Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Lipanj 2021. 10:14

Joli 🌼

Pine može, nađem adresu, bilo mi se glupo priključivati kad si se dog s anchy, inače imam taj problem "selektivne sramežljivosti". Pa se javim, samo da nađem mail
    Hopeznam šibensku rogoznicu primošten, ražanj, kalebovu luka, dvornice, znam ići tamo, imam rođake… Možda nam se poklope termini… 🙃

E doslovce si nabrojala mjesto di ja budem,taman ti i Pine mozete skociti do mene ako budete mogle dok sam ja dole,a nadam se da cu ovo ljeto uspjet vidjet mora 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

Kamilica ♡
    18. Lipanj 2021. 10:23

https://ibb.co/475XFQw

Oprostite sto ulijecem kao padobranac, poslije vas citam,ali maloprije sam piskila, ovulacija bi po kalendaru trebala biti sutra, jeli ovo pozitivno ili negativno? Hvala unaprijed! 💕

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Garawa¤
    18. Lipanj 2021. 10:28

Kamilica ♥️

Oprostite sto ulijecem kao padobranac, poslije vas citam,ali maloprije sam piskila, ovulacija bi po kalendaru trebala biti sutra, jeli ovo pozitivno ili negativno? Hvala unaprijed! 💕

Nije još.. piški dva puta dnevno..da ti ne pobjegne

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

18. Lipanj 2021. 10:30

Kamilica ♥️

Pisni kasnije jos bar 2. Moguce je da si fulala pik pa je sad krenulo vec svjetlit,a moguce je da ce jos potamniti 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Tonia♥️
    18. Lipanj 2021. 10:32

Jutro curke, kaj ste mi danas aktivne, idem vidjet sve redom :D
    Joli aaaa tako znači, nadam se da ćete doći do srži problema, ekspreno ga riješiti i da ćeš nam uskoro biti sa plusićem 
    Alm evo da te utješim, u zadnjoj T na CB-u plosnatom sam negdje na 10-11dpo imala blaaagu crticu, ali ful blagu, napravila CB idući dan i bio mi negativni, da bi na plosnatom CB-u dva dana poslije imala pravi veliki plus... Tak da ti digitalci su meni upitni imam osjećaj da baš moraš bit u poziciji da ga testiraš na dan očekivane da bi pokazao plus :/
    Jelušićka tako ti je i meni jedno jutro skočila jer sam dobila upalu mjehura i probudila se znojna, ja sam ju discartala... Nadam se da te neće nešto napast već da je lagana prehladica :)

Curke svima puse šaljem 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Kamilica ♡
    18. Lipanj 2021. 10:33

Hvala cure! 🤗💕Jucer u podne mi je bio jos svijetliji nego jutros pa se nadam da nije prosao 😊🤞

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Lipanj 2021. 10:33

Joli 🌼

Pine može, nađem adresu, bilo mi se glupo priključivati kad si se dog s anchy, inače imam taj problem "selektivne sramežljivosti". Pa se javim, samo da nađem mail
    Hopeznam šibensku rogoznicu primošten, ražanj, kalebovu luka, dvornice, znam ići tamo, imam rođake… Možda nam se poklope termini… 🙃

Ma kakva selektivna sramezljivost draga! Ne budi luda 

Kamilica ♡
    18. Lipanj 2021. 10:49

Hahaha Pine, Joli, Hope koliko dalmatinki na okupu....😅😅😅🙈🙈
    I ja sam tu negdje blizu vas..🙈😅🤗💕

Svim curama divan pocetak vikenda zelim! 🤗💕🏖️🌊🥳

Kamilica ♡
    18. Lipanj 2021. 11:02

Pine 🌲❄

Kamilice ja bih rekla da je tamnije nego jucer, svakako jos piski i slikaj kad je test osusen , sretnooo

Hocu, hvala ti 😊

Bonii
    18. Lipanj 2021. 11:03

Joli 🌼

Bonii 👼

Joli 🌼

Boni nemoj se stresirati 😉😉 kao što mi je jučer rekao dr da se on nagledao dosta uspješnih primjera izvan školskih okvira na koje se svi ugledamo. Nemoj otpisati ciklus nego strpljivo čekaj i budi optimistična 🙃… ja sam na svoju ruku vadila progesteron jer sam htjela imati cijelu sliku, oni me nisu poslali, ni privatno ni socijalni, a eto u tom je između ostalog problem. Ali i ciklusi se mijenjaju, prošli je mogao biti zadnji lošiji, posebno ako ti se to ni prije nije događalo i ovaj može biti super, sa super js. 💚🤞🍀 Progesteron možeš ići i izvaditi privatno na 7 dpo, pa ćeš vidjeti vrijednost, u lab po Splitu ta pretraga dođe 100 kn i gotova je za 2 sata.

Daa, i mogla bi.. planirala sam ionako do lab plus otic za neke druge stvari pa ce mi ovo biti dodani razlog da odem 😁

Ja sam ti bila isto vaditi par stvari i lab+ mi je bio za svaku stavku skuplji od Analize (Lazarica), u konačnici ako vadiš više stvari stvori se lijepa razlika u računu. 😉

Nisan znala da je razlika u cijeni, kako prije nije bilo Analize tu ja stvorila naviku ic u Lab plus, ali bas cu pogledat malo cijene..
    Joli, Pine i Hope bas ste me iznenadili ja stekla dojam da ste sve iz Zg 😂

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.