Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ☯️
    14. Rujan 2021. 11:18

kambiana

Hope ☯️

kambiana

Hope ☯️

kambiana

Dobro jutro svim piškilicama.
    Gledam ovu lijepu listu, jesu li to datumi kad (ne) treba doć M?
    Ja bih isto na listu 😁🤞 samo nisam sigurna kad mi ne treba doć. Po aplikaciji mi kaže da će 18.9., a pik sam ulovila 6.9. Ciklus mi je 29 dana, po tome znači da će 20.9.?? Nisam pametna 🤷‍♀️ Aj vi recite šta mislite kad (ne)će

Sve ovisi o duljini lutealne faze. Ako je pik bio 6.9 (i opet pricamo o tome kako mislis pik,jesu bile crtice jednake ili je testna bila tamnija od kontrolne) idealno po skolskom bi trebala stici 22/23.9 😎

Ovo je bilo 5.9.
    https://ibb.co/d62mwCb

Ovo 6.9.
    https://ibb.co/ncy8fVD

Sad vidim da sam krivo rekla 🤦🏻‍♀️ pik je bio 5.9.

E istina..sad ako je doslo do O i ako racunamo po skolskoj lutealnu onda bi trebala doci 20/21.9. Tako da je aplikacija zapravo dobro izracunala…ali to samo ako se drzimo skolske lutealne faze i ako je doslo do ovulacije 😎

Aplikacija kaže 18.9. jer je zadnja M bila 20.8. a ciklus je 29 dana. Mislim da mi je ovaj ciklus samo duži, nepravilan. Inače nije. Imala sam sve simptome O tako da rekla bih da je bila.
    Kako bilo, neću vjerovat aplikaciji nego ću računat da će 21. tj da neće 🙈 ne želim računat ranije da se ne bi ponadala i bezveze trošila testove (valjda neću pokleknut 😂).
    Hvala Hope na pomoći

Ma ciklus ti ovisi iskljucivo o folikularnoj fazi,ona je jako podlozna stresu,vremenu,nacinu zivota itd. Tako da je sasvim ok s vremena na vrijeme da se javi blagi hormonski disbalans,vazno je da dolazi do ovulacije ☺️☺️

☯️
    14. Rujan 2021. 11:19

Visibaba07

https://ibb.co/smG9RnD

Hop hop netko ima pikiiic,cestitam i akcija ☺️😎🥳🥳🥳

• Ti4na
    14. Rujan 2021. 11:20

Pozdrav svima, 
    starim i novim članovima. Ja sam jedna od novih i krećem s mjerenjem ovulacije putem trakica. 
    Danas mi je 13-ti dan ciklusa koji su 29-30 dana, naručila sam trakice s interneta, nadam se da će stići, a možda mi je već i prekrasno pa ću početi sljedeći mjesec.... 
    Inače, jedan missed ab u 9-tom mjesecu i jedna biokemijska (nije sluzbeno potvrdena, ali sam imala 3 blago pozitivna testa i nakon 5 dana kasnjenja sam prokrvarila)... pokusavamo ponovno, vidjeti ćemo kako će biti. 
    Počela sam piti čajeve od vrkute i stolisnika, kao i myo-inozitol i moram reći da nisam nikad (tj. u zadnjih godinu dana koliko pratim) toliko sluzi koliko imam danas.
    Molim samo vaše mišljenje jer vidim da ste riznica znanja, da li se plodna sluz javlja neposredno prije ovulacije i da li danas nije kasno za akciju? :) 
    hvala svima i<3 

Lida 🍀
    14. Rujan 2021. 11:23

Jutro cure ♥️
    MissR cestitam 😍
    Bella svaka cast na upisanim plusicima, nisi pogriješila kad si preuzela 😁😁
    Niki cekamo testic 🤞🤞
    Kamilice ja sam strijelac  😜😂 
    Hope, Luna, i sve ostale cure... Puno vas pozdravljam i saljem trudnicke prasine 😁😁🤞🤞🤞

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Garawa¤
    14. Rujan 2021. 11:25

Visibaba07

Garawa

https://ibb.co/37Fd1kN kod mene pikće i ovaj popodne..
    🤣

Oprosti,dali je to neka aplikacija koja se može preuzeti na mobitel ? Hvala 🤗

Premom aplikacija.. odlična je.   Skini si na mob.

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Visibaba07
    14. Rujan 2021. 11:38

Garawa

Visibaba07

Garawa

https://ibb.co/37Fd1kN kod mene pikće i ovaj popodne..
    🤣

Oprosti,dali je to neka aplikacija koja se može preuzeti na mobitel ? Hvala 🤗

Premom aplikacija.. odlična je. Skini si na mob.

Skinula,super 👍 hvala

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    14. Rujan 2021. 11:39

Hope ☯️

Visibaba07

https://ibb.co/smG9RnD

Hop hop netko ima pikiiic,cestitam i akcija ☺️😎🥳🥳🥳

😍😍
    Jučer nismo pokrili 😓
    Ali nadoknaditi ćemo 🤣🤣

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Luna93
    14. Rujan 2021. 11:40

Lida, 
    Hvala 🍀, 
    Mozda ste i otvorile sezonu bebaa. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

marta96
    14. Rujan 2021. 11:58

Cure, ja sam sad zbunjena. 
    Jel nije inace kad je O pa je bol na tom jajniku, tj s te strane?
    Jer mene bole oba naizmjenično, jedino ako ovuliraju oba kod mene, ne znam 😂

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

☯️
    14. Rujan 2021. 12:19

Ti4na

Pozdrav svima,
    starim i novim članovima. Ja sam jedna od novih i krećem s mjerenjem ovulacije putem trakica.
    Danas mi je 13-ti dan ciklusa koji su 29-30 dana, naručila sam trakice s interneta, nadam se da će stići, a možda mi je već i prekrasno pa ću početi sljedeći mjesec….
    Inače, jedan missed ab u 9-tom mjesecu i jedna biokemijska (nije sluzbeno potvrdena, ali sam imala 3 blago pozitivna testa i nakon 5 dana kasnjenja sam prokrvarila)… pokusavamo ponovno, vidjeti ćemo kako će biti.
    Počela sam piti čajeve od vrkute i stolisnika, kao i myo-inozitol i moram reći da nisam nikad (tj. u zadnjih godinu dana koliko pratim) toliko sluzi koliko imam danas.
    Molim samo vaše mišljenje jer vidim da ste riznica znanja, da li se plodna sluz javlja neposredno prije ovulacije i da li danas nije kasno za akciju? :)
    hvala svima i&lt;3

Ovisi o kakvoj je sluzi rijec? Ako je vodenasta onda ti je to znak da si u plodnim danima,ako je kao bjelanjak rastezljiva i prozirna onda si tik negdje pred O,a ako je pak rastezljiva kao bjelanjak a vise bjelkasta to pak moze znaciti da je O u toku ili cak i zavrsila. Sve ovisi kakva ti je sluz i kakva inace bude jer ti ipak najbolje poznajes svoje tijelo ☺️☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.