I daa di u splitu ima za uzet toplomjer s dvi decimale, u LJSD nema i u jednoj privatnoj sam pitala isto nema.. i jel bolje da je taj s dvije decimale ili moze posluziti i ovaj s jednom?
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Zenice cime kljukate muzeve, od ovih vitamina? Mi oboje pijemo folnu, cink i selen, to sam negdi procitala da je dobro i za muskarce ja uz to pijem i vrkutu ali uvalila bi njemu jos nesto ako moze pomoc 😂🙈 sad ga nagovaram da pocne pit jos vode tijekom dana jer sam isto negdi procitala da je to bitno za spermu, pa da pojacamo sanse 😁
Meni ti je ginekologica preporucila almagea man + formula. Praskici 30 kom koje mu umutis u vodu i to kao sokic popije a ima sve to dobro unutra za Boostanje spermica. Moj M je to mj dana pio, nije bio bas odusevljen al aj kad sam kupila popio ih je, ali dalje vise nije htio da mu to uzimam eto..
Boni i ovaj s 1 decimalom je sasvim dovoljan. Ja sam s njim dok nisam nabavila ovaj sa 2 decimale. I uspjesno sam ulovila skok u temp nakon O.
Bonii moj muž ne pije nista. Ali je inace zdrav ko dren, zdravo se hrani, sportski tip, ne pije, ne puši, ne drogira se...😄
Ja s druge strane pijem šaku dodataka prehrani na dan, već godinama 😅
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Tonia nemam nikakve simptome, tu i tamo neki grcic u donjem dijelu trbuha. I imam onaj mljecni iscjedak klasican za dpo dane. Nista znacajno ugl.😬
Boni moj muz je isto pio almegea man mjesec dana, ali sad vise ne pije, imamo u planu napravit spermio pa onda cemo vidjet sto dalje sukladno rezultatu.😄
Da jedna briga je manje
Bar znamo na cemu smo i sto dalje treba 😁
Ja trebam valjda sve jer ocito ove pretrage sto sam radila đabe..
Bas me je i ovaj doktor pitao kad sam bila rekla sam u 11mj pa je rekao svakako da odem jos jednom..
Jer ja sam cekala da muz spermio obavi pa cu onda ja sad dalje i to je to 😁
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Sogica ima dvoje andela pa smo ujak i ujana. Sad cemo biti tetak i teta. Vec me ulovilo ludilo kupovanja djecjih stvari a neznam ni spol🤣🤣🤣🤣treba se pripremiti. 🥳🥳
Mene neki grcici u trbuhu hvataju ko da trebam dobiti, iscjedak je jos tu. Cice povece i ko da me u desnoj neki bog zari, pecka. Bas iritantno.
Lucky tempica ti je top🥳🥳
Doris kad ti piškiš?
Puse oatalim curkama
Bella pišala sam ja danas, kinezić naravno ima lijepu sjenu, čak kad je suhi ne bih rekla sjenicu, nego lijepu crticu
Alii mullerova trakica je bijela. Više sreće drugi put.
Danas sam 13 dpo, simptoma nikakvih posebno, osim tu i tamo koji grčić i sise bole i dalje.
Dajana super za spermio
Lucky ja još uvijek držim fige na najjače da ni ne dođe vještica
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Jelušićka ti tvoji simptomi zvuče dobro, šteta što nemaš testić, ali što je tu je... Za tebe 🤞🤞
Anchy znači počeo je djelovati, nadam se da će u ponedjeljak doći ta M, tetka iz Njemačke je zakon... 😂😂 ja nisam još uvijek ništa, jednog dana budem teta i strina, ali za sada je to jaaaako daleko, jer su mladi i nisu u vezama.... Ali to jedva čekam...
Lucky tvoja tempica je zbunjujuća, sve možeš očekivati, ali definitivno se nešto u tijelu događa, nadam se da će se brzo tijelo vratiti u balans.... 🤞🤞
Eloise tvoja tempica bome ide u visine, pa neka tamo i ostane.... 🤞🙃
Doris a što ti kaže tempica, vidim da je nisi upisivala, možda je bila kasnija impl. Pa ovaj mullerov još ne reagira... 🤞🤞
Kamilicaaa mislim da će biti dobre iako ću sljedeći Put naručiti roze, jer te roze od 10 miu ništa ne pokazuju, a što će tek biti sa ovima od 20 miu... Ako imaš stabilne hormone i uredne cikluse svake će ti biti dobre. 😉
Tonia tempica mi raste, a traka jutro 0,19... Vidjet ćemo... Je li se kod tebe počelo što zahuktavati? 😊 Ja sam naručila kineze, a imam ih 5 (skromna zaliha) i imam jedan Pregny u zalihama, on je sa crvenim crtama, njega čuvam kao kad budem imala osnovane sumnje da se nešto kuha... 🙃
Dajana super za muževe nalaze, a vjerujem da će i tvoje pretrage proći dobro.... 🙃
Bonii imaš naručiti toplomjer online, nažalost nema ga baš po ljekarnama... Ja svom dajem NW ABC plus senior, češće on to ne pije nego pije, ali eto ja kupila... To sad ovdje saznala da je dobro još dok sam čitala iz prikrajka.. 😂
___
Kod mene trakice još uvijek uspavane, jedva čekam doći kući i piškit jednu da vidim je li se bude.... 🤭
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Jelušićkati tvoji simptomi zvuče dobro, šteta što nemaš testić, ali što je tu je… Za tebe 🤞🤞
Anchyznači počeo je djelovati, nadam se da će u ponedjeljak doći ta M, tetka iz Njemačke je zakon… 😂😂 janisam još uvijek ništa, jednog dana budem teta i strina, ali za sada je to jaaaako daleko, jer su mladi i nisu u vezama…. Ali to jedva čekam…
Luckytvoja tempica je zbunjujuća, sve možeš očekivati, ali definitivno se nešto u tijelu događa, nadam se da će se brzo tijelo vratiti u balans…. 🤞🤞
Eloisetvoja tempica bome ide u visine, pa neka tamo i ostane…. 🤞🙃
Doris a što ti kaže tempica, vidim da je nisi upisivala, možda je bila kasnija impl. Pa ovaj mullerov još ne reagira… 🤞🤞
Kamilicaaamislim da će biti dobre iako ću sljedeći Put naručiti roze, jer te roze od 10 miu ništa ne pokazuju, a što će tek biti sa ovima od 20 miu… Ako imaš stabilne hormone i uredne cikluse svake će ti biti dobre. 😉
Toniatempica mi raste, a traka jutro 0,19… Vidjet ćemo… Je li se kod tebe počelo što zahuktavati? 😊 Ja sam naručila kineze, a imam ih 5 (skromna zaliha) i imam jedan Pregny u zalihama, on je sa crvenim crtama, njega čuvam kao kad budem imala osnovane sumnje da se nešto kuha… 🙃
Dajanasuper za muževe nalaze, a vjerujem da će i tvoje pretrage proći dobro…. 🙃
Boniiimaš naručiti toplomjer online, nažalost nema ga baš po ljekarnama… Ja svom dajem NW ABC plus senior, češće on to ne pije nego pije, ali eto ja kupila… To sad ovdje saznala da je dobro još dok sam čitala iz prikrajka.. 😂
___
Kod mene trakice još uvijek uspavane, jedva čekam doći kući i piškit jednu da vidim je li se bude…. 🤭
Joli nisam ju mjerila, malo sam se opustila. A danas sam se oko pola 5 probudila sva oznojena i imala osjećaj ko da mi je temperatura viša nego inače ujutro, a vjerujem da je i bila jer se dobro poznajem.
Vidjet ćemo, čekam do petka, ako se ne pojavi onda ću ponovo testirati.
Nadam se da će tvoja O uskoro.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Hvala cure 😁 🥰
Evo upravo dog termin za 31.5. Naglasila sam da zelim i nalaze sve
Sad ce to brzo 😁
Da se riješim i da mogu u miru na godisnji 😁🥳🥂
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji