Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BubaT
    28. Lipanj 2021. 15:26

Hvala ti 😊 aplikacija kaze da je u nedjelju ovulacija, al ciklusi su mi svakakvi pa se ne mogu na to pouzdati. Nisam sigurna jel zelim jos krenuti sada ili iza ljeta. Posto ću biti heparinska trudnica, stalno na kontrole, betu, injekcije, ne znam jesam li jos spremna zapravo. Ali ako ulovim pik pokusat cemo pa sto bude 🙈

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

Lida 🍀
    28. Lipanj 2021. 15:36

Joli a tako cu i ja, petak/subota... 😂😂 Iako najradije ne bih do 1 dana kasnjenja, mozda se i predomislim ko zna
    Garawa… 😮😮😮😍😍😍😍😍😍😍 Blago ti se... 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

missR
    28. Lipanj 2021. 18:02

BubaT i ja sam tu i bas mi je drago sto si i ti se pridruzila ❣️
    Joli onda cu pitati Betty, i ove zelene i plave su njene ali nisam znala da ima i te roze. Na kraju sam s plavima ulovila pik ali su preosjetljive za mene tako da se bacam na roze ako ciklus ne bude dobitan 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

missR
    28. Lipanj 2021. 18:06

Mala96 hvala ti za link. Bas su nas zeznuli s tom carinom 😰

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

BubaT
    28. Lipanj 2021. 18:36

MissR, da se pratimo i na jos nekoj temi, ljepsoj 😊 proljetnice, ljetnice 🤭

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

missR
    28. Lipanj 2021. 18:47

Daa to sam i ja pomislila 😻 sretno u lovu na O 🤗 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

28. Lipanj 2021. 21:49

Curke..mislila sam vas popratiti danas,ali evo…izgleda da cu s muzem umjesto ljubavi voditi rat a taman je danas bilo obilnog egg iscjetka reko doc ce O,izgleda da cu je nakon zivciranja i svade ipak opet pomaknuti 😂

28. Lipanj 2021. 21:56

Krenula sam odgovor pisati na citat ali cu ovako jer mi je brzinski zapelo za oko nesto vazno. Nemojte se niposto ravnati za racunanje ciklusa po MPO postupku ako i same niste u njemu. Dakle, 1. Dan ciklusa se van MPO postupka racuna od trenutka kada krene svjeza krv,bilo to i 5 ujutro ili 11 sati navecer jer je to isto kao da i 5 dana smedarenja il svako smedarenje tokom ciklusa racunate kao M sto nije tocno jer se smeckasto krvarenje ne racuna kao menstruacija kod ginekologa i kada se nije u MPO postupku vec dan kada je krenula svjeza krv. To me ubolo u oko jer je netko nekome rekao da se racuna iduci dan sto nije tocno,to vrijedi za zene u MPO postupku!

28. Lipanj 2021. 22:10

ZaraZ

Hope ♾

Krenula sam odgovor pisati na citat ali cu ovako jer mi je brzinski zapelo za oko nesto vazno. Nemojte se niposto ravnati za racunanje ciklusa po MPO postupku ako i same niste u njemu. Dakle, 1. Dan ciklusa se van MPO postupka racuna od trenutka kada krene svjeza krv,bilo to i 5 ujutro ili 11 sati navecer jer je to isto kao da i 5 dana smedarenja il svako smedarenje tokom ciklusa racunate kao M sto nije tocno jer se smeckasto krvarenje ne racuna kao menstruacija kod ginekologa i kada se nije u MPO postupku vec dan kada je krenula svjeza krv. To me ubolo u oko jer je netko nekome rekao da se racuna iduci dan sto nije tocno,to vrijedi za zene u MPO postupku!

A evo upadam jer je meni tvoj post zapeo za oko, cisto jer je zadnji. Nisam u MPO, ali zbog svoga stanja cesto vadim spolne hormone koji se vade od 2 do 5dc, to vec i ptice na grani znaju. I 3 gin su mi rekli da se prvi dan racuna ako je m krenula prije 16 sati, ako je krenilo krvarenje nakon onda je tek sutradan prvi dan, a ne drugi. I to su me bas upozorili jer sam pitala ako dobijem navečer da li sutradan mogu ici vaditi spolne hormone i rekli su mi ne! 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Moja dva doktora privatno i socijalno kazu drugacije. Dakle..onda suma sumarum zakljucak je ne znamo ko pije a ko placa? Bas divno to nase zdravstvo svagdasnje…kao doktorima treba vjerovat a medusobno se ne mogu dogovoriti..

28. Lipanj 2021. 22:27

Curke..danas sam objavila zadnju listu,pa ako koja zeli preuzeti slobodno se medusobno dogovorite koja ce.. mozda se jednom vratim ovdje, a ako ne znajte da Vam svakoj zelim more plusica,smijeha,srece i suza radosnica, a svega loseg na minimum. Imale smo neke ruzne i napete dane i one lijepe,lude,napete. Vrijeme vam je da se polako premjestate na druge i ljepse teme a tko zna? Mozda se jednom i sretnemo na nekoj od sretnijih tema ako se vratim ovdje,a do onda,sretno,budite mi dobro, zelim vam more pikica i plusica pa i da odleprsate na druge sretnije teme. Zivjele 🙋🏼‍♀️👋🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.