🗓 7/2021
Dajana - 01.07.2021 - danas🤞🏻🤰🏼
kelp6ie - 01.07.2021 - danas 🤞🏻🤰🏼
eloise - 03.07.2021 - 2 dana🤞🏻🤰🏼
Kamilica - 03.07.2021 - 2 dana🤞🏻🤰🏼
malala - 04.07.2021 - 3 dana🤞🏻🤰🏼
mala96 - 06.07. 2021 - 5 dana🤞🏻🤰🏼
Joli - 07.07.2021 - 6 dana🤞🏻🤰🏼
missR - 12.07.2021 - 11 dana 🤞🏻🤰🏼
Garawa - 12.07.2021 - 11 dana🤞🏻🤰🏼
Pine - 13.07.2021 - 12 dana🤞🏻🤰🏼
maybenewmom - 25.7.2021 - 24 dana🤞🏻🤰🏼
Jelušićkaa. - 27. 07. 2021 - 26 dana 🤞🤰🏼
🆕LISTA DRUGIH, NAMA TAKODER BITNIH DOGADAJA 📓
Bella 1985 - nalazi za MPO u toku…
Emily - 17.06.2021. - kasni 13 dana🤞🏻🤰
simba - 26.06.2021 - kasni 4 dana 🤞🏻🤰🏼
Doris - 29.06.2021 - kasni 2 dan🤞🏻🤰🏼
Bella nada se da ce to biti sve uredu. Jel ujedno vadiš i prolaktin?
Bonii to ce biti baš neka lijepa trudnoća bez povraćanja i muke 😂
Mala96 možda je i bolje nekada ne imati vremena za razmišljanje o simptomima. Tako sam ja ovaj mjesec. Onda ne u mislimo ni jedan jednostavno nema.
Dobro jutro cure.. kako ste?
Ja sam jutros kao da me kamion zgazio.. noćas loše spavala.. ono moje cvijeće je toliko hrkalo da mi je došlo da ga bacim s balkona..
Prvo me on budio cijelu noć.. onda mjehur.. morala sam ići piškiti.. pa kao kreten sjela na terasu u pol 3 🤦♀️
Jedva nekako zaspala..i opet jutros kao vještica se probudila..
Primijetila sam ina dva dana već da malo teže piškim.. često me potjera..i odem na wc..i onda dok krene imam osjećaj da to traje minutama.. i izmokrim 6 kapi.. nadam se da se nisam prehladila od mora i kupanja..
FF mi i dalje ne stavlja sam potvrdu O.. jedino dok je namješten na LH..
Na moru sam još 4 dana i onda povratak u stvarnost.. posao i ni malo se ne veselim.. malo mi je bilo 3 tjedna godišnjeg 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Uhvaceni pik znaci porast LH koji prethodi ovulaciji ali ne znaci da je do nje doslo nazalost. Ali svakako bolovi i iscjedak su dobar znak 😁👍🏻
Ja sam ovaj mjesec isto osjetila bolove u desnom jajniku ali bas na dan kad je bio pik.Inace kao bi trebalo nakon jednog dana od od pika ako sam dobro shvatila. Sretno tii i dobrodosla nam 🤗
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Tijelo je misterija jedna.. mene od početka ciklusa boli lijevi jajnik.. on na ultrazvuku vidio vodeći folikul na desnom 🤦♀️
Porast LH ne znači 100% ovulaciju.. zato mene toliko i nervira ova moja temperatura..
Ali imala sam dosta sluzi 3 dana.. tako da sam pozitivna unatoč temperaturi.. i činjenici da nisam imala nikakvih bolova..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Kiki13 mozes mjeriti bazalnu temperaturu uz trakice, ona je dobra potvrda da je bilo ovulacije. Ja cu iduci ciklus isto poceti mjeriti 😊
Garawa da ful se slazem s tobom , ja sam pretprosli ciklus imala kontrolu uzv i papa i ginic je rekao da sam puna ovulatorne sluzi unutra, a na ultrazvuku ni O od ovulacije. Na kraju sam mengu izazvala duphastonima.
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Tijelo je misterija jedna.. mene od početka ciklusa boli lijevi jajnik.. on na ultrazvuku vidio vodeći folikul na desnom 🤦♀️
Porast LH ne znači 100% ovulaciju.. zato mene toliko i nervira ova moja temperatura..
Ali imala sam dosta sluzi 3 dana.. tako da sam pozitivna unatoč temperaturi.. i činjenici da nisam imala nikakvih bolova..
Ja bar s tim problema nemam koji jajnik ovulira 🤣🤣🤣🤣 ali temp je baš visoko goreeee. Bonii drago mi je čuti da si O.k. mene je danas menga već skoro prošla tako još dva dana i onda kreću LH trakice 😀.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
E da javim da sam dobila M. Možeš me skinuti sa liste. E gdje da kupim kapi vrkute? Dm? bipa? muller? ljekarna? Preporuka? Čaj mi je fin i mogu ga piti, al brate mili, mrsko mi ga čekati pol sata. Ugl, ovaj ciklus totalno fulan sa svim i svačim. Ništ pogodila. Imala sam dva dana smeđarenje na 13 i 14 dc, ali ispada da je O bila na 20/21 dc. Ciklus mi je trajao 33 dana.
Nigdje ne mogu naći što znači to smeđarenje, ako već nije Ovulacijski spoting.
Kamilice, ti kad budeš dolazila u školu na roditeljski, neće znat jel došla mama il baba djetetu😂😂😂
👩33g
👨42g
👦4g
Kamilice, ti kad budeš dolazila u školu na roditeljski, neće znat jel došla mama il baba djetetu😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
😂😂😂😂 Istina je to. Mene je mama rodila sa skoro 42, kao sad Maja Suput svog Bloom-a😂 ali tada je to bilo staro. Pa su me djeca u osnovnoj zezala da mi je baba dosla na roditeljski. Nije lijepo kad si dijete pa slusati da ti se druga djeca rugaju. Ali eto. Sad mi mama puni uskoro 80. Docekala je i unuke, hvala Bogu. 😊 Ali ona ne bi nikome preporučila da ima djecu sa 40. Pokajala se sto puta.😅
Ja sam uvijek govorila da se necu nikad udati ni imati djecu. Ali kasno sam upoznala covjeka s kojim to zelim, nikad ne znaš sta ti zivot nosi. Nisam ja cekala da imam 38 godina. Naravno da sam mogla birati, voljela bi da sam ga upoznala ranije, pa da sam rodila izmedju 30 i 35. Po meni idealno vrijeme. Ali nikad mi neće biti zao sto nisam rodila u svojim 20-ima. Ne valja ni prerano ni prekasno. A ako mi nije sudjeno imati dijete, ja sam svejedno ispunjena i zadovoljna sa svojim zivotom. 😊
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji