitno i sad idemo dan po dan 😎
😮😮 ostade bez teksta😂 čekaj čekaj, jesil ti ovaj mj imala kakvu plodnu sluz? kada?
👩33g
👨42g
👦4g
..i zar on ne može vidjeti kad je O otprilike bila? Ja sam čitala da endometrij zna biti tako deblji u ciklusu kad izostane O i M. Al valjd on zna.
👩33g
👨42g
👦4g
..i zar on ne može vidjeti kad je O otprilike bila? Ja sam čitala da endometrij zna biti tako deblji u ciklusu kad izostane O i M. Al valjd on zna.
Bila je O,zuto tijelo je vidljivo al je zajebano sto po njemu ne moze vidjeti kada je bila O ni izbliza jer endo ne pokazuje znakove skorog ljustenja kako mi je jednom po tockicama znao rec tocno u dan kad cu procuriti,sada to nije mogao rec. I nisam pratila nista kad sam FF i bazalnu stavila na pauzu zbog GO,a trakice otisle u mirovinu 😂😂😂
Hope daj pisaj testove, idi vadi betu, kak mozes bit tak mirna🤣
Ja bi nakon onog neispravnog testa popisala bar 3 jos haha
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Hopeee držim najveće 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Hope daj pisaj testove, idi vadi betu, kak mozes bit tak mirna🤣
Ja bi nakon onog neispravnog testa popisala bar 3 jos haha
Mislim da smo svi vidli kako zavrsava kupovina mojih testova,imas post tu negdje danas ujutro 😂😂😂😂
Hopeee držim najveće 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Da procurim? I ja vec zadnjih tjedan dana da krene 😂😂😂
Bila je O,zuto tijelo je vidljivo al je zajebano sto po njemu ne moze vidjeti kada je bila O ni izbliza jer endo ne pokazuje znakove skorog ljustenja kako mi je jednom po tockicama znao rec tocno u dan kad cu procuriti,sada to nije mogao rec. I nisam pratila nista kad sam FF i bazalnu stavila na pauzu zbog GO,a trakice otisle u mirovinu 😂😂😂
a jesi imala plodnu sluz? nekakve bolove da ti je prošlo kroz glavu da bi mogla bit O?
👩33g
👨42g
👦4g
a jesi imala plodnu sluz? nekakve bolove da ti je prošlo kroz glavu da bi mogla bit O?
Posto sam pulsiranje i cukanja imala maltene skoro svaki drugi dan na to se ne mogu osloniti,a vodenasti iscjedak je isto jaaaako dugo trajao,egg imam rijetko kad pa mi on nije pokazatelj ovulacije i tak..veselo 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji