https://ibb.co/F59rTqD ova je od sad, bijela kao snijeg
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Taman dosla doma i odma sam isla provjerit.. znam da rezultat nije valjan nakon 10-15 min ali sad i ja vidim sjenu 😂😂🤦🤦https://ibb.co/thhGrtS
Idem na laptop pa vas popratim 😁
Jbg,roza je. Nadam se da nije kinez 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Narucena s ebaya ali iz UK 🤷
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
9DPO,bog te pitaj koji urin,nije ni cudo da se ne nazire nesto 🙈 ne odustajem od tebe 😁😁😁🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
9DPO,bog te pitaj koji urin,nije ni cudo da se ne nazire nesto 🙈 ne odustajem od tebe 😁😁😁🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tako je.. reci ti njoj 🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Taman dosla doma i odma sam isla provjerit.. znam da rezultat nije valjan nakon 10-15 min ali sad i ja vidim sjenu 😂😂🤦🤦https://ibb.co/thhGrtS
Idem na laptop pa vas popratim 😁
Držim🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞. Pratim te da vidimo šta će biti
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
MissR te plave inače stvarno vrište drugim curama, mislim da ipak treba biti tamnija dosta trakice. Meni npr roza odgovara jer su manje osjetljivosti, a zelene tek ovaj mjesec koristim, pa ću vidjeti hoće mi odgovarati.
Kamilice u tebe je pik
Niki meni je na 8dc 6 mm, i treba biti trolinijski, u svakom slučaju od 1. Dc do O pij 3 dcl soka od cikle, on ti pomaže kod zadebljavanja endometrija, a i dobar je za željezo, tako da ne možeš pogriješiti jer je prirodan meni je bolji hladan iz frižidera, pitkiji je. Što se ostalih stvari, većina gin će ti reći da bi trebalo ostati iza u vodoravnom položaju od 15 do 30 min, ovisi koliko imaš vremena i to u dosta istraživanja kažu da je korisno, a i to za noge u zraku neki preporučuju i cure su radile, makar kratko i ostajale trudne. Možda zvuči kao neka seoska priča, ali s druge strane ne može odnemoći, bar ja to tako gledam.
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Boni definitivno ništa nije izgubljeno.
Hope isti smo dc i pogledaj svoju, a pogledaj moju trakicu 😂😂 mislim da su zelene za mene bile promašaj, ali čekam do kraja ciklusa iste su osjetljivosti kao gravidnost koje su mi bile super pa sam ih zato uzela. Izgleda da ću morati naručiti još rozih jer su mi one najbolje, prošli put su počele tamniti 14 dc, a 16 je bilo O, već 17 svijetle skroz, taj moj LH je lijen i kratko se zadržava 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ A ove plave sam uzela od prijateljice, jer je ona T i ostalo joj je trakica, znači ni njene plave mi ne pokazuju ništa, moj pik s plavim je bio kao vama s zelenima, 😂😂😂😂 a one iz Mullera su mi čak preosjetljive Duchess, CB digitalne odlične, ali preskupe. Možda nekom posluži i moje iskustvo s trakicama, pa sam vam ih sve navela što sam koristila.
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Joli onda cemo obe probati zelene 😄 nadam se da ce biti dobre
Ja sam dizala noge stalno i lezala u krevetu pa nista , u ciklusu u kojem sam ostala trudna sam se dizala odmah nakon odnosa , jedino nebi piskila mozda pola sata iza. Tako da kod mene ta teorija ne drzi bas vodu 🤭 ali svakako vrijedi probati
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Ja sam čitala da je to s mokrenjem mit, jer su mokraćna cijev i vaginalni otvor odvojeni dijelovi u ženskom tijelu, što znači da mokrenje neće isprati ništa, a preporuča se inače upravo iz razloga što zbog blizine ta dva otvora postoji već mogućnost prelaska bakterija. Mojoj kolegici koja ima "zavaljenu" ili "spuštenu" maternicu, nisam sigurna, je upravo ginekolog predložio da podiže noge na zid. Ona je nakon dva ciklusa od te preporuke ostala trudna, a dugo je pokušavala i ona vjeruje da ima nešto u tome. Svatko ima nešto svoje za ispričati i pridonijeti usmenoj predaji. Sve to mogu biti mitovi, ali činjenica je da ćemo mi opet sve to napraviti ako postoji i jako mala šansa da na nešto utječe, jer ćemo razmišljati da je to upravo to malo što nedostaje. 😉
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Maybe ovo kod tebe je skoro pik,nadadm se da ce sutra biti pravi pravcati. Koliki su ti inace ciklusi? ja sam tek kad sam temperaturu pocela mjerit obratila paznju na duljinu ciklusa i vrijeme ovulacije, inace sam mislila da je ka i svima 14 dan a kad ono 19ti
Simba i ja ako sam ista u zivotu, to je nazalost da sam preerealna, nekad mi to ne ispadne na dobro ali ne volim tu laznu nadu, radije se ne nadat nicemu pa se iznenadit. Ja sam u ovih misec dana pracenja foruma, masu testova ko blesava gledala i nisan kuzila di ostale vide sjenu..Na mokrom testu nisan vidila nista ali žurila sam i nisan imala vremena cekat da se osusi, tek kad ste svi vi napisali da se vidi sjena kad smo dosli doma i muz i ja smo poceli proucavat i vidili nesto.. sad jel to psiholoski ili šta, saznat cemo uskoro..
Zasto ne staviš graf u opis, ja volim bacit pogled svima na dan ciklusa a ovako stalno zaboravljam na cemu si.. Uskoro ces i ti piskit, meni su isto neke cudne mucnine sta u prvoj trudnoci nisam imala ali isto tako mi nekad i u pms bude muka ali nikad ovako..
Hope sta se tice tvojih testova, vec te par dana ocu pitat zasto piskis sve i plave i roze i zelene? koliko vidim na slici i rozi i zeleni pokazuju istu crtu a rozi su kao osjetljiviji?
Šta znaci ako je test kinez to još nisam pohvatala, ja pretpostavljam da je kinez jer je naručen s ebay-a ali naručila sam ih iz UK?
Ovo kod tebe je bas pravi pik, zaboravila sam jel ovaj ciklus još pauzirate ili veceras napadate?
Joli imas viši cilj, zacepi nos i popij to uljeja sam 3 dana prije O vidila da cure spominju vitamin E, mislis da me to sprijecilo da ga isti dan kupim i pocnem pit?
Ja tebi cak i na plavoj trakici vidim sjenu
Tonia sad tebe cekam koliko ces izrrzati da ne piskis, ja znam da sam rekla da necu jos ali bilo je jace od mene
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji