Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Visibaba07
    15. Rujan 2021. 10:36

Hvala cure,divne ste..
    Lijepo je kad vas netko razumije i vidite da niste sama u "borbi"...
    🍀🍀🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

simba
    15. Rujan 2021. 10:55

Garawa

Hopeimam zadatak za tebe 😂😂
    Daj obrati pažnju.. pošto znam da i TM kao i moj pije fertil up..
    Na "punjenje" .. sinoć sam skontla da su mu mošnje 🙈 punije nego inače.. kao da je apstinencija bila duža od 24 sata..
    Baš sam se ugodno iznenadila.. i mislim si.. jel moguće da je vec nakon par dana nešto se po tom pitanju pokrenulo..
    Nadam se da si me skontala na što mislim..
    🤦‍♀️🤦‍♀️

😂😂 zbilja je dobro da je ovo anoniman forum😁😂  moj to ne pije, a "punoća" varira. Možda to ima veze i sa apstinencijom i dužinom predigre, ako me razumiješ😁😂

👩33g
    👨42g
    👦4g

Garawa¤
    15. Rujan 2021. 11:07

simba

Garawa

Hopeimam zadatak za tebe 😂😂
    Daj obrati pažnju.. pošto znam da i TM kao i moj pije fertil up..
    Na "punjenje" .. sinoć sam skontla da su mu mošnje 🙈 punije nego inače.. kao da je apstinencija bila duža od 24 sata..
    Baš sam se ugodno iznenadila.. i mislim si.. jel moguće da je vec nakon par dana nešto se po tom pitanju pokrenulo..
    Nadam se da si me skontala na što mislim..
    🤦‍♀️🤦‍♀️

😂😂 zbilja je dobro da je ovo anoniman forum😁😂 moj to ne pije, a "punoća" varira. Možda to ima veze i sa apstinencijom i dužinom predigre, ako me razumiješ😁😂

Generalno.. cca dva dana da se vrate u normalu.. onak..da ima punoće.. sinoć mi je bilo čudno jer nije prošlo ni 24 sata.. 
    A predigra sinoć 0 bodova.. hahah došli s puta strgani.. ništa lijevo desno .. obavi što imaš i krpe 🙈🙈😂😂😂
    Baš smo romantični 🤦‍♀️🤦‍♀️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    15. Rujan 2021. 13:14

Ovo je već pozitivan test.. peak navečer vjerojatno.. ovisi da li će kod tebe biti uopće tamnija testna od kontrolne posto je ovo prvi puta da ih koristiš.. 
    Nešto nisi u premom dobro stavila.. pa pokazuje low

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

simba
    15. Rujan 2021. 14:09

nes,
    hm, te trakice su malo problematične, a pošto ih koristiš prvi put, ne znaš kako reagiraju kod tebe. Kod mene su uvijek tamnije i kod par drugih cura koje su bile na temi, a kad je pik, bude jače od kontrolne. Napravi večeraš jednu i sutra, prekosutra svakako. Mislim da će ti još potamnit jače. Nekako ne vjerujem da će O prije minimalno 24-36h. Ali to je moje mišljenje. Vidjet ćemo večeras i sutra trakicu.

👩33g
    👨42g
    👦4g

• molypoly
    15. Rujan 2021. 15:48

Manje vise sve ste u fazi hopsanja, sto je extra 🤣😂
    A ja sam opet upala u bed. Igrom slucaja jedan dr mi je rekao da proverim AMH, na sta sam se ja prepala. Kaze da za moje godine nije normalan tako mali estrogen! Jel ga koja od vas vadila i kakvi su joj nalazi? 

👠 29g 👞 45g
    👶 2017.g
    ▶️06.'21.

simba
    15. Rujan 2021. 17:04

ekipa! u dilemi sam. Sutra radim briseve, a danas imam obilnu plodnu sluz. Znači O je uskoro. Nemam pojma da li se smije sexati ili ne? ako preskocim večeras, pa obavim sutra, bojim se da je prekasno😒

👩33g
    👨42g
    👦4g

Atina25
    15. Rujan 2021. 17:15

Simba mozes se seksati nije frka za briseve bar meni ginić nije nista spominjao

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Garawa¤
    15. Rujan 2021. 18:50

Prati dok ne padne.. 
    https://ibb.co/YkNP71F ovako.. i onda više ne moraš.. 
    🤞 da ti ne trebaju idući ciklus 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    15. Rujan 2021. 18:52

Lavica168

kiki13

Lavica168

Simba ni meni nije moja gin.nista spomenula, tako da samo dajte 🥳
    Iii opet ja, sad gledam trakice sa aliexpressa.. da li mi koja od vas moze slikati te trakice i ako nije problem, koji je prodavatelj? Nebi htjela naruciti pa da ne stignu na vrijeme ili da posalju one za trudnocu… znaci, treba mi tocan naziv i tocan prodavac 😆

https://www.ebay.com/itm/150352513574?_ul=HR
    Ja sam te bila narucila, dosle su za 2-3 tjedna. Neznam kako ide sad s posiljkama iz UK.. a cini mi se da cijena bude vise manje ko od betty s njuskala tako da cu sljedeci put od nje da dodu brze 🤔

Steta, ne koristim e bay..
    Te zelene ne mogu naci na ali.. samo rozi a nemam pojma koja je osjetljivost 🤷🏼‍♀️

Mislim da su roza manje osjetljive.   Neka me netko ispravi ako griješim.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.