Jutro svima! 🤗🌞
Niki di vam se zuri, niste se jos ni vjenčali, tek ti je 25.😅 Da je meni bar 25 uzivala bi s muzem bar jos 5 godina prije nego bi isla na bebu, ali eto meni skoro 40. 😩 Nema nista lose u tome zeljeti bebu sa 25, dapace, ali ja sam sa 25 htjela putovati, ici na koncerte, opijati se, izlaziti, a ne mijenjati pelene. I drago mi je da sam svoju mladost provela bez stresa i obaveza. Za djecu nije kasno ni sa 40. 😊 Nemojte me sad odmah napasti, to je samo moje mišljenje. I bismo sve iste. Lijepo je imati dijete, ali mladost i bezbrižnost ne moze ništa vratiti. Sve u svoje vrijeme.☺️
A ti Niki lijepo uzivaj na vlastitom vjenčanju, pjevaj, skaci, pleši, pij sampanjac, sve sto ne bi mogla da si trudna. 🥳Za djecu ima vremena. Sad su ti najbolje godine. Uživajte i opusti se.🤗
Maybenewmom bas mi je zao zbog M. Ne kloni duhom.💕💕
Zao mi je sto je Hope otisla. Nadam se samo privremeno. Falit ce puno. 💕
Želim vam svima lijep nastavak tjedna!🤗 Nadam se da je ovo zatisje pred buru. 🤞🤰🤰🤰🤰🤰😊🌞💕🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Jelušićka super da si preuzela i da bude sretna… 🤞🍀 malo je samo ažuriraj, jer je tu i dosta cura koje su odlučile da više neće pisati.. 😉
Simba meni je gin rekao ako u kasnijim popodnevnim satim dobijem da se računa tek od sutra, osim ako baš nije poplava, da tada računam od toga dana. Svatko priča drugačije… Tko će znati tko je u pravu, kad svi govore drugačije… 🤔
_____
Hope je jako dugo tu, većina ekipe od prije je ili napustila forum ili je na ljepšim temama… Mislim da je samo prelomila ono što se mislila već duže, o čemu je u jednom trenutku i govorila… Dobro da je tako, ako je to ono što je najbolje za nju… Hopesretno 🍀💜
I ja mislim. Iako, vjerujem da svi imamo periode u životu kad se pitaš šta zapravo radiš u vlastitom braku/partnerstu, da to ništa nema smisla i da ti je dosta života. Tako da se nadam da će se sve riješiti ako je to u pitanju. Svakako neću više o tome, jer je to ipak privatno.
Jelušička,super je što si preuzela listu.
Žao mi je da se većina ženica više ne javlja. Prepisujem to i ljeti. Forum je uvijek aktivniji zimi.
Kod mene još nema M, sve mi se pobrkalo. Sva moja računica pala u vodu, moje poznavanje tijela i znakova me žešće zajebalo. Ali sam nekako mirna, ne leti mi se po test, i to je nekako i dobro. Cerviks mi je nekako nisko, pa ju očekujem. Nisam tužna jer nisam T, nego jer sam smatrala da dovoljno poznajem svoje tijelo i onda mi moje kvazi znanje opali šamar i imam dojam kao da sam samu sebe prevarila. Ako me razumijete.😁
Cure ne radi se o tome, to su trenutne svađice, svi ih imamo u vezi/braku samo Hope je to u tome trenutku tako ispalila, ona se daje na 100 strana, puno je opterećuju brisevi koje mora ponoviti i jesu li se riješili ureoplazme, trakice je zezaju, tempica isto, ne zna kada će dobiti, ako dobije ranije briseve će ponoviti tek u kolovozu, ako ta beštija opstane, a ja sam sigurna da su je dokrajčili, tada ponovo dva mjeseca, njeno prvotno društvo se povuklo u potpunosti s foruma, možda se nekada vrate, ali dio je obrisao profile, a drugi dio je najavio dužu pauzu, a ona je ostala radi nas, dijelila je znanje iako je na pola puta bila pred odustajanje, mislim da je sinoć samo konačno odlučila.
Na nama je da održimo grupu, a ljeto je, godišnji su, više je događanja na privatnom planu, ali svi smo tu i pišemo si, samo malo rjeđe, što kaže simba u jesen će biti življe 😉
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
HOPE ne znam što je bilo ali mi je svejedno žao nadam se da ce te se pomiriti popričati šta god da je.
Curke ja sam trenutno ažurirala listu nadam se da se ne ljutite a ako netko drugi hoće slobodno.
Kad vidim kako pišete žao mi je kad čujem da netko ima takve Probleme 😔😔😔😔😔😔😔😔😔. Pošto sam ja dobila možeš me staviti za 25.07 . I bravo što si preuzela 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Bonii, toga sam svjesna pa idemo ne s prevelikim očekivanjima i samo polako, pa kad bude.
Kamiliceja smatram da je svatko spreman za dijete onda kada to osjeti i žarko želi te ima uvjete. Ja ću uskoro 26 godina, završila sam fakultet, radim i sve sto sam imala proc, prošla sam. Ne osjeca se svatko kao ti, ja npr nisam tip od putovanja i ne mislim da će mi ista falit ukoliko sad dobijem dijete koje toliko želim i već zadnje vrijeme intenzivno razmišljam o tom pozivu.
Možemo mi pisati i misliti što želimo, ali biološki sat otkucava. Jednostavno smo mi žene ograničene u tom polju. Htjele to priznati ili ne. Ja sam rodila sa 29 god. I nekako mi je žao što nisam bar 5 god ranije. Ja osobno sa npr 50 ne bi htjela imati dijete od 7-8 godina. Ali to je osobno moj stav. Druga tema su razne zdrastvene dijagnoze zbog čega nije išlo prije.
Inače, i djeca mogu putovati i vidjeti svijet od malena😁
👩33g
👨42g
👦4g
Joli svi naravno da imamo prepirki u braku i to je sve ok i zdravo. Treba se zabrinuti onda kada nam bude svejedno...
Naravno kad god osjeti da bi želio dijete neka ga i ima s tim se slažem.
Maybenewmom važi stavljena na listu 👍
Bonii, toga sam svjesna pa idemo ne s prevelikim očekivanjima i samo polako, pa kad bude.
Kamiliceja smatram da je svatko spreman za dijete onda kada to osjeti i žarko želi te ima uvjete. Ja ću uskoro 26 godina, završila sam fakultet, radim i sve sto sam imala proc, prošla sam. Ne osjeca se svatko kao ti, ja npr nisam tip od putovanja i ne mislim da će mi ista falit ukoliko sad dobijem dijete koje toliko želim i već zadnje vrijeme intenzivno razmišljam o tom pozivu.
Možemo mi pisati i misliti što želimo, ali biološki sat otkucava. Jednostavno smo mi žene ograničene u tom polju. Htjele to priznati ili ne. Ja sam rodila sa 29 god. I nekako mi je žao što nisam bar 5 god ranije. Ja osobno sa npr 50 ne bi htjela imati dijete od 7-8 godina. Ali to je osobno moj stav. Druga tema su razne zdrastvene dijagnoze zbog čega nije išlo prije.
Inače, i djeca mogu putovati i vidjeti svijet od malena😁
Isto mi jeeee. Baš sam davno voljela imati bebaut kraj sebe pa čak i 2 3 , ali još se ne daaaa. kad si organiziran sve se može. Ima žena ne mogu se same sastaviti.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Niki apsolutno za svaku pohvalu to što ti odlučila popratit svoje cikluse i zdravstveno stanje prije planiranja T. I opravdavat se nisi duzna nikome a kamoli nama tu na forumu. I ja imam 25g i otkad znam za sebe sam uvijek tuđu djecu čuvala i cijeli zivot jedva cekam bit mama. Kamo srece da sam dragog ranije upoznala, sigurno bi i ranije krenili na bebu. Ja sam znala da zbog zdravstvenih problema nece ic tako lako i mi smo se odmah uhvatili posla bez obzira sto smo podstanari u bakinom stanu i nemamo sredeno stambeno pitanje niti smo u braku. Hvala Bogu imamo gdje, i vec sam pisala da je potrebno svu bi imovinu prodali i dečko i ja ako je potrebno samo da sto prije ugledamo taj plus na testu. Svako od nas ima drugačije životne prioritete i to je ok.
Pine falila siiii. Da tako to onično ide. Mi koje želimo načekamo se.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Opet se glup
Niki apsolutno za svaku pohvalu to što ti odlučila popratit svoje cikluse i zdravstveno stanje prije planiranja T. I opravdavat se nisi duzna nikome a kamoli nama tu na forumu. I ja imam 25g i otkad znam za sebe sam uvijek tuđu djecu čuvala i cijeli zivot jedva cekam bit mama. Kamo srece da sam dragog ranije upoznala, sigurno bi i ranije krenili na bebu. Ja sam znala da zbog zdravstvenih problema nece ic tako lako i mi smo se odmah uhvatili posla bez obzira sto smo podstanari u bakinom stanu i nemamo sredeno stambeno pitanje niti smo u braku. Hvala Bogu imamo gdje, i vec sam pisala da je potrebno svu bi imovinu prodali i dečko i ja ako je potrebno samo da sto prije ugledamo taj plus na testu. Svako od nas ima drugačije životne prioritete i to je ok.
Pine falila siiii. Da tako to onično ide. Mi koje želimo načekamo se.
Pogrešno sam se izrazila svatko želi ali mi s problemima baš se moramo namučiti
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Cure, nista od mog pika ovaj mjesec, dobila sam izgleda neku upalicu i vaginalete, pa preskacem ipak ovaj mjesec 🙋♀️
Iduci vam se pridružujem u odbrojavanju 😊
zelim da vam menge ne dodu 🤭😊
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Cure, nista od mog pika ovaj mjesec, dobila sam izgleda neku upalicu i vaginalete, pa preskacem ipak ovaj mjesec 🙋♀️
Iduci vam se pridružujem u odbrojavanju 😊
zelim da vam menge ne dodu 🤭😊
Nadam se da ćeš što prije ozdraviti 😀
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Sortiraj odgovore
Najstariji