Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    19. Lipanj 2021. 15:19

Kamilice i te kakav peak 🥳🥳
    Ajmo akcija 🤪

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

missR
    19. Lipanj 2021. 15:25

Narucila sam i zelenih jos sa strane s obzirom da tek pocinjem s lh trakicama pa dok ne skuzim koje su ok za mene. Sutra cu piskiti na obe pa cu bas usporedit. Hvala na odgovorima😄🥰

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Kamilica ♡
    19. Lipanj 2021. 15:35

Garawa

Kamilice i te kakav peak 🥳🥳
    Ajmo akcija 🤪

Haha, a nema mi muza prije veceras 🤦🏼‍♀️😅 Valjda nece biti kasno veceras 🤷🏼‍♀️
    Niki ja sam citala da taj jastuk i dizanje nogu u zrak nema puno veze da li ces ostati trudna. Mislim da je dovoljno desetak minuta poslije ostati lezati, i ne odmah ici piskiti. Ostalo je na spermicima.😊
    Hope super sto si napisala svoje iskustvo za nas nove tu. 🤗 Kako sam već bila pisala, moja prijateljica nije mogla skoro dvije godine ostati trudna, dok joj nisu otkrili ureaplasmu. Poslije antibiotika je odmah ostala trudna. U 34-oj godini prvi put. Znači, njoj nije uzrokovao spontani, nego nemogućnost trudnoce. Isto nije imala nikakvih simptoma. 🤷🏼‍♀️ 

Vidim da vas je vecina na moru, ili planirate ici. Evo ja zivim 300 metara od mora, i jos nisam bila na plazi. Cekam da more prokuha na bar 25 C.😅
    Bile na moru ili ne, svima vam želim lijep vikend! 🌞🏖️🌊💕🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    19. Lipanj 2021. 15:37

missR

Narucila sam i zelenih jos sa strane s obzirom da tek pocinjem s lh trakicama pa dok ne skuzim koje su ok za mene. Sutra cu piskiti na obe pa cu bas usporedit. Hvala na odgovorima😄🥰

Ja sam narucila zelene prije nego sam uopće znala da postoje različite trakice 😅🤦🏼‍♀️ Meni se cine ok za sada. Valjda ce i tebi biti dobre. 😊

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

missR
    19. Lipanj 2021. 15:56

Kamilica od sutra startam s zelenom pa javim. Ova je plava bila malo predobra da bi bila istinita s obzirom kakve cikluse imam 🤣 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Kamilica ♡
    19. Lipanj 2021. 16:08

missR

Kamilica od sutra startam s zelenom pa javim. Ova je plava bila malo predobra da bi bila istinita s obzirom kakve cikluse imam 🤣

😅 Cure tu najvise hvale roze. Plave su izgleda vecini nepouzdane. Sretno, pa tu stavi slikice kad budes piskila. 🤞😊

19. Lipanj 2021. 16:39

Evo da ja stavim a kasnije vas citam 😂

Opet piskim oko 21 😂 pokusat cu izdrzat do onda jer je ovaj nevazeci a tako je lijepi 🙈

maybenewmom
    19. Lipanj 2021. 16:49

https://ibb.co/v3Sgt58 evo usporedba od jutros i sada sada je nešto svjetliji vidjet ću poslije opet. Evo tek sam s posla katastrofaaa danas

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Bonii
    19. Lipanj 2021. 16:49

Taman dosla doma i odma sam isla provjerit.. znam da rezultat nije valjan nakon 10-15 min ali sad i ja vidim sjenu 😂😂🤦🤦https://ibb.co/thhGrtS
    Idem na laptop pa vas popratim 😁

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

19. Lipanj 2021. 16:54

Bonii 👼

Taman dosla doma i odma sam isla provjerit.. znam da rezultat nije valjan nakon 10-15 min ali sad i ja vidim sjenu 😂😂🤦🤦https://ibb.co/thhGrtS
    Idem na laptop pa vas popratim 😁

Jbg,roza je. Nadam se da nije kinez 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.