Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Svibanj 2021. 22:13

SAYURI

Uh pa to udomiteljstvo je sa jedne strane plemenito ali s druge i okrutno prema tim ljudima koji brinu o djetetu godinama, i onda ti ga uzmu…😔

Upravo to. A s druge strane ne mozes posvojiti dokle god se bioloski roditelj jednom mjesecno javi u centrar za socijalnu skrb i pita za dijete koje je napusteno i u domu 😪

Joja 🙏
    29. Svibanj 2021. 22:20

annboleyn

Joja ❤️❤️❤️ Pa vec si u 11-oj sedmici, bas vrijeme leti 😱 kako si ti? Nadam se je sve ok i da su prestale mucnine (ako si ih imala).
    Ja sam ok, nismo jos krenuli sa mpo, razmisljamo jos da li da pokusamo sa inseminacijom ili da odmah idemo na ivf 🤔
    Bas mi je drago da si nam se javila 🥰

Mucnine na zalost nisu prestale ☹️ ali sta se tu moze.... Izdrzat cu sve za malu mrvu 💙
    Sta god odlucite, drzim fige da uspije iz prve 🤞 
    ja sve pratim ovdje 💓💐😘 samo nam pisi 🥰

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    29. Svibanj 2021. 22:20

Annb Mucnine na zalost nisu prestale ☹️ ali sta se tu moze.... Izdrzat cu sve za malu mrvu 💙
    Sta god odlucite, drzim fige da uspije iz prve 🤞 
    ja sve pratim ovdje 💓💐😘 samo nam pisi 🥰

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    29. Svibanj 2021. 22:21

Sorry za dupli post ahahhaha

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Kamilica ♡
    29. Svibanj 2021. 22:40

SAYURI

Kamilica ♥️

Ja sam rekla da ce se menidesiti prirodno, ilise nece desiti uopce jer je to moj izbor. Kako ce se tebi desiti iskreno me ne zanima. Stvarnomeuvijek iznova cudi koliko zlobnih komentara ima. Omg. 🤦🏽‍♀️

Izvini, moram i za ovo pitati, fascinatno mi je tvoje razmislajnje, pretpostavljam ako ostanes trudna da ces radjati kuci, kanta sa toplom vodom, i babica, ono starinski jel😉 Nego, ako se ispostavi da su jajovodi zacepljeni ili spermici ne plivaju, i tako ti "moderni" problemi, hoce li i to ljubav srediti ili ces ipak koristiti medicinu i nauku, ili ako te zub boli i sl…te zdravstvene probleme koje imas, da li rijesavas travama ili uzimas tablete, terapiju? Jer gledaj, MPO to je haman isto to…Mislim da nisi iskrena u vezi razloga za tvoju odluku za MPO , no nebitni tvoja stvar. Zelim ti srecu u prirodnom zacecu u 38 godini 🤞🤞🤞

Necu roditi kuci nego na carski jer cu morati tako. Zao mi je ako ne vjeruješ da sam iskrena, ali zbilja jesam. I tesko mi je shvatiti da je to nekome tesko shvatiti. Ali dobro, necemo vise o toj temi ☺️  Hvala ti na sreci, mene je mama rodila u 42-oj iz prvog pokušaja, tj nisu me ni planirali, desila sam se. Pa se nadam bar u 5 sljedećih godina, da ce se meni posreciti isto. S tim da cemo se mi truditi. I tebi sretno! 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    29. Svibanj 2021. 22:46

Hope ♾

SAYURI

Uh pa to udomiteljstvo je sa jedne strane plemenito ali s druge i okrutno prema tim ljudima koji brinu o djetetu godinama, i onda ti ga uzmu…😔

Upravo to. A s druge strane ne mozes posvojiti dokle god se bioloski roditelj jednom mjesecno javi u centrar za socijalnu skrb i pita za dijete koje je napusteno i u domu 😪

Prije ce zena roditi s 50 u RH, nego ce uspjeti posvojiti dijete. Bas tuzno koliko je to tesko kod nas, a toliko je djece u domovima. 😔😔

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Joli 🌟
    30. Svibanj 2021. 00:58

Ja sam ovu našu tabu temu zatvorila i neću se osvrtati na ništa u vezi toga. Svoje mišljenje sam rekla u startu... Ovisno kako tko šta isčitava poruke imaju različit ton, zbog toga ne volim ove prepiske.... Da smo sjele na kaficu i porazgovarale, u nekih 30ak očiju, ili više ni ne znam koliko nas je tu, mislim da bi ova tema bila davno zatovrena... Mislim da Kamilicaaa nije htjela reći ništa loše, ona može živjeti svoj život kako želi, a mi je ne trebamo osuđivati zbog toga... Kamilicaaa stvarno nije spominjala vjerske razloge ili dijete iz ljubavi, druga cura je to spominjala, MNM ako se dobro sjećam, ali je  Kamilicaaa danas krenula dalje, pa hajmo i mi krenuti... Kamiliceee znam da i ti shvaćaš što cure žele reći i isprika i prestanak korištenja rijeći umjetna će zakopati sve "ratne sjekire"... Ne moramo razumjeti nečije razloge niti se slagati s odlukama, sve smo različite, ali bi ih trebali poštovati, bez obzira što mi mislimo o tome, svatko donosi odluke za sebe i svatko će se s posljedicama svojih odluka suočiti (ako ih bude)....
    Nastavimo se družiti u ugodnom tonu...💜
    ____
    Ann sviđa mi se što si spomenula medicinske napretke, presađuju se organi, ugrađuju svinjski zalisci, stentovi i "bajpasi" da bi se život održao što kvalitetnije i bio što duži, zašto se onda ne bi mogla pogurati trudnoća... ... Sada idem spavati da bih mogla izmjeriti tempcu na vrijeme ujutro pa da saznam je li bila O ili sam nasamarena...

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    30. Svibanj 2021. 00:59

Na kraju sam ipak komentrala... 🤦🏼‍♀️
    Vidim da se spominjala, a pomešto znam pa ću objasniti:
    Udomiteljstvo je privremeno, znači sud donosi odluku za udomljavanje djeteta na godinu dana i nakon toga se opet produžuje, produžuje se dva puta, nakon trećeg se ide na lišenje rositeljske skrbi i nakon toga je dijete "posvojivo"... Nisu to samo djeca iz doma kojih su se roditelji odrekli, nego su to djeca iz obitelji nedostarnih roditeljskih kapaciteta, odgojno zanemarena. Ako roditelji ostvare uvjete za povratak u obitelj tada se dijete vrati biološkim roditeljima, poboljšani uvjeti bi značili npr. liječenje ovisnosti ili psihičkih bolesti, redovna terapija, uredni stambeni uvjeti... Djeca odgajana u takvim obiteljima često su zdravstvo, fizički i odgojno zanemarena, te zahtijevaju dodatni brigu i skrb... Tijekom udomiteljstva prema sudskoj odluci biološkim roditeljima se omogućava kontakt u točno određeno vrijeme (npr. Subotom od 18,00 do 20,00 sati, ponekad i na točno određenom mjestu i uz nadzor ili udomitelja ili stručne osobe) i roditelji često nisu suglasni s udomljavanjem, te se njihovi roditeljski kapaciteti u tome slučaju preispituju tijekom sudskog procesa. Iskustvo može biti jako teško za udomitelje, ako nakon npr. Prve odluke koja traje godini dana, centar u obradi zaključi da se djeca mogu vratiti u obitelj, oni se suočavaju sa gubitkom i prolaze proces tugovanja. Za udomiteljstvo se ostvaruje naknada, te nije otegotna okolnost to što imate i biološku djecu.
    Posvojenjem prestaju veze s biološkom obitelji i posvojitelji imaju jednaka prava kao roditelji. 
    A ugovor koji udomitelji sklapaju s centrom je ipak nešto drugo, to je ugovor koji se zaključuje nakon što ste ispunili sve uvjete za udomiteljstvo (prošli edukacije, provjere, testove i nakon što utvrđeno da vaši stambeni uvjeti odgovaraju) nakon toga ste tek dospjeli na listu čekanja da biste udomili dijete.

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

maybenewmom
    30. Svibanj 2021. 01:41

Hope ♾

maybenewmomjel ti inace lutealna faza tako kratka? Po tome ispada da ti traje 10 dana a to se ne stigne ni dogoditi kasnija implantacija po tome 😮
    eloiseima kakvih simptomcica? ☺️

Inače ne jer mi ovulacije budu 12 DC ali ovaj mjesec je malo okasnila. Inače  bude normalno sve . Još nisam dobila ali imam neke čudne bolove. 
    Kamiliceeee hvala tiiiiiii! I ne opterećuj se temama bezveze mojom krivnjom si upala u istu. Svatko ima svoje mišljenje sa razlikom da mi ne vrijeđamo. Budemo tužili izdavače bukvara😂😂😂😂

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

maybenewmom
    30. Svibanj 2021. 01:54

SAYURI

Kamilica ♥️

Ja sam rekla da ce se menidesiti prirodno, ilise nece desiti uopce jer je to moj izbor. Kako ce se tebi desiti iskreno me ne zanima. Stvarnomeuvijek iznova cudi koliko zlobnih komentara ima. Omg. 🤦🏽‍♀️

Izvini, moram i za ovo pitati, fascinatno mi je tvoje razmislajnje, pretpostavljam ako ostanes trudna da ces radjati kuci, kanta sa toplom vodom, i babica, ono starinski jel😉 Nego, ako se ispostavi da su jajovodi zacepljeni ili spermici ne plivaju, i tako ti "moderni" problemi, hoce li i to ljubav srediti ili ces ipak koristiti medicinu i nauku, ili ako te zub boli i sl…te zdravstvene probleme koje imas, da li rijesavas travama ili uzimas tablete, terapiju? Jer gledaj, MPO to je haman isto to…Mislim da nisi iskrena u vezi razloga za tvoju odluku za MPO , no nebitni tvoja stvar. Zelim ti srecu u prirodnom zacecu u 38 godini 🤞🤞🤞

Pa evo ja ću ti odgovoriti da meni je sredila. Jer 5 godina nisam psihički pala niti suze pustila. I koje žene to ne žele niti tebi ni mami ni tati ne pravdaju se! 

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.