Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Lipanj 2021. 12:16

maybenewmom

maybenewmom

Hope ♾

maybenewmom

Jutro curke evo prvo jutro da sam mjerila temp. Nadam se da će pomoćiiiiii😊😊😊😊😊

A zmijo jedn hladnokrvna 😂 daj gle kako ti je niska temp a 8DC 😂 neka donese srecuuuu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣.

🤣🤣😍😍😍 nadam se da hoće. Počela sam i sa lh već kad ih imam pomalo . Oko 15h 16h uvijek radim lh

I da Hope još jedno pitanjce kako sliku staviti odbrojavanja mislila sam da ide automatski ali neeeeeeeee

Pa ako si isla na graphical ticker i kopirala taj link di je bbc code pa ga zaljepila u potpis onda treba biti,mislim,ako si odabrala kako ce ti izgledati jel 🙈 sto se tice trakica i tempice samo kad pisnes stavi tu pa cemo vijecati 😁😁😁

maybenewmom
    10. Lipanj 2021. 12:19

Hope ♾

maybenewmom

maybenewmom

Hope ♾

maybenewmom

A zmijo jedn hladnokrvna 😂 daj gle kako ti je niska temp a 8DC 😂 neka donese srecuuuu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣.

🤣🤣😍😍😍 nadam se da hoće. Počela sam i sa lh već kad ih imam pomalo . Oko 15h 16h uvijek radim lh

I da Hope još jedno pitanjce kako sliku staviti odbrojavanja mislila sam da ide automatski ali neeeeeeeee

Pa ako si isla na graphical ticker i kopirala taj link di je bbc code pa ga zaljepila u potpis onda treba biti,mislim,ako si odabrala kako ce ti izgledati jel 🙈 sto se tice trakica i tempice samo kad pisnes stavi tu pa cemo vijecati 😁😁😁

Hoćuuuuu od danas i koristim lh pa ćemo pratiti sve 🤣🤣🤣🤣🤣

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

10. Lipanj 2021. 12:22

Bella Ako ima muz priliku nekako izvuc uputnicu makar od opce prakse da ga upute to napravit da vidite na cemu ste,bar bi ustedili,ali u principu mozete i pricekati tvoje briseve jer ako se pokaze urea il nesto onda je i on automatski zarazen posto radite bebu i ne stitite se,a od te bestije se nemoguce zastititi 🥶 znam da si sad potonula i da ti je svega previse odjednom,bombardira te sa svih strana,ali mozda ne bude tako strasno,mozda vam se u cekanju do postupka dogodi spontani plusic,za to uvijek ima sanse dokle god postoji samo jedan spermij koji je ziv i zdrav. Znam da si sad izgubljena to je tesko procesirati odmah,uzmi si malo zraka i predaha od svega dok se sve slegne u glavi,ali moras reci i muzu na cemu ste jer ce i njega to dosta pogoditi,a oboje morate biti jaki za ono drugo. Niste ni prvi ni zadnji. Ja sam vec isto pocela razmisljat u tom smjeru kako je doktor to spomenuo i ja sam odlucila da cu ici Škvorcu jer sam bas procitala da on ima puuuno MPO beba,pa kuc kuc da ne zatreba,ali ako cemo ici,on ce mi biti prvi izbor 

10. Lipanj 2021. 12:22

maybenewmom

Hope ♾

maybenewmom

maybenewmom

Hope ♾

maybenewmom

Jeeeej,jedva cekam slikice. Pokrenite se malo,ne mogu samo ja piskiti ovdje 😂

maybenewmom
    10. Lipanj 2021. 12:30

Hope ♾

maybenewmom

Hope ♾

maybenewmom

maybenewmom

Hope ♾

maybenewmom

Jeeeej,jedva cekam slikice. Pokrenite se malo,ne mogu samo ja piskiti ovdje 😂

Pa gdje ću prije 🤣🤣🤣🤣 sad kad krenem ne stajem hahahhaah

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

• kokolo28
    10. Lipanj 2021. 13:22

Jelušićkaa

Caooo cure
    Kako mi je dragooo i motivacija kad uđem i vidim svaki mjesec da ima plusić bar jedan. Tako da čestitaaaam
    Ja sam danas na 12 DC krenula piškiti LH
    https://ibb.co/BrnbnJ9
    Vidjet cemo kako ce proći ovaj ciklus bez inofolica 🤞🤞
    Bella bas cu sad potražit spermiogram da vidim koliko moj mm ima tih pokretnih. Sjecam se da je doktor govorio kako volumen neki nije baš najbolji. Kako piše kod tebe?

ja sam danas ful zbunjena...otvorim tvoju sliku i mislim si aaaaaaaaa pa to je to, imas plusic... kad skuzim da je to lh trakica...
    znaci O je na vidikuu 

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

• kokolo28
    10. Lipanj 2021. 13:32

Bella1985

Al si vadila hormone, briseve radila? Nasla sam privat 1600 kn košta sve. Tako da cu kod njih napraviti to. Sam neznam dal da i M odma sve radi ili da cekam ja svoje nalaze briseva pa ako nekaj nije dobro da onda on vadi 🤷‍♀️😭

moja frendica je isla u petrovu i bila je zadovoljna, iako su oni iz drugih razloga morali prekinuti postupak. al dok je to sve trajalo, kaze da je bilo sve super.
    vadila sam hormone prije histeroskopije, u veljaci negdje. tad je bilo sve ok.
    Kad krenem na konzultacije, M ce odmah otici obavit spermio, al to cemo privatno
    Iako mi se ovih 1600 kn cini ok za sve...kazes to je u poliklinici ivf?

🧔30, sve ok

Jelušićkaa
    10. Lipanj 2021. 13:36

Eloise hahah ajde necu li jednom i iznenaditi 😅😂

Garawa¤
    10. Lipanj 2021. 16:08

https://ibb.co/PYNzdP1
    Cure.. jel vidite vi to? Ili ja haluciniram? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• kokolo28
    10. Lipanj 2021. 16:17

Garawa

https://ibb.co/PYNzdP1
    Cure.. jel vidite vi to? Ili ja haluciniram?

ja kad ful zumiram vidim skroz lagano, lagano svijetlo rozu crticu
    daj sutra ujutro ponoviiii 

🧔30, sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.