Krenula sam odgovor pisati na citat ali cu ovako jer mi je brzinski zapelo za oko nesto vazno. Nemojte se niposto ravnati za racunanje ciklusa po MPO postupku ako i same niste u njemu. Dakle, 1. Dan ciklusa se van MPO postupka racuna od trenutka kada krene svjeza krv,bilo to i 5 ujutro ili 11 sati navecer jer je to isto kao da i 5 dana smedarenja il svako smedarenje tokom ciklusa racunate kao M sto nije tocno jer se smeckasto krvarenje ne racuna kao menstruacija kod ginekologa i kada se nije u MPO postupku vec dan kada je krenula svjeza krv. To me ubolo u oko jer je netko nekome rekao da se racuna iduci dan sto nije tocno,to vrijedi za zene u MPO postupku!
A evo upadam jer je meni tvoj post zapeo za oko, cisto jer je zadnji. Nisam u MPO, ali zbog svoga stanja cesto vadim spolne hormone koji se vade od 2 do 5dc, to vec i ptice na grani znaju. I 3 gin su mi rekli da se prvi dan racuna ako je m krenula prije 16 sati, ako je krenilo krvarenje nakon onda je tek sutradan prvi dan, a ne drugi. I to su me bas upozorili jer sam pitala ako dobijem navečer da li sutradan mogu ici vaditi spolne hormone i rekli su mi ne! 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
upravo to! Ja sam ta koja je to pisala, i puno više puta sam to tu pročitala a i sama znam. mislim da je Mbm pisala kako je dobila M negdje oko 19h, tj da je eto nešto malo krenulo. I ona je odmah napisala u Ff da joj je to 1dc, pa sam jot zato napisala. Ali naravno neka svako radi po svome.
👩33g
👨42g
👦4g
Curke..danas sam objavila zadnju listu,pa ako koja zeli preuzeti slobodno se medusobno dogovorite koja ce.. mozda se jednom vratim ovdje, a ako ne znajte da Vam svakoj zelim more plusica,smijeha,srece i suza radosnica, a svega loseg na minimum. Imale smo neke ruzne i napete dane i one lijepe,lude,napete. Vrijeme vam je da se polako premjestate na druge i ljepse teme a tko zna? Mozda se jednom i sretnemo na nekoj od sretnijih tema ako se vratim ovdje,a do onda,sretno,budite mi dobro, zelim vam more pikica i plusica pa i da odleprsate na druge sretnije teme. Zivjele 🙋🏼♀️👋🏻
Kud nestade odjednom? nadam se da je sve ok sa mužem i da nije nešto veliko u pitanju, jer si tako naglo obrisala profil! Žao mi je što odlažiš! Nadam se da će se sve riješit i da ćeš se javit opet!😊
👩33g
👨42g
👦4g
Hope falit ćeš 🥰🥰🥰🥰🥰. Nadam se samo da je sve ok
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Dobro jutro..
Hope žao mi je što ideš i nadam se da se uskoro družimo na veselijim temama ❤
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
6/2021
Deadee - 09.06. ➕🤱🏻
Bonii - 20.06. ➕🤱🏻
Emily - 17.06.2021. - kasni 10 dana🤞🏻🤰🏼
Bella1985 - 21.06.2021 - kasni 6 dana 🤞🏻🤰🏼
annboleyn - 26.06.2021 - kasni 1 dana 🤞🏻🤰🏼
simba - 26.06.2021 - kasni 1 dana 🤞🏻🤰🏼
Doris - 29.06.2021 - danas 🤞🏻🤰🏼
🗓 7/2021
maybenewmom - 01.07.2021 - 2 dana 🤞🏻🤰🏼
Dajana - 01.07.2021 - 2 dana🤞🏻🤰🏼
kelp6ie - 01.07.2021 - 2 dana 🤞🏻🤰🏼
Anchy_23 - 01.07.2021 - 2 dana 🤞🏻🤰🏼
zoi - 03.07.2021 - 4 dana🤞🏻🤰🏼
eloise - 03.07.2021 - 3 dana🤞🏻🤰🏼
Kamilica - 03.07.2021 - 4dana🤞🏻🤰🏼
malala - 04.07.2021 - 5 dana🤞🏻🤰🏼
mala96 - 06.07. 2021 - 7 dana🤞🏻🤰🏼
Joli - 07.07.2021 - 8 dana🤞🏻🤰🏼
Hope - 11.07.2021 (po FF) - 12 dana 😶🌫️
missR - 12.07.2021 - 13 dana 🤞🏻🤰🏼
Garawa - 12.07.2021 - 13 dana🤞🏻🤰🏼
Pine - 13.07.2021 - 14 dana🤞🏻🤰🏼
Jelušićkaa. - 27. 07. 2021 - 29 dana 🤞🤰🏼
🆕LISTA DRUGIH, NAMA TAKODER BITNIH DOGADAJA 📓
Hope - stigli brisevi - ureapl. - terapija - 06.07. ponavljanje briseva(18:15)
Bella 1985 - muz mora na Merkuru obaviti pretrage
HOPE ne znam što je bilo ali mi je svejedno žao nadam se da ce te se pomiriti popričati šta god da je.
Curke ja sam trenutno ažurirala listu nadam se da se ne ljutite a ako netko drugi hoće slobodno.
Jelušićka sretno s listom i da nam doneseš puno plusića ❤❤
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jelušićka super da si preuzela i da bude sretna... 🤞🍀 malo je samo ažuriraj, jer je tu i dosta cura koje su odlučile da više neće pisati.. 😉
Simba meni je gin rekao ako u kasnijim popodnevnim satim dobijem da se računa tek od sutra, osim ako baš nije poplava, da tada računam od toga dana. Svatko priča drugačije... Tko će znati tko je u pravu, kad svi govore drugačije... 🤔
_____
Hope je jako dugo tu, većina ekipe od prije je ili napustila forum ili je na ljepšim temama... Mislim da je samo prelomila ono što se mislila već duže, o čemu je u jednom trenutku i govorila... Dobro da je tako, ako je to ono što je najbolje za nju... Hope sretno 🍀💜
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Jelušićka super da si preuzela i da bude sretna… 🤞🍀 malo je samo ažuriraj, jer je tu i dosta cura koje su odlučile da više neće pisati.. 😉
Simba meni je gin rekao ako u kasnijim popodnevnim satim dobijem da se računa tek od sutra, osim ako baš nije poplava, da tada računam od toga dana. Svatko priča drugačije… Tko će znati tko je u pravu, kad svi govore drugačije… 🤔
_____
Hope je jako dugo tu, većina ekipe od prije je ili napustila forum ili je na ljepšim temama… Mislim da je samo prelomila ono što se mislila već duže, o čemu je u jednom trenutku i govorila… Dobro da je tako, ako je to ono što je najbolje za nju… Hopesretno 🍀💜
I ja mislim. Iako, vjerujem da svi imamo periode u životu kad se pitaš šta zapravo radiš u vlastitom braku/partnerstu, da to ništa nema smisla i da ti je dosta života. Tako da se nadam da će se sve riješiti ako je to u pitanju. Svakako neću više o tome, jer je to ipak privatno.
Jelušička, super je što si preuzela listu.
Žao mi je da se većina ženica više ne javlja. Prepisujem to i ljeti. Forum je uvijek aktivniji zimi.
Kod mene još nema M, sve mi se pobrkalo. Sva moja računica pala u vodu, moje poznavanje tijela i znakova me žešće zajebalo. Ali sam nekako mirna, ne leti mi se po test, i to je nekako i dobro. Cerviks mi je nekako nisko, pa ju očekujem. Nisam tužna jer nisam T, nego jer sam smatrala da dovoljno poznajem svoje tijelo i onda mi moje kvazi znanje opali šamar i imam dojam kao da sam samu sebe prevarila. Ako me razumijete.😁
👩33g
👨42g
👦4g
Evo cure samo da se i ja javim da znate da sam tu i aktivna. Još 2 mjeseca do svadbe je i nekako se radujem sto je sve bliže taj dan da ćemo se bas prepustit i poradit na bebi. Sto se mladića tiče, počeo bi već ovaj mjesec, ovulacija pada 6.7. ali me strah da se ne uhvati pa da ne budem žalosna, dosta mi je sto s vama to ode svakodnevno prolazim i doživljavam dolazak svake menge kao da sam je ja ne zelila dobit.. bas šteta sto ne može uvijek sve kako želimo. Zato ću ostavit to za period iza vjenčanja, a i da se uhvati sad, strah me da mi ne bude muka ili da stres i skakanje tamo vamo ne šteti plodu. A i vjenčanica je uska i sve se vidi, a iz manjeg sam grada de će mi nažalost svako zagledat jesam li se udala trudna ili nisam, nazire li se stomak ili ne.. a ja sam vam od onih koja će cekat min 3 mjeseca da recem to čak i najbližima. Prvo bi odradila i prenatalni test čisto da se ja osjećam lakše kad znam da je sve u redu. Kad budem sigurna da je sve u redu. Sve u božje ruke!
Odma zaboravi da ce se uvatit iz prve, to smo sve mi mislile, a s tim razmisljanjem ces se u startu unistit.. ja vjerujem da sta si gluplji i nemarniji da ti se onda uvati iz prve, a kad zelis i planiras onda nikad nije iz prve, ali to nije nista za brigu uhvatit ce se iz 5-6 i sve je to normalno..
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji