Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simba
    14. Rujan 2021. 09:48

Lucky 🙏🏼👶🏼

Hope ☯️

Lucky 🙏🏼👶🏼

Bokic curke, ne znam koliko vas se mene sjeca jer vidim puno novih curki na listi, ali dosla sam vas samo malo pozdraviti i pozeliti srecu, plusicima cestitam, a svojim starim curama saljem 😘🍀 meni je vrijeme da predem na MPO temu

Luckyyyy pratimo se i tamo 😎😎

Nedaj Boze da ne prodemo sve teme 😂🙄

😂😂😂😂 lucky jesi radila još kakve pretrage? jel imaš kakvu dijagnozu osim što neće?😁😂 kako je krenula, možda ću i ja pakovat kofere i selit se na mpo temu😂

👩33g
    👨42g
    👦4g

marta96
    14. Rujan 2021. 10:00

Hope ☯️

marta96

https://ibb.co/W5rN7LW

Evo moje od nedjelje ujutro 🙆 bolovi i iscjedak jučer cijeli dan 🙏🤞

E sad me uputi..lovis pik ili loviiiis mogucu T sa LH trakicama? 🤭 jer ovo jos nije pik na njima,ali ti bolovi su dobar znak 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Lovim pik🤞 ali to sam radila u nedjelju popodne, jer je dan prije bila svijetlila, a pik je danas 🙆 imam  izražene, al kad već imam trakice provjerim 2 dana prije situaciju😂 ali imam bjelanjak od jučer i propadanja u jajnicima pa je to
    Držite 🤞🤞 i ja držim vama svima 🍀🍀

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

☯️
    14. Rujan 2021. 10:02

kiki13

Cure jel za sok od cikle mislite na onu vodu u tegli cikle ili ima bas neki jednako odvratni sok? 😂😂

Ima bas sok odvratluk okusa 😂😂😂😂 ma imas od enciana u konzumu i tak po trgovinama bas bas sok od cikle

☯️
    14. Rujan 2021. 10:02

marta96

Hope ☯️

marta96

https://ibb.co/W5rN7LW

Evo moje od nedjelje ujutro 🙆 bolovi i iscjedak jučer cijeli dan 🙏🤞

E sad me uputi..lovis pik ili loviiiis mogucu T sa LH trakicama? 🤭 jer ovo jos nije pik na njima,ali ti bolovi su dobar znak 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Lovim pik🤞 ali to sam radila u nedjelju popodne, jer je dan prije bila svijetlila, a pik je danas 🙆 imam izražene, al kad već imam trakice provjerim 2 dana prije situaciju😂 ali imam bjelanjak od jučer i propadanja u jajnicima pa je to
    Držite 🤞🤞 i ja držim vama svima 🍀🍀

Ako je pikic danas onda sutra/prekosutra O i hopsanje 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

kambiana
    14. Rujan 2021. 10:14

Hope ☯️

kambiana

Hope ☯️

kambiana

Dobro jutro svim piškilicama.
    Gledam ovu lijepu listu, jesu li to datumi kad (ne) treba doć M?
    Ja bih isto na listu 😁🤞 samo nisam sigurna kad mi ne treba doć. Po aplikaciji mi kaže da će 18.9., a pik sam ulovila 6.9. Ciklus mi je 29 dana, po tome znači da će 20.9.?? Nisam pametna 🤷‍♀️ Aj vi recite šta mislite kad (ne)će

Sve ovisi o duljini lutealne faze. Ako je pik bio 6.9 (i opet pricamo o tome kako mislis pik,jesu bile crtice jednake ili je testna bila tamnija od kontrolne) idealno po skolskom bi trebala stici 22/23.9 😎

Ovo je bilo 5.9.
    https://ibb.co/d62mwCb

Ovo 6.9.
    https://ibb.co/ncy8fVD

Sad vidim da sam krivo rekla 🤦🏻‍♀️ pik je bio 5.9.

E istina..sad ako je doslo do O i ako racunamo po skolskoj lutealnu onda bi trebala doci 20/21.9. Tako da je aplikacija zapravo dobro izracunala…ali to samo ako se drzimo skolske lutealne faze i ako je doslo do ovulacije 😎

Aplikacija kaže 18.9. jer je zadnja M bila 20.8. a ciklus je 29 dana. Mislim da mi je ovaj ciklus samo duži, nepravilan. Inače nije. Imala sam sve simptome O tako da rekla bih da je bila.
    Kako bilo, neću vjerovat aplikaciji nego ću računat da će 21. tj da neće 🙈 ne želim računat ranije da se ne bi ponadala i bezveze trošila testove (valjda neću pokleknut 😂).
    Hvala Hope na pomoći

👩26
    👨27
    🤞pokušavamo od 3/2021
    Ciklusi 29 dana
    Hashimoto hipertireoza - stabilno ✅

Visibaba07
    14. Rujan 2021. 10:37

Garawa

https://ibb.co/37Fd1kN kod mene pikće i ovaj popodne..
    🤣

Oprosti,dali je to neka aplikacija koja se može preuzeti na mobitel ? Hvala 🤗

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    14. Rujan 2021. 10:41

https://ibb.co/smG9RnD

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    14. Rujan 2021. 10:43

Meni danas stigle trakice,samo sam isprobala ali čini mi se da je ovo blizu piku 🤔 šta vi mislite..
    Kod mene je situacija specifična jer nisam dobila još prvu menstruaciju nakon spontanog u srpnju,ali eto bila sam znatiželjna pa sam piškila :)

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Kamilica ♡
    14. Rujan 2021. 10:51

Ja procitam 18 stranica, i potrudim se napisat roman, i svakoga spomenuti, a mene nitko ni ne pozdravi. Kao da sam nevidljiva......🙄😔
    Svi su ocito zaokupljeni sa sobom.🤷🏼‍♀️ 
    Nema veze, idem ja na plazu. Zelim svima lijep utorak, i sretno s piškenjem! 💗🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Luna93
    14. Rujan 2021. 11:09

Kamilice, 
    Nije tako, uvijek ti svi odgovorimo. Nisi se javljala, zato nismo pisali o tebi. Nije ovo grupa ogovaranja, da pisemo o nekome koga nema. 😂
    Budi aktivnija, i onda ces biti u fokusu tema. 😊

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.