Ćao cure, evo mene opet 😂 prenosi pucali haha, imam jedno pitanje za sve koje mjerite BT. Koja vam je maksimalna BT bila?
ČESTITKE na plusićimaaa otvarate sezonu haha.
Svim curama lijep pozdrav 🥰🥰
36.97 max.. zašto te to zanima?Hope i Garawa, počela sam kampanjski mjeriti i piškila LH trakice sa kojima sam mašila pik 🙄 jer je očito izbjegao u 12h dok nisam piškila haha. A ovo je moj graf ovaj ciklus https://ibb.co/z5XsSPR pa da usporedim jer mi prošli nije prelazio 36,9
Sumnjiva si ti.. 5DPO a toliko visoka tempica. Cekam cekam jos tjedan dana pa da pisas 😂😂😂☺️
Curke… evo trakice 17dc, 18dc i danas 19dc..
https://ibb.co/9vypsYb
E sad,ili trebas osjetljivije ili cekamo pik i dalje 😂😂
I kako ga vi cure koristite..oralno, ispod pazuha ili? Tj kako mislite da je najbolje
Mislim da ima u ljekarnama samo naglasi da imaju 2 decimale jer ce inace dat s jednom,a to ono,kod nekih ne pali jer ne skace uvijek jako tempica iz ciklusa u ciklus. Ja mjerila svako jutro u isto vrijeme turnula toplomjer pod jezicinu i cekala dok zazvoni 😂😂😂
Super, hvala, bas cu pitati… i kako se prati ta temperatura, kad pocinje rast temp.znaci da je vec prosla O ili?
Ja mislim da O jos uvijek nije bila ali, kako da znam to sa sigurnoscu.. imam jos ja mislim 3-4 testica pa eto..piskit cu jos tih par puta i gotovo 🤷🏼♀️ osjetljivije znaci tipa 10-20mlu?
Ma da,ove 25 su ti mozda previse ako ne pokazu pik a sad si u danima oko ovulacije 🙈 temperaturu moras svaki dan u fiksno vrijeme mjeriti s tim da se tolerira +/- pola sata. Tipa odredis 7 ujutro i dozvoljeno ti je odstupanje izmedu 6:30 i 7:30 u tom periodu aplikacija nece nista naprvaiti i nece utjecati na izracun. Imas aplikaciju Fertility Friend pa si skini ☺️
Obicno temp tik pred O padne i kad bude O,krene rasti i najmanje 3 dana mora biti u porastu da bi se O potvrdila,a temp i uzv su najsigurniji znak da je doslo do O
I kako ga vi cure koristite..oralno, ispod pazuha ili? Tj kako mislite da je najbolje
Mislim da ima u ljekarnama samo naglasi da imaju 2 decimale jer ce inace dat s jednom,a to ono,kod nekih ne pali jer ne skace uvijek jako tempica iz ciklusa u ciklus. Ja mjerila svako jutro u isto vrijeme turnula toplomjer pod jezicinu i cekala dok zazvoni 😂😂😂
Super, hvala, bas cu pitati… i kako se prati ta temperatura, kad pocinje rast temp.znaci da je vec prosla O ili?
Ja mislim da O jos uvijek nije bila ali, kako da znam to sa sigurnoscu.. imam jos ja mislim 3-4 testica pa eto..piskit cu jos tih par puta i gotovo 🤷🏼♀️ osjetljivije znaci tipa 10-20mlu?
Ma da,ove 25 su ti mozda previse ako ne pokazu pik a sad si u danima oko ovulacije 🙈 temperaturu moras svaki dan u fiksno vrijeme mjeriti s tim da se tolerira +/- pola sata. Tipa odredis 7 ujutro i dozvoljeno ti je odstupanje izmedu 6:30 i 7:30 u tom periodu aplikacija nece nista naprvaiti i nece utjecati na izracun. Imas aplikaciju Fertility Friend pa si skini ☺️
Ja mogu jedino u 4 i 30 mjeriti 😂😂😂 tad mi je budilica..
Ahh nista, probati cu vidjeti ako nadem trakice od 10mlu.. 20 mi se ipak cine onak "slicne".. mozda u dm u..muller.. 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Pa nema veze kad ju mjeris ja sam ti dala primjer. Ako se stalno tako budis onda neka ti to bude fiksno vrijeme mjerenja i obavezno bar 4 sata u komadu spavati prije mjerenja to je jako bitno ☺️🙈
Oralni, s odstupanjem pol sata gore,dolje.. nije komplicirano samo treba biti uporan..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ja mjerim preko godinu već.. nekako me umiri kada vidim taj skok i potvrdu O..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Lavica samo strpljivo, vidim da ti pise da ciklusi traju nekad i 36 dana sto znaci da mozes ovulirati 22,23 dan
Mozda nije do trakica nego jos nije bio pik😊
Ali svejedno ti naruci trakice jer je puno jeftinija opcija
Tako su i meni ciklusi setali, jedan mjesec ovulacija 15. dan, iduci 24. dan. Jedan mjesec ulovim pik s 3 trakice, a iduci s 30🤣
Sad se malo izreguliralo pa mi je lakse
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Laku noć cure..
Odoh bebu praviti 🙈🤞🤞😂😂
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞