https://ibb.co/PYNzdP1
Cure.. jel vidite vi to? Ili ja haluciniram?
Majku ti poljuvim otpisivala si ciklus od 4DPO a gle crtice 😁 neka tamniiii 🥳🥳🥳🥳🥳🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Ajde da upisem jos jedan plusiiiic,krenulo jeeee 😎
https://streamable.com/3u4acq ovo video..
Ali ja imam jedan problem veliki..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
https://streamable.com/3u4acq ovo video..
Ali ja imam jedan problem veliki..
Ma to je lijepa roza bojicaaaa 🥳🥳🥳🥳🥳 kakav problem? Muka ti je? Nije valjda muz pisao? Drugog problema ja ne vidim 😂🙈
Nadam se da sjedite..
Dakle.. jučer izrevoltirana na testove i temperaturu i sve.. uputim se u bolnicu da izvadim betu.. nalaz brzo gotov.. kaže 0.00 beta hcg..
Idem sutra u svatove i planiram se dobro "opustiti" i danas kada sam išla s posla odem do bippe po neke stvari i uzmem i taj test.. ajde..da popijem kvalitetno mirne duše..
Dođem kući umočim ovo čudo (inače 20miu) i nakon 3 min sjena..
Znači luda sam.. nema šanse da je beta kroz 30 sati narasla da bi je test ovaj mogao uhvatiti.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Nadam se da sjedite..
Dakle.. jučer izrevoltirana na testove i temperaturu i sve.. uputim se u bolnicu da izvadim betu.. nalaz brzo gotov.. kaže 0.00 beta hcg..
Idem sutra u svatove i planiram se dobro "opustiti" i danas kada sam išla s posla odem do bippe po neke stvari i uzmem i taj test.. ajde..da popijem kvalitetno mirne duše..
Dođem kući umočim ovo čudo (inače 20miu) i nakon 3 min sjena..
Znači luda sam.. nema šanse da je beta kroz 30 sati narasla da bi je test ovaj mogao uhvatiti.
Moze jedino biti ako je nedaj boze pupu vanmaternicna. Jel imas jos testova kod sebe? Ako nemas trci po njih da vidimo sutra ujutro i jos veceras. Makar beta moze preko noci porasti,a i ovo ti nije 20 jedinica nego puuuuno manje jer je blijeda skroz crtica. 20 bi bilo da je jednako tamna 🙈
Ma nemam testova, nemam ništa. Sjedim u gacama na sred kuće i ne znam gdje bi..
Moram se sabrati pa otići do mullera..
Nevjerojatno mi to zvuči.. a imam povijest tih nekih čudnih crta.. tako da mislim da je i ovo jedna od njih..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
E i da..znas ti da ti je implantacija mogla krenuti tek sinoc na danas? Nadam se da znas pa je i to moguc razlog bete iz krvi nula. No stress,naoruzaj se testicima i sibaj slikice. Ja sam sigurna da je to sve okej jer ti tempica danas ima pad sto bi se slagalo s impl tokom noci 🙈 bit ce to dobro,ajmoooo 💪🏻 Sutra ujutro pisni da ri stavim plusic 😎😎😎
Ma nemam testova, nemam ništa. Sjedim u gacama na sred kuće i ne znam gdje bi..
Moram se sabrati pa otići do mullera..
Nevjerojatno mi to zvuči.. a imam povijest tih nekih čudnih crta.. tako da mislim da je i ovo jedna od njih..
Zasamaraj se,oblaci haljinu,na papke japanke i trci po jos par testova. Uzmi duchesse oni su ti super a ne kostaju puno i imaju crvenu crtu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Eh da mi je ta tvoja pozitiva.. 🤦♀️
Kao da vidim kako ću se razočarati ☹
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Ajmo ajmooooo garawa nema toga ustaj bori see 🤞🤞🤞💋polako idi kupi pa opet pišni. Želim ti svu sreću ovog svijeta 💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji