Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonia♥️
    27. Lipanj 2021. 15:27

Mala96 nije nikome radio cijelo prijepodne, sada je opet sve ok :)

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

simba
    27. Lipanj 2021. 16:28

Bella1985

Tonia zao mi kaj došla vjestica. Novi ciklus nova nada. 🙏🤞
    Jelušička, Simba testice na sunce kaj se ceka. Dtzim fige za plusiće🤞🤞🙏
    Mala96, Joli odbrojavamo s vama. Tempuxe vam za sad top. 🥳🥳
    Mnm neka tamni. Na filtriranoj i ja vidim sjenicu. 🙏🙏
    MissR lijepo vi to još sutra zabetonirajte i odbrojavanje. 😄 Svakako pišni ujutro trakicu da se vidi al svijetli.
    Boni stavi nam slikicu trakica da se divimo. I baci malo trudničke prašine🥰
    Ostalim curkama pozdrave šaljem. Nisam dalje zapamtila kaj sam pročitala🙈
    Ova vrucina me bas umorila. Inace ne spavam popodne a danas i jucer bome jesam.

Nije M još došla. A nemam testića više. Niti imam kad ići kupit, a živim malo van centra. Vruće je i nemrdam nikuda. Nisam uhvatila pik ovaj mj, tako da samo nagađam kad mi je bila O po smeđarenju i iscjetku. Nemam onaj osjećaj da sam T. Zato me i ne vuče da trčim kupit test. Tako da ću pričekat još koji dan jer vjerujem da ću M dobit. Imala sam još jednu Lh trakicu, bezveze ju pišnula, tamnija kao i uvijek. Svakako mi je drago da sam ih potrošila, jer su mi preosjetljive. 
    Tema nam je utihnula..😕

👩33g
    👨42g
    👦4g

Bonii
    27. Lipanj 2021. 16:37

simba

Bella1985

Tonia zao mi kaj došla vjestica. Novi ciklus nova nada. 🙏🤞
    Jelušička, Simba testice na sunce kaj se ceka. Dtzim fige za plusiće🤞🤞🙏
    Mala96, Joli odbrojavamo s vama. Tempuxe vam za sad top. 🥳🥳
    Mnm neka tamni. Na filtriranoj i ja vidim sjenicu. 🙏🙏
    MissR lijepo vi to još sutra zabetonirajte i odbrojavanje. 😄 Svakako pišni ujutro trakicu da se vidi al svijetli.
    Boni stavi nam slikicu trakica da se divimo. I baci malo trudničke prašine🥰
    Ostalim curkama pozdrave šaljem. Nisam dalje zapamtila kaj sam pročitala🙈
    Ova vrucina me bas umorila. Inace ne spavam popodne a danas i jucer bome jesam.

Nije M još došla. A nemam testića više. Niti imam kad ići kupit, a živim malo van centra. Vruće je i nemrdam nikuda. Nisam uhvatila pik ovaj mj, tako da samo nagađam kad mi je bila O po smeđarenju i iscjetku. Nemam onaj osjećaj da sam T. Zato me i ne vuče da trčim kupit test. Tako da ću pričekat još koji dan jer vjerujem da ću M dobit. Imala sam još jednu Lh trakicu, bezveze ju pišnula, tamnija kao i uvijek. Svakako mi je drago da sam ih potrošila, jer su mi preosjetljive.
    Tema nam je utihnula..😕

Ti si stvarno jedna strpljiva zena 😳 daj idi po testove i piskii ja sam nestrpljiva u tvoje ime..
     A za temu bas steta i to taman kad je vecina u lipim dc i dpo danima pa moze piskit, a niko se nejavlja.. bice godisnji poceli 😀

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

Jelušićkaa
    27. Lipanj 2021. 17:15

Caoo žene
    Ja cu Sačekat da mi zakasni på cu pišnit. Inače samo što nisam dobila i mislim da cu dobiti ali eto imam jos dan da se nadam 😂

Joli 🌟
    27. Lipanj 2021. 17:51

Mala kad je tako slušamo FF... 😊 Ti si na 6 ja na 4, taman da se lijepo popratimo... 😉... Sretno nam... 🤞🤞🍀
    Boni neka, neka, neka se tako i nastavi... I nemoj nam otići, baš unosiš dobru energiju... 🙃
    Simba vidim da si ti dobro na dpo danima, a tko će znati možda si i T, a da ne znaš, jer ti simptomi PMS-a i T su skoro pa isti, a one mjesece kad sam mislila da imam simptome, onda nisam bola T onaj ciklus kad ne budem imala nijedan, e tada ću biti T.... Ja ti svakako držim 🤞🤞
    ___
    Ja sam baš bila govorila jako puno obaveza me uhvati s početkom ljeta, ali se trudim bar jednom dnevno popratiti... Jedva čekam godišnji, nestrpljivo, ali još mjesec dana 😅😅 tko će dočekati.... Ovo vrijeme od O do 10dpo mi je dugo, uvijek, pratim si organizam, da čujem šalje li mi kakve signale, ali od ove vrućine ništa nije kako treba, jutros temperatura pala, ali je 4 dpo pa me ne brine, kad lošije spavam i čas mi vruće, čas mi hladno 😅😅... Jedva čekam da se adaptiram...

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

maybenewmom
    27. Lipanj 2021. 18:27

Hejjj curkeee s temp mi se ovih dana nikako ne daaaaa.... Jutros susjeda zvoni u 5h izgubila ključeve nije mogla u stan 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 trka frka živa. Mjerila sam ju u 11h . Tako da ni testove nisam danas radila ali evo jedan od jučer sad sam ga slikala https://ibb.co/7bHBzbN ali imam bolove u leđima i stomaku ne znam koliko je to dobro.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Bonii
    27. Lipanj 2021. 18:39

Joli hvala ti, ovo mi je prvi put da sam se prijavila na neki forum pa mi je bas zanimljivo sve pratit.. inace nisam od foruma i od drustvenih mreza 😀 bas sam jutros pomislila kako je sreca sta ne moran mjerit temp. jer uzasno spavam, vrtin se cilu noc i budim se 100 puta.. ajme ajme nebi imala nikakve rezultate..
    Maybe meni se cini da su tebi svaki dan sve tamnije trakice 🤞🤞

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

Lida 🍀
    27. Lipanj 2021. 18:43

Tonia zeno vec sam se prepala, usla u forum niko nista ne Pise, kod nikog nema tickera, nemog unijeti tempicu...😱😱 Kao u nekom ruznom snu!! 😂😂 Ovisna o FF 🤭
    Joli mozeeee...i piskimo onda isti dan 😁😝
    Mnm slazem se s Boni! Ovdje se bome vidi crta i bez filtera! Ocekujemo i sutra testic s prvim jutarnjim 😍🤩

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

maybenewmom
    27. Lipanj 2021. 18:55

Bonii 👼

Joli hvala ti, ovo mi je prvi put da sam se prijavila na neki forum pa mi je bas zanimljivo sve pratit.. inace nisam od foruma i od drustvenih mreza 😀bas sam jutros pomislila kako je sreca sta ne moran mjerit temp. jer uzasno spavam, vrtin se cilu noc i budim se 100 puta.. ajme ajme nebi imala nikakve rezultate..

Evo prokrvarila sam nikad ranije nisam nikadaaaaa😒😒😒😒😒😒

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Jelušićkaa
    27. Lipanj 2021. 19:17

maybenewmom

Bonii 👼

Joli hvala ti, ovo mi je prvi put da sam se prijavila na neki forum pa mi je bas zanimljivo sve pratit.. inace nisam od foruma i od drustvenih mreza 😀bas sam jutros pomislila kako je sreca sta ne moran mjerit temp. jer uzasno spavam, vrtin se cilu noc i budim se 100 puta.. ajme ajme nebi imala nikakve rezultate..

Evo prokrvarila sam nikad ranije nisam nikadaaaaa😒😒😒😒😒😒

O božeee baš mi je žao taman sam htjela čestitati ovo je bila dooobra crta bome ☹️☹️☹️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.