Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ☯️
    14. Rujan 2021. 08:43

kambiana

Dobro jutro svim piškilicama.
    Gledam ovu lijepu listu, jesu li to datumi kad (ne) treba doć M?
    Ja bih isto na listu 😁🤞 samo nisam sigurna kad mi ne treba doć. Po aplikaciji mi kaže da će 18.9., a pik sam ulovila 6.9. Ciklus mi je 29 dana, po tome znači da će 20.9.?? Nisam pametna 🤷‍♀️ Aj vi recite šta mislite kad (ne)će

Sve ovisi o duljini lutealne faze. Ako je pik bio 6.9 (i opet pricamo o tome kako mislis pik,jesu bile crtice jednake ili je testna bila tamnija od kontrolne) idealno po skolskom bi trebala stici 22/23.9 😎

☯️
    14. Rujan 2021. 08:44

Lucky 🙏🏼👶🏼

Bokic curke, ne znam koliko vas se mene sjeca jer vidim puno novih curki na listi, ali dosla sam vas samo malo pozdraviti i pozeliti srecu, plusicima cestitam, a svojim starim curama saljem 😘🍀 meni je vrijeme da predem na MPO temu

Luckyyyy pratimo se i tamo 😎😎

☯️
    14. Rujan 2021. 08:45

Lavica168

I vec kad smo oko toga 😆 da li koja od vas pije ili jede ciklu i ima nuspojave, npr, tamnija stolica i da li mislite da je to normalno? 🤐

Za ciklu je to potpuno normalno, ako cak u mokraci vidis crvenu boju nemoj se prepast,to je samo cikla. Mogla bi jednu teglu danas kupit i natovit se njome,nisam dugo 🤣

☯️
    14. Rujan 2021. 08:46

Niki cekam jos tvoju potvrdu plusica tu posto danas ne treba doci da se veselimo jos jednoj bebi 🥰🥰🥰

kambiana
    14. Rujan 2021. 08:52

Hope ☯️

kambiana

Ja bih isto na listu 😁🤞 samo nisam sigurna kad mi ne treba doć. Po aplikaciji mi kaže da će 18.9., a pik sam ulovila 6.9. Ciklus mi je 29 dana, po tome znači da će 20.9.?? Nisam pametna 🤷‍♀️ Aj vi recite šta mislite kad (ne)će

Sve ovisi o duljini lutealne faze. Ako je pik bio 6.9 (i opet pricamo o tome kako mislis pik,jesu bile crtice jednake ili je testna bila tamnija od kontrolne) idealno po skolskom bi trebala stici 22/23.9 😎

Ovo je bilo 5.9.
    https://ibb.co/d62mwCb

Ovo 6.9.
    https://ibb.co/ncy8fVD

Sad vidim da sam krivo rekla 🤦🏻‍♀️ pik je bio 5.9. 

👩26
    👨27
    🤞pokušavamo od 3/2021
    Ciklusi 29 dana
    Hashimoto hipertireoza - stabilno ✅

marta96
    14. Rujan 2021. 09:03

https://ibb.co/W5rN7LW

Evo moje od nedjelje ujutro 🙆 bolovi i iscjedak jučer cijeli dan 🙏🤞

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

☯️
    14. Rujan 2021. 09:28

Lucky 🙏🏼👶🏼

Hope ☯️

Lavica168

I vec kad smo oko toga 😆 da li koja od vas pije ili jede ciklu i ima nuspojave, npr, tamnija stolica i da li mislite da je to normalno? 🤐

Za ciklu je to potpuno normalno, ako cak u mokraci vidis crvenu boju nemoj se prepast,to je samo cikla. Mogla bi jednu teglu danas kupit i natovit se njome,nisam dugo 🤣

Samo da ponovimo, cikla u tegli nema toliki ucinak kao 2 deci soka…znaaam da ti je sok bljak ali je bolja stvar. Cure, ja sam pila po 2 deci dnevno, nakon 3 dana stolica tamna, a mokraca isto rozasta tak da nemate brige, sve je to normalno 😉

Nema sanse. Rade popijem vrkutu i rujevinu i kapi i gynositol zajedno nego samo sok od cikle. Ali to se sok preporuca za endometrij,posto bar s tim (kuc kuc u drvo) nemam problema hvalim te Boze,drzat cu se ja samo plodova cikle 😂😂😂

☯️
    14. Rujan 2021. 09:28

Lucky 🙏🏼👶🏼

Hope ☯️

Lucky 🙏🏼👶🏼

Bokic curke, ne znam koliko vas se mene sjeca jer vidim puno novih curki na listi, ali dosla sam vas samo malo pozdraviti i pozeliti srecu, plusicima cestitam, a svojim starim curama saljem 😘🍀 meni je vrijeme da predem na MPO temu

Luckyyyy pratimo se i tamo 😎😎

Nedaj Boze da ne prodemo sve teme 😂🙄

Jos nismo sve prosle,fali jos jedna 🤣😎

☯️
    14. Rujan 2021. 09:30

kambiana

Hope ☯️

kambiana

Ovo je bilo 5.9.
    https://ibb.co/d62mwCb

Ovo 6.9.
    https://ibb.co/ncy8fVD

Sad vidim da sam krivo rekla 🤦🏻‍♀️ pik je bio 5.9.

E istina..sad ako je doslo do O i ako racunamo po skolskoj lutealnu onda bi trebala doci 20/21.9. Tako da je aplikacija zapravo dobro izracunala…ali to samo ako se drzimo skolske lutealne faze i ako je doslo do ovulacije 😎

☯️
    14. Rujan 2021. 09:32

marta96

https://ibb.co/W5rN7LW

Evo moje od nedjelje ujutro 🙆 bolovi i iscjedak jučer cijeli dan 🙏🤞

E sad me uputi..lovis pik ili loviiiis mogucu T sa LH trakicama? 🤭 jer ovo jos nije pik na njima,ali ti bolovi su dobar znak 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.