MissR ovo je skoro pa pik.. ja bi na tvom mistu pokrila bar 3 dana.
Nikki Ja sam ovaj ciklu uvik držala noge uza zid i jastuk ispod.. caj lezala na podu a noge i dupe uz krevet.. negdi sam procitala da kod nekih cak upali ako se nakon odnosa okrenu na stomak.. to sam istrazivala nakon sta mi je na zadnjem pregledu onako usput receno da imamzavaljenu maternicu uz rijeci "ali to ste vec znali" a ja pla s marska kad mi je to rekla
Kamilica mi domaci sta smo blize moru linije nam je otic.. ja bi cilo lito znala bit na otoku i ne okupat se 5 puta.. bas smo lini dalmatinci, a onda u 10 misec placemo sta se nismo vise kupali
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Thanks Joli 😊
Malala I tebi isto 😊 ti piskis 5 X na dan? Svaka čast 👏👏 ja sam jucer dva puta. Jutros mi se nije dalo, pa sam popodne. I potrefila peak. Ali stvarno bi trebalo barem 2-3 X na dan piskiti. Svakih 6-7 sati. 🤷🏼♀️
Bonii bas tako 😅 svako ljeto govorim da cu se kupati svaki dan i pocrniti, a ljeto prodje, a ja bijela ko sir. Odem mozda 5-6 X cijelo ljeto. Uvijek neki izgovori, menga, vrucina, guzva, umor od posla....i tako prodje ljeto 🤦🏼♀️
Posto mi je bio pik popodne, mislim se da li ici probati veceras, ili preskociti ovaj ciklus. Lijecila sam upalu s vaginaletama, ali na pregledu kod ginica sam tek iduci tjedan. Ja i muz nismo uopće imali odnose od prije zadnje M. Papa je u redu, ali nisam jos radila briseve ni vadila hormone. Pa me strah da ne bude nesto, pa ne daj Boze, biokemijska ili spontani. A opet s druge strane mi je svaki mjesec pokušavanja bitan zbog mojih godina. Ne bi htjela puno cekati. Tko zna kad ce svi ti nalazi biti gotovi. Prijateljice mi kazu da bi one pokusale, pa sta bude. Nemam pojma stvarno sta da radim.
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Boni to su lh, treba biti crta, ne sjena, ali kod mene je to posebno. A što se tiče ulja noćurka pokušala sam i povratila, tri puta i još uvijek osjetim taj miris u nosnicama.... Život mi se smučio. Koja gadost. Nikad više. 🤮🤮🤮
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Boni to su lh, treba biti crta, ne sjena, ali kod mene je to posebno. A što se tiče ulja noćurka pokušala sam i povratila, tri puta i još uvijek osjetim taj miris u nosnicama…. Život mi se smučio. Koja gadost. Nikad više. 🤮🤮🤮
Da da skuzila sam da je lh, ali meni ovakve budu na pocetku kad krenem pratit par dana prije pika, samo sam tila skrenit paznju da se i na plavoj nesto nadzire a na zelenoj nista.. ne znan kakvo je ulje, ja ti nisan gadljiva pa ti kod mene sve prolazi 😝
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Maybe ovo kod tebe je skoro pik,nadadm se da ce sutra biti pravi pravcati. Koliki su ti inace ciklusi? ja sam tek kad sam temperaturu pocela mjerit obratila paznju na duljinu ciklusa i vrijeme ovulacije, inace sam mislila da je ka i svima 14 dan a kad ono 19tiSimba i ja ako sam ista u zivotu, to je nazalost da sam preerealna, nekad mi to ne ispadne na dobro ali ne volim tu laznu nadu, radije se ne nadat nicemu pa se iznenadit. Ja sam u ovih misec dana pracenja foruma, masu testova ko blesava gledala i nisan kuzila di ostale vide sjenu..Na mokrom testu nisan vidila nista ali žurila sam i nisan imala vremena cekat da se osusi, tek kad ste svi vi napisali da se vidi sjena kad smo dosli doma i muz i ja smo poceli proucavat i vidili nesto.. sad jel to psiholoski ili šta, saznat cemo uskoro..
Zasto ne staviš graf u opis, ja volim bacit pogled svima na dan ciklusa a ovako stalno zaboravljam na cemu si.. Uskoro ces i ti piskit, meni su isto neke cudne mucnine sta u prvoj trudnoci nisam imala ali isto tako mi nekad i u pms bude muka ali nikad ovako..
Hope sta se tice tvojih testova, vec te par dana ocu pitat zasto piskis sve i plave i roze i zelene? koliko vidim na slici i rozi i zeleni pokazuju istu crtu a rozi su kao osjetljiviji?
Šta znaci ako je test kinez to još nisam pohvatala, ja pretpostavljam da je kinez jer je naručen s ebay-a ali naručila sam ih iz UK?
Ovo kod tebe je bas pravi pik, zaboravila sam jel ovaj ciklus još pauzirate ili veceras napadate?
Joli imas viši cilj, zacepi nos i popij to uljeja sam 3 dana prije O vidila da cure spominju vitamin E, mislis da me to sprijecilo da ga isti dan kupim i pocnem pit?
Ja tebi cak i na plavoj trakici vidim sjenu
Toniasad tebe cekam koliko ces izrrzati da ne piskis, ja znam da sam rekla da necu jos ali bilo je jace od mene
Ciklusi su mi 27/28 dana a izgleda da će i meni isto biti. Možda je to i problem bio što nisam pratila kako treba tko će ga znat. Ali sad sve pratim pa ćemo vidjeti i ja se nadam sutra velikom piku 😁😁😁😁😁😁
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
A u kojim dc kreneš pratiti? Meni su pre očima obje bile bijele skroz i plava i zelena, samo roza ima tanku crticu. 😂 Sorry, mislila sam da si se zbunila... Jer smo pričale o sjenama... Ako ti zatreba proslijedit ću ti... 😉
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Boni Na ulje mislim, da ću proslijediti jer ja to ne mogu piti.
Ne zna je li vi cure imate koji drugi savjet za pojačavanje/poboljšavanje sluzi
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Boni Naulje mislim, da ću proslijediti jer ja to ne mogu piti.
Ne zna je li vi cure imate koji drugi savjet za pojačavanje/poboljšavanje sluzi
Nadam se da nece trebat, ali od sljedeceg ciklusa planiram pit onaj pripravak s travama od kojih su zene pijane i od 18 DC moram duphaston.. uz folnu, vitamin E, selen, vrkutu i cink mislim da bi sve ostalo bilo pretjerivanje 😂 ali hvala ti svakako, ako ga ne udomis a a ja se predomislim javim ti 🤗
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
A u kojim dc kreneš pratiti? Meni su pre očima obje bile bijele skroz i plava i zelena, samo roza ima tanku crticu. 😂 Sorry, mislila sam da si se zbunila… Jer smo pričale o sjenama… Ako ti zatreba proslijedit ću ti… 😉
Ja ti krenem pratit isto oko 9-10 dana
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Di bi mogla sad kupit neke trakice ili jeftinije testove, s obzirom da sad mislim piskit svaki dan nebi bas tila kupovat neke od 30 kuna
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji