Lucky i meni tako izgleda.. sutra ponavljam.. i ujutro i navečer 🤭
A tvoja tempica bome.. čekamo taj CL , ali 99% mislim da si ovulirala 🥳🥳
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pine,Malala ,Emily.. sretno danas!!
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Jutro curke,sinoc vas nisam popratila,bila sam preumorna,a i nije mi se dalo 😂🙊🙈
Bella svaki doktor koji cuje da ga je onaj drugi preporucio mijenja nastup i daje sve od sebe da se pokaze u najboljem svjetlu,neka ste vi to rijesili,a jel ti rekao koji je folikul dominantniji,jel na lijevom ili desnom jajniku? Nije vazno koliko ih vidi nego ti je puuno vaznije koji je preuzeo dominaciju 🙈 sretno u vadenju preostalih nalaza al svejedno nemojte prepustiti sve slucaju i lijepo betonirajte to ako mozete 😎 kod mene ako i je impl pad onda je to bio dvodnevni jer je danas potonula jos vise 🤣🤣
Joli vidim kod tebe tempica u padu,vidjet cemo kroz par dana oces li pocrveniti ili mozda poduplati crtice na testu 😎🥳🥳
Garawa prerano ti je danas bilo za test nakon pada jucer,eventualno bi sutra onaj od 10miu nesto mogao pokazati,sad ili odmaraj od piskenja ili ako imas hrpu testica samo nastavi dalje mi se ne bunimo 😂🙈
Sto se tice nase Lucky 😂 ja uspijem sjebat FF,ona klomi i ciklus kao sto sam ja nekada davno,prenijela sam prokletstvo pred uredne ovulacije i proradivanje drugog jajnika na nju,zasluzila je da joj sve proradi 😂 nije tu u njenom ciklusu nista cudno,bila je nekvalitetna JS,folikul je puknuo i neka je,nije zakocio ostatak organizma i sad ce imati duplu ovulaciju,al po tempici izgleda da je sad desni bacio nesto van ijuju 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🙊🙈
Sve curke koje imaju preglede sretnooo!
Ja odoh na spremanje za posao,kod mene drugi dan tempica i padu,budim se sve umornija iako mi se ne spava nego sam sva nekakva troma i uz to me od jutros zgrabila zgaravica 🥶 aj odo na posao,nece me sigurno nitko od vas spremit pa se cujemo kasnije 🥳🥳🥳😎
Pine,Malala ,Emily.. sretno danas!!
Također, cure sretno!!!
Jutros mi je tempica pala, da padne i sutra i ništa od ovog ciklusa.
Sada moram skupiti hrabrost i otići do svog dr. Preko zdravstvenog i zatražiti uputnice za pretrage koje me poslao privatni, a medicinska je stroga i malo bezobrazna, pa doslovno skupljam snagu. 😂😅
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Joly znam da je prerano..ali tko ga šiša 🤭
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Hope ovaj umor koji spominjes,pa zgaravica... meni izgleda obećavajuće. Ja sam više simptoma imala na 5 i 6dpo nego sad. Držim 🤞 i bacam trudnicku prašinu da je to to🧚♀️
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jutro majne damen!
Antonela hvala ti za prasinu! Javljam se gin pocetkom tjedna da dogovorimo mozda kakav uzv ili klomifen jer vec 2 mj pijem terapiju za pcos pa se mozda sad malo sve smirilo kod mene pa da potaknemo jajnike na rad!
Bella drago mi je sto je pregled prosao ok. Je da doktori vole kad ih kolege pohvale. Nemam jos iskustva s tim uputnicama i pretragama po bolnicama ali mislim da ce ti vec neka od curka znati pa dati savijet
Garawa 9 dpo je rano moze tu svasta jos biti. pogotovo ako je ovo na 7 dpo bio impl pad
Tonia jel dosao nalaz brisa?
Lucky go girl 💪. Nek ova O urodi plodom 🤞. Dovoljno ste pokrili i ako ne akcijate danas. Evo i tebi malo 🧚♀️ 🤭
Pratim vas pa ću s vremena na vrijeme posipati prasinom pa da možete za par tjedana i vi neke nove cure isto tako ♥️
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Niki777 dobro došla.
Tonia pa gdje su zaštekali ti brisevi
Lucky značiii svaka čast na ovulaciji dva puta u jednom ciklusu
Antonela kako bi nam jedna trudnica mogla smetati, samo ti nama daj još malo prašine
Bella super da si zadovoljna pregledom, a ove 3 js zvuče baš obećavajuće
Garawa još je rano, stigne se pokazati crtica
Anchy još malo i terapijica gotova, jedva čekam da vidimo kaj će doktor reći
Hope trudnice naša, čekam tvoj testić sutraaa
Ostale curke pozdravljam vas
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.