Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joli 🌟
    18. Lipanj 2021. 09:23

Bonii 👼

Joli 🌼

Boni nemoj se stresirati 😉😉 kao što mi je jučer rekao dr da se on nagledao dosta uspješnih primjera izvan školskih okvira na koje se svi ugledamo. Nemoj otpisati ciklus nego strpljivo čekaj i budi optimistična 🙃… ja sam na svoju ruku vadila progesteron jer sam htjela imati cijelu sliku, oni me nisu poslali, ni privatno ni socijalni, a eto u tom je između ostalog problem. Ali i ciklusi se mijenjaju, prošli je mogao biti zadnji lošiji, posebno ako ti se to ni prije nije događalo i ovaj može biti super, sa super js. 💚🤞🍀 Progesteron možeš ići i izvaditi privatno na 7 dpo, pa ćeš vidjeti vrijednost, u lab po Splitu ta pretraga dođe 100 kn i gotova je za 2 sata.

Daa, i mogla bi.. planirala sam ionako do lab plus otic za neke druge stvari pa ce mi ovo biti dodani razlog da odem 😁

Ja sam ti bila isto vaditi par stvari i lab+ mi je bio za svaku stavku skuplji od Analize (Lazarica), u konačnici ako vadiš više stvari stvori se lijepa razlika u računu. 😉

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

• alm
    18. Lipanj 2021. 09:29

Ja sama sebi idem na živce koliko sam nestrpljiva, kamoli vama 🙄 Sorry ovo hormoni izbijaju 😂 Hvala što me trpite 😂

🤴30👸27
    Ciklusi ludi (28-35)
    Femibion 1, Vitamin E, B komplex, Aspirin 100
    Pai 4g5g pronađen
    PAPA, Ureaplasma/Microplasma ✔️
    TSH 3,95? Nema lijekova jer je u intervalu?
    Pokušavamo za baby no.1 05/20💔
    Biohemijska 05/20💔
    Missed ab 09/20 (u 7 nedelji)💔

18. Lipanj 2021. 09:31

Joli 🌼

Bonii 👼

Joli 🌼

Boni nemoj se stresirati 😉😉 kao što mi je jučer rekao dr da se on nagledao dosta uspješnih primjera izvan školskih okvira na koje se svi ugledamo. Nemoj otpisati ciklus nego strpljivo čekaj i budi optimistična 🙃… ja sam na svoju ruku vadila progesteron jer sam htjela imati cijelu sliku, oni me nisu poslali, ni privatno ni socijalni, a eto u tom je između ostalog problem. Ali i ciklusi se mijenjaju, prošli je mogao biti zadnji lošiji, posebno ako ti se to ni prije nije događalo i ovaj može biti super, sa super js. 💚🤞🍀 Progesteron možeš ići i izvaditi privatno na 7 dpo, pa ćeš vidjeti vrijednost, u lab po Splitu ta pretraga dođe 100 kn i gotova je za 2 sata.

Daa, i mogla bi.. planirala sam ionako do lab plus otic za neke druge stvari pa ce mi ovo biti dodani razlog da odem 😁

Ja sam ti bila isto vaditi par stvari i lab+ mi je bio za svaku stavku skuplji od Analize (Lazarica), u konačnici ako vadiš više stvari stvori se lijepa razlika u računu. 😉

Sad te moram pitat nesto sto me zanima a nikako da pitam vec par dana.. spomenula Lazaricu a kolko mi je poznato to je u Splitu..jesi ti bas bas u splitu ili neka okolica? Pitam jer n meni nije kuca daleko od Splita 😂🙈

18. Lipanj 2021. 09:31

alm

Ja sama sebi idem na živce koliko sam nestrpljiva, kamoli vama 🙄 Sorry ovo hormoni izbijaju 😂 Hvala što me trpite 😂

Ha Boze moj,zato forum postoji. Ko ce kome neg svoj svome? 😂🙈🙈 lakse je kad se jadas ljudima za koje znas kako je to jer su prosle ili prolaze kooz isto 😂😂🙈

Joli 🌟
    18. Lipanj 2021. 09:38

Hope bliža okolica Splita 🙃 nisam znala da imaš nešto ovdje, je li dolaziš ponekad?
    Pine išla sam u analize, dobiješ rezultate na mail za dva sata, tehničarke su super.

👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

18. Lipanj 2021. 09:41

Joli 🌼

Hopebliža okolica Splita 🙃 nisam znala da imaš nešto ovdje, je li dolaziš ponekad?
    Pineišla sam u analize, dobiješ rezultate na mail za dva sata, tehničarke su super.

Ja sam ti zadnjih 20 godina uvijek tamo,doduse prosle godine sam morala prekocit godisnji jer smo renovirali stan i imali radove pa planiram ove godine bar na tjedan dana sad doc. E reci mi sad…jesi okolica prema sibeniku ili okolica prema metkovicu i makarskoj? 🙈

Joli 🌟
    18. Lipanj 2021. 09:48

Hope ♾

Joli 🌼

Hopebliža okolica Splita 🙃 nisam znala da imaš nešto ovdje, je li dolaziš ponekad?
    Pineišla sam u analize, dobiješ rezultate na mail za dva sata, tehničarke su super.

Ja sam ti zadnjih 20 godina uvijek tamo,doduse prosle godine sam morala prekocit godisnji jer smo renovirali stan i imali radove pa planiram ove godine bar na tjedan dana sad doc. E reci mi sad…jesi okolica prema sibeniku ili okolica prema metkovicu i makarskoj? 🙈

Makarskoj

👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    18. Lipanj 2021. 09:50

Hope prema okolici čega je tvoja vikendica? Pa to mi zvuči super... 

👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

18. Lipanj 2021. 10:00

Joli 🌼

Hope prema okolici čega je tvoja vikendica? Pa to mi zvuči super…

Prema okolici sredine izmedu Sibenika i Splita. Jaj da pripomognem. Blizu Rogoznice 😂😂😂🙈

Joli 🌟
    18. Lipanj 2021. 10:11

Pine može, nađem adresu, bilo mi se glupo priključivati kad si se dog s anchy, inače imam taj problem  "selektivne sramežljivosti". Pa se javim, samo da nađem mail
    Hope znam šibensku rogoznicu primošten, ražanj, kalebovu luka, dvornice, znam ići tamo, imam rođake... Možda nam se poklope termini... 🙃

👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.