Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Lipanj 2021. 23:54

A sada malo o mom danu. Zub se smiruje pa sam zadovoljna s time. Primijetila sam mliječno sticky iscjedak pa uskoro očekujem i onaj plodni lijepi,ali sad ću Vam nešto napisati. 

Neke cure me znaju tu već dugo vremena,neke kratko,a od nekih znaju moju priču od početka a neke samo kraj pa da Vam ispričam ukratko..Moja priča s forumom kreće 2 i po godine unazad kad sam se ulogirala i krenula s postovima,učenjem i svime. Tada sam još negdje u ciklusu u samom početku tipkanja s curkama i proljeće zadnji put na trakicama imala kako mi to kažemo PIKČINU i tu je stalo. Iduće 2 godine se moje muke po trakicama nastavljaju. Uvijek sam ulovila nešto nadomak pika,a nikad pik i pikčinu pa sam naučila računati kada će ovulacija i iduća M da sam se istreniralaci u tom izračunu. Obzirom da beba nikako nije dolazila,a vrijeme je prolazilo,muž i ja smo u nekom periodu sve pauzirali i posvetili se drugim stvarima,renoviranju i građenju našeg gnijezda pa je to sve nekako trajalo 9mj s pauzama na bebi i rađenju na tome i bile su u tom periodu 3 biokemijske T,a cijelo to vrijeme sam i pratila trakice jer jednom kad kreneš tim razvije se ovisnost 😂 u jednom trenutku sam oborila rekord s ciklusom u trajanju od 72 kad mi je sve dopizdilo i otišla sam privatno jer se čekalo kod socijalnog doktora do mjesec dana rekl jebem ti pleme ja stignem krepat do onda nema teoretske, dat ću 100€ pa kud puklo.

18. Lipanj 2021. 23:54

Dolazim na pregled,fizički maternica i cerviks na opip super,lijevi jajnik pun antralnih folikulića za koje sumnja da su možda cistice i da je policističan,vidi se DF na desnom i O se bliži taj ciklus koji je da naglasim bio školski - 28 dana. Savjetuje mi vađenje hormona. To nekako izborim kod doktora,hormoni su tip top,štitnjača također. Prije mjesec dana odlazim doktoru na kontrolu s nalazima i s vrata mi govori da mu nije jasno zašto neredoviti ciklusi kad su hormoni tip top,fizički cisti,endometrioze i mioma nema da mi rade probleme,ne razumije gdje je uzrok. Predlažem briseve na što pristane iako on ne ni rekao po izgledu svega i nema iscjetka da bi nešto bio problem,međutim izolirana je ureaplasma na šok doktora jer se kod mene asimptomatski ponašala,bez smetnji,iscjetka ma ičega i na kraju dolazimo do zaključka da je možda to uzrok mojih neredovitih ciklusa. Muž i ja dobivamo doksiciklin da se čistimo. Riješim terapiju i čekam na kontrolne brisebe. U međuvremenu se dogodila rana O na 4DCi taj ciklus je trajao 16 dana i tu ulazimo u zadnji ciklus. Prije nego vam u idućem postu pošaljem sliku,molim Vas,ali sve Vas ovdje molim, ako možete privatno jer vam socijalci ne daju,napravite briseve jer su oni jako jako važni za našu plodnost. Možemo imati godinama bakteriju a da to ni ne znamo dok ona potiho nama začepljuje jajovode i oslabljuje kvalitetu JS. Čisti brisevi su neophodni za trudnoću i opstanak iste jer mi je bliska prijateljica u 9TT imala spontani pobačaj koji je bio uzrokovan ureaplasmom. Molim Vas nemojte se igrati s time. Inzistirajte na brisevima Više nego na bilo čemu drugome jer su te beštije tihe ubojice naše plodnosti,kao i biokemijskih i spontanih pobačaja,a ja sam Vam živi dokaz toga! Na slijedećem postu ću Vam pokazati zašto je to važno! 

18. Lipanj 2021. 23:59

Rekla sam ovaj ciklus da ću piškiti svaki dan jer idući pauziram. Dođem s kave doma i evo…

Ja sam pred pikom a danas je 9DC. Ciklusi mi se vraćaju u normalu i postaju školski nakon antibiotika koji sam uzimala za bakteriju,a da napomenem,ne uzimam gynositol,melatonin,vrukutu. Ma sve što sam uzimala već ne uzimam otkad sam saznala za ureaplasmu i krenula s antibiotikom. Ovo je razlog zašto raditi briseve i nadam se da ćete biti pametnije od mene i inzistirati da napravite briseve jer da,bakterija može utjecati na ciklus čak i ako su hormoni i štitnjača uredni kao kod mene. Nadomak pika,a samo je trebalo zagrebati cerviks da se vidi jel ima kakvih bakterija i parazita..

19. Lipanj 2021. 00:02

Bonii 👼

Zenice jel ima koja od vas VIP clanstvo na FF aplikaciji? Nudi mi probni period od misec dana pa se mislim bili probala, kolika je razlika izmedu VIP i obicnog?

Ja imam na godinu dana 😂🙈 200kn a ono mirna sam cijelu godinu. Fora je,možes vidjeti svoje grafove jesu u većini bili ovulacijski ili možda trudnoća,možeš si usporediti sve grafove i naći temp pri kojoj ovuliraš, stavlja ti kad bi ti bio termin na osnovu ciklusa ako ostaneš T i tako. Simpa aplikacija! E i da. Možeš zamrznuti pauziranje ako ostaneš T dok ti opet ne zatreba što je jako dobro 😁🙈

19. Lipanj 2021. 00:06

🗓 6/2021
    Deadee - 09.06. ➕
    Emily - 17.06.2021. - kasni 2 dana🤞🏻🤰🏼
    almoo9 - 20.06.2021 - 1 dan🤞🏻🤰🏼
    Bella1985 - 21.06.2021 - 2 dana🤞🏻🤰🏼
    Bonii - 23.06.2021 - 4 dana 🤞🏻🤰🏼
    Tonia - 25.06.2021 - 6 dana 🤞🏻🤰🏼
    annboleyn - 26.06.2021 - 7 dana 🤞🏻🤰🏼
    Jelušićkaaa - 29.06.2021 - 10 dana 🤞🏻🤰🏼
    Doris - 29.06.2021 - 10 dana 🤞🏻🤰🏼
    🗓 7/2021
    maybenewmom - 01.07.2021  - 12 dana🤞🏻🤰🏼
    Dajana - 01.07.2021 - 12 dana🤞🏻🤰🏼
    kelp6ie - 01.07.2021 - 12 dana 🤞🏻🤰🏼
    Anchy_23 -  01.07.2021 - 12 dana 🤞🏻🤰🏼
    zoi - 03.07.2021 - 14 dana🤞🏻🤰🏼
    eloise - 03.07.2021 - 14 dana🤞🏻🤰🏼
    Kamilica - 03.07.2021 - 14 dana🤞🏻🤰🏼
    malala - 04.07.2021 - 15 dana🤞🏻🤰🏼
    mala96 - 06.07. 2021 - 17 dana🤞🏻🤰🏼
    Joli - 07.07.2021 - 18 dana🤞🏻🤰🏼
    Pine - 13.07.2021 - 24 dana 🤞🏻🤰🏼
    Hope - 15.07.2021 (Po FF) - 26 dana 😶‍🌫️

🆕LISTA DRUGIH, NAMA TAKODER BITNIH DOGADAJA 📓
    Hope - stigli brisevi - ureapl. - terapija - 06.07. ponavljanje briseva(18:15)
    Bella 1985 - muz mora na Merkuru obaviti pretrage
    Garawa - 24.06. Brisevi

Tonia♥️
    19. Lipanj 2021. 07:59

Jutro cure 😁
    Potpisujem sve što je Hope rekla...brisevi su iznimno važni, pogotovo zbog ureplasme koja uzrokuje spontane i sa time se ne treba šaliti ili ignorirati... Znam ja cure koje su u T saznale da imaju ureplasmu i iznijele sretnu i zdravu T...ali opasnost je uvijek velika... Provjerite si sve što mozete jer na žalost, sve se tu borimo i nadamo T i zaista je potrebno stvoriti i osigurati najzdravije okruženje za tu malu lopticu sreće 💜

Uživajte mi ženice u ovom vrućem danu 🤩

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Tonia♥️
    19. Lipanj 2021. 08:17

I da Hope pik je skoro tu bravooooooo 🎉🎉🎉🎉

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

Garawa¤
    19. Lipanj 2021. 08:32

Dobro jutro cure.. 
    Nadam se da ste svi dobro.. 
    Popila kavu, pregledala temperature.. hehe to mi je novi hoby 🤣
    Moj mozak je tek danas shvatio da sam na godišnjem.. nakon tjedan dana.. jer subota je a ja ne moram na posao.. 🥳🥳🥳
    Nestrpljiva sam do pregleda sada.. ludo me zanimaju ti brisevi..i ultrazvuk će odmah napraviti..pa se nadam da će vidjeti neki lijepi folikul pred pucanje..  
    U petak putujemo na Murter i sve mi se nekako lijepo slaže..baš sam pozitivna baš vjerujem u ovaj ciklus da će biti dobitni.. 🤞🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Jelušićkaa
    19. Lipanj 2021. 08:54

Jutro curee
    HOPE hvala ti na opširnom opisu za nas koji te ne znamo baš od početka
    Tonia kad ti piškiš?
    Garawa kad se vec tako lijepo osjećaš nadam se da da ce ti se zaista i ostvariti 🤞
    Kod mene stanje isto. Preživljavam na paracetamolu valjda ce popustiti brzo 😁

Tonia♥️
    19. Lipanj 2021. 09:06

Jelušićka u srijedu ću piškiti na 11dpo, tad ili je ili nije... Kad ćeš ti ?
    Garawa hjooooj taman lijepo opuštanje psihički i fizički,di ćeš bolje 😍

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.