Kamilice i te kakav peak 🥳🥳
Ajmo akcija 🤪
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Narucila sam i zelenih jos sa strane s obzirom da tek pocinjem s lh trakicama pa dok ne skuzim koje su ok za mene. Sutra cu piskiti na obe pa cu bas usporedit. Hvala na odgovorima😄🥰
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Kamilice i te kakav peak 🥳🥳
Ajmo akcija 🤪
Haha, a nema mi muza prije veceras 🤦🏼♀️😅 Valjda nece biti kasno veceras 🤷🏼♀️
Niki ja sam citala da taj jastuk i dizanje nogu u zrak nema puno veze da li ces ostati trudna. Mislim da je dovoljno desetak minuta poslije ostati lezati, i ne odmah ici piskiti. Ostalo je na spermicima.😊
Hope super sto si napisala svoje iskustvo za nas nove tu. 🤗 Kako sam već bila pisala, moja prijateljica nije mogla skoro dvije godine ostati trudna, dok joj nisu otkrili ureaplasmu. Poslije antibiotika je odmah ostala trudna. U 34-oj godini prvi put. Znači, njoj nije uzrokovao spontani, nego nemogućnost trudnoce. Isto nije imala nikakvih simptoma. 🤷🏼♀️
Vidim da vas je vecina na moru, ili planirate ici. Evo ja zivim 300 metara od mora, i jos nisam bila na plazi. Cekam da more prokuha na bar 25 C.😅
Bile na moru ili ne, svima vam želim lijep vikend! 🌞🏖️🌊💕🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Narucila sam i zelenih jos sa strane s obzirom da tek pocinjem s lh trakicama pa dok ne skuzim koje su ok za mene. Sutra cu piskiti na obe pa cu bas usporedit. Hvala na odgovorima😄🥰
Ja sam narucila zelene prije nego sam uopće znala da postoje različite trakice 😅🤦🏼♀️ Meni se cine ok za sada. Valjda ce i tebi biti dobre. 😊
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kamilica od sutra startam s zelenom pa javim. Ova je plava bila malo predobra da bi bila istinita s obzirom kakve cikluse imam 🤣
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Kamilica od sutra startam s zelenom pa javim. Ova je plava bila malo predobra da bi bila istinita s obzirom kakve cikluse imam 🤣
😅 Cure tu najvise hvale roze. Plave su izgleda vecini nepouzdane. Sretno, pa tu stavi slikice kad budes piskila. 🤞😊
Evo da ja stavim a kasnije vas citam 😂
Opet piskim oko 21 😂 pokusat cu izdrzat do onda jer je ovaj nevazeci a tako je lijepi 🙈
https://ibb.co/v3Sgt58 evo usporedba od jutros i sada sada je nešto svjetliji vidjet ću poslije opet. Evo tek sam s posla katastrofaaa danas
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Taman dosla doma i odma sam isla provjerit.. znam da rezultat nije valjan nakon 10-15 min ali sad i ja vidim sjenu 😂😂🤦🤦https://ibb.co/thhGrtS
Idem na laptop pa vas popratim 😁
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Taman dosla doma i odma sam isla provjerit.. znam da rezultat nije valjan nakon 10-15 min ali sad i ja vidim sjenu 😂😂🤦🤦https://ibb.co/thhGrtS
Idem na laptop pa vas popratim 😁
Jbg,roza je. Nadam se da nije kinez 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji