Lida,
Cekamo test. 🤞🏼
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Trudilice drage 💜🍀
Mene je trenutno stres pojeo, imam Previše obaveza i ništa ne stižem, evo taman vas čota. U pauzi na poslu... Nisam imala vremena pratiti vas i pročitala sam uadnjih par stranica samo....
Lida ako sam se u nešto uvjerila s pvim testovima to je da oza 11 dpo rijetko lažu.... Vidi se da je crta rozasta i tu je, samo mi ostaje držati ti 🤞 da tamni, ali za dva dana uzmi neki kvalitetniji test ako to ne dođe, đeni to je super Pregny, dođe 40ak kuna, roze crte jako točan....
Garawa, Simba i druge cure često vas se sjetim i uvijek se nadam da kad uđem da ću vidjeti vaše plusiće, i znam da skoro i hoću...
Hope savladat ćete vi to i ugledati svoj plusić, sada znate protiv čega se borite, a uz pripravke preporuča med i orahe dvije žlice dnevno i jednu tableticu cinka... Želim vam sreću o da uskoro ugledate bolji nalaz..
___
Što se tiče mene ja sam popila doksiciklin i sada čekam ponovljene briseve... Ako budu u redu odem na HSG pa ćemo vidjeti što dalje. Ta borba s ureoplazmom i druge životne situacije i obveze su me iscrpile, trebala sam predah... Nadam se da ću se u listopadu vratiti, ali do tada jednostavno trebam predah... nemojte mi zamjeriti što vas ne pratim, javim se tu i tamo, kako stignem... Na listu neću za sada, pa Bella, možeš me pomaknuti, ako se vratim ili kad se vratim javim datume
____
Sretno cure 🍀💜🍀💜🍀💜
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Ja imam jos 12 tracica pa cu ih piskiti jos ovaj mesec. Izvadila sam jutros est,prog,prol,fsh,tsh,t3,t4,ogtt sa 75 gluc na 60 i 120 min sa insulinom i gluc. Sva sam izbodena. Veceras nalazi, nadam se najboljem.
👠 29g 👞 45g
👶 2017.g
▶️06.'21.
Ja imam jos 12 tracica pa cu ih piskiti jos ovaj mesec. Izvadila sam jutros est,prog,prol,fsh,tsh,t3,t4,ogtt sa 75 gluc na 60 i 120 min sa insulinom i gluc. Sva sam izbodena. Veceras nalazi, nadam se najboljem.
🤞Sretno! Javi kako je proslo. 😊
Lida I tebi sretno 🤞🤰
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Pozdrav cure, eto me ..
[left]Kao prvo nazivcirala sam se jer su u ljekarni imali jedan jedini test za trudnoću - i to neki s kojim se prije nikad nisam susretala - Sure Check...ma reko daj sta das. Nije mi se dalo ic dalje trazit.
[/left]
[left]Ne znam ni jesam li ga ispravno napravila jer u upustvima ne pise da se stavi u urin u casu kao sto inace radim, nego da ide pod mlaz mokraće 3-5 sekundi. Ja sam ipak napravila po svom starom načinu jer mi se ne da vatat mokracu pod malom dok piskim. 🙈
[/left]
[left]Umocila ja taj vrsak, nista se ne pokazuje, nema uopce boje u kucici. Pa idem ja umocit jos na 3 sekunde da dignem boju bar. I pocelo se napokon dizat i prelijevat posvuda.😂🙈 Kontrolna se jasno vidi, testna dosta slabije. Evo ne znam. Piskila sam 3 sata prije toga i sigurno je 5. urin danas. Za ujutro nemam testa a druga sam smjena tako da necu vise testirat, barem do subote popodne. Naravno ako 😈 ne dode. Umocila sam odmah i LH da vidim sta kaze. Pik jaci nego prije O. 🙈 Znam da nista ne znaci, ali barem da nesto bude ➕ ko kuca .
[/left]
[left]Uglavnom, nisam nimalo zadovoljna. Mislim da se ponavlja scenarij od prije 2 mjeseca. 😭🙄 Jedino me tjesi sto nije prvi urin i sto najvjerojatnije nisam dobro napravila test.
[/left]
1. HCG https://ibb.co/tQDZYcq
2. LH https://ibb.co/88kYpHT
3. HCG nakon 30 min https://ibb.co/MkvNNvx
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Lida pa vidi se druga crtica iz aviona 😳 imas li neku drugu ljekarnu u blizini da kupis test pa probas opet ujutro? Možda bi s prvim urinom i nekim boljim testom bilo jasnije. 🤷🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Nemam nazalost. 🙄 Zivim u malom mjestu, jedna jedina ljekarna. Vidi se sad jako dobro kad se osusilo. 😁 Mozda sam ja predugo umakala, bas nejasno izgleda 🤔🤔
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Nemam nazalost. 🙄 Zivim u malom mjestu, jedna jedina ljekarna. Vidi se sad jako dobro kad se osusilo. 😁 Mozda sam ja predugo umakala, bas nejasno izgleda 🤔🤔
Pa nisi 5 minuta drzala 🤷🏼♀️😅 lh trakica ti je isto dobar znak. Citala sam da bude pozitivna, kao da je peak, u ranoj trudnoći. Imas li Muller, DM? 🤷🏼♀️
Ja na tvom bi mjestu nazvala ginekologa i naručila se za 2 tj i to je to. Trudna jesi. 😊 Iako mi svi volimo gledat testiće, nema smisla da trošiš dalje novce za testove i razbijaš glavu da li je dovoljno tamno i sl. Bit će kako bude. A vjerujem da će sve biti odlično. Budi pozitivna i čekaj prvi ultrazvuk. I budi vesela.😊😊
👩33g
👨42g
👦4g
Sortiraj odgovore
Najstariji