Tonia hvala 🤞🤞 Evo ja maloprije skontala da sam zapravo 10DPO🙄 bit će ima još 4 dana haha 🤞🤞🤞
🤴30👸27
Ciklusi ludi (28-35)
Femibion 1, Vitamin E, B komplex, Aspirin 100
Pai 4g5g pronađen
PAPA, Ureaplasma/Microplasma ✔️
TSH 3,95? Nema lijekova jer je u intervalu?
Pokušavamo za baby no.1 05/20💔
Biohemijska 05/20💔
Missed ab 09/20 (u 7 nedelji)💔
Boni nemoj se stresirati 😉😉 kao što mi je jučer rekao dr da se on nagledao dosta uspješnih primjera izvan školskih okvira na koje se svi ugledamo. Nemoj otpisati ciklus nego strpljivo čekaj i budi optimistična 🙃… ja sam na svoju ruku vadila progesteron jer sam htjela imati cijelu sliku, oni me nisu poslali, ni privatno ni socijalni, a eto u tom je između ostalog problem. Ali i ciklusi se mijenjaju, prošli je mogao biti zadnji lošiji, posebno ako ti se to ni prije nije događalo i ovaj može biti super, sa super js. 💚🤞🍀 Progesteron možeš ići i izvaditi privatno na 7 dpo, pa ćeš vidjeti vrijednost, u lab po Splitu ta pretraga dođe 100 kn i gotova je za 2 sata.
Daa, i mogla bi.. planirala sam ionako do lab plus otic za neke druge stvari pa ce mi ovo biti dodani razlog da odem 😁
Ja sam ti bila isto vaditi par stvari i lab+ mi je bio za svaku stavku skuplji od Analize (Lazarica), u konačnici ako vadiš više stvari stvori se lijepa razlika u računu. 😉
Nisan znala da je razlika u cijeni, kako prije nije bilo Analize tu ja stvorila naviku ic u Lab plus, ali bas cu pogledat malo cijene..
Joli, Pine i Hope bas ste me iznenadili ja stekla dojam da ste sve iz Zg 😂
Ja inace jesam okolica zg-a ali vec 20 godina imamo kucu na moru pa sam tamo ljeti,volim to svoje malo misto☺️☺️☺️
Pine našla sam mail, sad ti pošaljem porukicu.
Anchy evo sam se ohrabrila.
Tonia draga moja da bude kako si rekla 🤞🍀
Hope ja sam za, ako je i Pine za stižemo kada dođeš... 😉
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Dobar dan drage cure!
Ja sam po trakicama 16dpo, M jos nema, a testici negativni 😔 to bi znacilo da lutealna ne treba trajati fiksno 14 dana? Tko zna sto se kuha dole, ali bebac nije 😔
Pine našla sam mail, sad ti pošaljem porukicu.
Anchy evo sam se ohrabrila.
Toniadraga moja da bude kako si rekla 🤞🍀
Hopeja sam za, ako je i Pine za stižemo kada dođeš… 😉
Juuuuuj mozeee! Vec sad se veselim nasoj kavici ☺️☺️☺️☺️😎
Dobar dan drage cure!
Ja sam po trakicama 16dpo, M jos nema, a testici negativni 😔 to bi znacilo da lutealna ne treba trajati fiksno 14 dana? Tko zna sto se kuha dole, ali bebac nije 😔
Lutalna bi u principu trebala biti fiksna ali kod mene ti recimo na desnom jajniku bude skolska 14 dana,a na lijevom mi ide do 19 dana sto nikako nije dobro. Neka donja granica je 11 dana,a gornja 17 dana,ali opet…mogu razne stvari uzrokovati remecenje lutealne faze,od samih hormona,nekih upala ili infekcija,sve to jako utjece na nase cikluse i vise nego sto mislimo
Boni to samo pišemo književno, većinom 😅 kako bi svima bilo lakše...
Hope moram priznati i ja se veselim, baš, baš... 😊
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Tonia kakva je situacija u tebe? Vidim lipi pad 🤩 jel mislis da se nesto kuha 🤗
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Malala mislim da je, kamilica je na str 320 stavila sliku i njene su svijetle, a pred pik su... 😉
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Boni, nadam se da ti je ciklus dobitan, nikad nemoj odustati unaprijed. 🤗
Joli, vidjela sam poslije njenu trakicu. Moja je sad još malo potamnila kad se osušila. Ponovit ću popodne, mislim da je pik tu. 👍
Tonia, držimo 🤞🤞🤞🤞🤞.
Hope, kao i uvijek vrijedna. 💪💪
Ja nisam nikako vadila progesteron jer je moja dr rekla da nema potrebe jer mi je O potvrđena uzv-om i trakicama. Razmišljam to napraviti ovaj ciklus. Privatno, naravno. 😒
I brisevi su mi čisti. 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
I ja cu sljedeci ciklus vadit progesteron, naravno privatno..
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji